Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Kwi 08, 2009 11:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

vanillasky92 napisał:
Robiłam test po dwóch dniach i był negatywny.

no ja się nie dziwię że był negatywny. przecież nawet jeśli byś była w ciąży to żaden test nie pokaże Ci ciąży po dwóch dniach od stosunku.
test robi się najwcześniej 14 dni od stosunku.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sro Kwi 08, 2009 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

vanillasky: nie można zajsc w ciaze bez "tych" dni plodnych.
tylko podczas dni plodnych jest to prawdopodobne.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 8:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malwa spokojnie Smile nie stresuj sie bo poprzesuwa Ci sie @. a na kiedy wypada okres? spoznia sie juz jakis czas ? czy dopiero oczekujesz? no test najlepiej robicc po 14 dniach,chyba ze pojdziesz na BhcG Smile

Powrót do góry
aagnes

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 10:22 am    Temat postu: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ! Mam pytanie Kochałam się z chłopakiem 5 dni temu. Stosunek trwał gdzies koło 2 minut wytrysk był we mnie! była gumka która nie pękła ! !! a mimo to źle się czuje mam zawroty głowy i bolą mnie piersi , czy to ze stresu ? czy może jestem w ciąży Sad okres mam nie regularny rozpoczął się 25.03 długośc cyklu to 30-32 dni .. jestem załamana bo nie wiem co myśleć . Pomóżcie Sad

Dodano po 4 minutach:

czy jest tez mozliwość że gdy dotykał moich narządów i swoich jeszcze przed stosunkiem.. jakieś plemniki mogły sie dostać wcześniej po przez dotykanie .. Gdy nie było wytrysku ???????
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, wkrecasz sobie.
moze masz np owulacje, stad bol piersi.
bo po takim czasie nie ma szans na takie objawy.

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 5:29 pm    Temat postu: Pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Uprawiałem z dziewczyna sex bez zabezpieczenia. I w momencie kiedy byla w pozycji "na jezdzca" po wyciagnieciu czlonka zobaczylem na nim jakby sperme? nie wiem co to do konca bylo (orgazmu nie mialem). Pozniej zalozylem prezerwatywe i pare minut pozniej skonczylem z orgazmem i wytryskiem. Czy wysylac dziewczyne do ginekologa? Czy to moze cos z niej?
Dzieki za odpowiedz.

----edited by emilka-----
w sumie nie jestem przekonana, czy to dobry dział, bo nie ma konkretnego pytania o ciążę, ale chyba o to chodziło. jak nie, to wydzielę
Powrót do góry
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 5:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To najprawdopodobniej kropelkowanie, szanse na ciąże są, ale raczej bardzo małe
Powrót do góry
fiszner

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 6:46 pm    Temat postu: nie jestem pewna :-(( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Okres spóźnia mi się 12 dni, robiłam testy 2 wyszły pozytywne po 15sek.dwie gróbe krechy, poszłam do lekarza ale on nie dał mi 100% pweności co do ciąży,dostałam skierowanie na USG ale dopiero na 29.05. Chciała bym mięć 100% pewność moge zrobić coś jeszcze aby upewnić się na pewno że to ciążą??

--- nie zakladaj takich samych tematow jezeli juz istnieja
czytaj regulamin!
przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim przeczytaj regulamin forum. Nie zakładaj nowego tematu jeśli istnieje pokrewny.

Zrób betę. Ona daje 100% pewności.
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 8:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wg mnie to sluz dziewczyny.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 29 z 41