to jest najgorsze ja tez tak mam bardzo bym chciala miec dzidzie coprawda mam 20lat ale tez bym chciala moj narzeczony tez;]takze gdyby bylo to swiat by sie nie zawalil;]
a wiesz moze ile takie badanie kosztuje?i to jest badanie krwi czy jak?a nie za wczesnie jak zrobie te badanie???
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 9:04 pm Temat postu:
Pobierają krew. Koszt ok 30zł. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
mjk89
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 9:18 pm Temat postu:
a ty bylas u ginekologa na usg albo cos masz jakies objawy ktore wskazuja na ciaze?
Dodano po 10 minutach:
dlugo sie czeka na takiego badanie tzn wyniki?i mam powiedziec ze chcialabym zrobic sobie pobranie krwi bo nie wiem czy jestem wciazy czy chcialabym badanie hcg?i jesli jest malo tzn ze nie jstem a jesli duzo hcg to znaczy ze jest ciaza?
Powrót do góry
kedziorek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 9:21 pm Temat postu:
dokladnie badanie beta-hcg od 0-2.7 norma powyzej 5 moze byc to juz ciaza ale zawsze podobno lepiej konsultowac sie z lekarzem po odebraniu wyniku Ja jeszcze nie bylam jutro pojde
Powrót do góry
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 40, 41, 42
Strona 42 z 42