Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 8:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2ga faza cyklu to juz jest prawdopodobnie po owulce Smile
Costa a była sytuacja w ktorej doszlo do wytrysku w dniach płodnych? jesli tak to moze za 14 dni zrob bete?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

opisałam już chyba jak to było. wytrysk nastąpił 1 marca gdy brałam 2 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych byłam przy 4 tabletce.
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 12:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie rozumiem, skoro bralas tabletki anty to o co chodzi?
o jakiej ciazy ty mowisz?

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no uwierz mi kochana że sama sieje panikę Neutral wiem, że nie ma możliwości, ale naprawdę ostatnio źle się czułam i zaczęłam się martwić. Poza tym odstawiłam teraz tabletki i nie czuję się najlepiej Sad od nowego cyklu znowu zaczynam brać anty. Dzięki za odpowiedź Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm to po co odstawiłas? ale anty czy jakies inne? Confused

Powrót do góry
Ewelinka1987

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do nowicjuszka- no mam nadzieje że się wreszcie uda.A pisałam o testach wykrywających ciąże. Ale uspokoiła mnie troszeczke Twoja odpowiedź do kolegi Janusza.M że przy nieregularnych cyklach tak jak moje, kobieta czasem może być płodna nawet w czasie miesiączki lub zaraz po niej...wprawdzie słyszałam o tym,i czytałam wielokrotnie ale cały czas sie upewniam zaglądając na kolejne fora No i poczekamy zobaczymy jak to będzie,mam ogromną nadzieje że kiedy minie rok od czasu kiedy sie staramy z narzeczonym nie będe musiała już robić żadnych badań tylko po raz pierwszy w życiu będe się cieszyć z tego ze tyje haha Trzymajcie za mnie kciuki :)PS.A tak przy okazji..(chociaż mam nadzieje że te informacje będą dla mnie zbędne),czy mogłabyś mi napisać jakie trzeba wykonać badania
Powrót do góry
costa23

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anty odstawiłam bo mi brakło Razz
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to moze one tak działaja niekorzystnie na Ciebie? moze zmien je?

Powrót do góry
Lucynka

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 4:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam,
potrzebuję porady bo niestety zjada mnie stres, czytałam informacje na różnych forach ale wciąz jestem nieco zagubiona Sad
moze przedstawie po krótce swoją sytuację:
przez rok brałam tabletki antykoncepcyjne, w listopadzie zrezygnowałam, owszem na pierwszy okres trochę czekałam ale póżniej się uspokoiło, mój ostatni cykl to 29 dni, uprawiałam seks 4 dnia cyklu, pod koniec miesiączki ale był to stosnek przerywany, do tej pory byłam bardzo ostrożna, wiem ze ani miesiaczka ani taki typ stosunku nie gwarantuje braku ciązy, ale poniosła mnie chwila...od stosunku mineło 3 dni , lekko boli mnie podbrzusze ( miewałam już wcześniej takie bóle nie tylko podczas owulacji ale i tak się obawiam ..)
prosze o porade ...
Powrót do góry
Nica23

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, kochałam się z moim mężczyną 17 dnia cyklu, cykle mam nieregularne (zazwyczaj 30-33 dni), dziś mija 37 dzień, a ja wciąż nie mam okresu, zrobiłam 3 testy, wynik negatywny, brak ciąży. Objawy mogłaby pasować do obu sytuacji - bóle piersi, innych niepokojących objawów nie mam, z wyliczeń byłby to 3 tydzień ciąży. Po świętach udam się do ginekologa. Co sądzicie jestem w ciąży? Mozliwe, że stres ma wpływ na spózniajaca się miesiaczkę. Nie wiem też czy dni płodne w tym miesiacu powinnam liczyć od przeciętnej czyli 32 dni, czy od tego cyklu - czyli już 37 dni? Prosze o radę.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 32 z 41