Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 8:55 am Temat postu: |
|
|
2ga faza cyklu to juz jest prawdopodobnie po owulce
Costa a była sytuacja w ktorej doszlo do wytrysku w dniach płodnych? jesli tak to moze za 14 dni zrob bete? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 11:57 am Temat postu: |
|
|
opisałam już chyba jak to było. wytrysk nastąpił 1 marca gdy brałam 2 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych byłam przy 4 tabletce. _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 12:17 pm Temat postu: |
|
|
to nie rozumiem, skoro bralas tabletki anty to o co chodzi?
o jakiej ciazy ty mowisz? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 12:18 pm Temat postu: |
|
|
no uwierz mi kochana że sama sieje panikę wiem, że nie ma możliwości, ale naprawdę ostatnio źle się czułam i zaczęłam się martwić. Poza tym odstawiłam teraz tabletki i nie czuję się najlepiej od nowego cyklu znowu zaczynam brać anty. Dzięki za odpowiedź _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 12:59 pm Temat postu: |
|
|
hmmm to po co odstawiłas? ale anty czy jakies inne? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Do nowicjuszka- no mam nadzieje że się wreszcie uda.A pisałam o testach wykrywających ciąże. Ale uspokoiła mnie troszeczke Twoja odpowiedź do kolegi Janusza.M że przy nieregularnych cyklach tak jak moje, kobieta czasem może być płodna nawet w czasie miesiączki lub zaraz po niej...wprawdzie słyszałam o tym,i czytałam wielokrotnie ale cały czas sie upewniam zaglądając na kolejne fora No i poczekamy zobaczymy jak to będzie,mam ogromną nadzieje że kiedy minie rok od czasu kiedy sie staramy z narzeczonym nie będe musiała już robić żadnych badań tylko po raz pierwszy w życiu będe się cieszyć z tego ze tyje haha Trzymajcie za mnie kciuki :)PS.A tak przy okazji..(chociaż mam nadzieje że te informacje będą dla mnie zbędne),czy mogłabyś mi napisać jakie trzeba wykonać badania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 2:15 pm Temat postu: |
|
|
anty odstawiłam bo mi brakło _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 3:15 pm Temat postu: |
|
|
to moze one tak działaja niekorzystnie na Ciebie? moze zmien je? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lucynka
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 4:32 pm Temat postu: |
|
|
witam,
potrzebuję porady bo niestety zjada mnie stres, czytałam informacje na różnych forach ale wciąz jestem nieco zagubiona
moze przedstawie po krótce swoją sytuację:
przez rok brałam tabletki antykoncepcyjne, w listopadzie zrezygnowałam, owszem na pierwszy okres trochę czekałam ale póżniej się uspokoiło, mój ostatni cykl to 29 dni, uprawiałam seks 4 dnia cyklu, pod koniec miesiączki ale był to stosnek przerywany, do tej pory byłam bardzo ostrożna, wiem ze ani miesiaczka ani taki typ stosunku nie gwarantuje braku ciązy, ale poniosła mnie chwila...od stosunku mineło 3 dni , lekko boli mnie podbrzusze ( miewałam już wcześniej takie bóle nie tylko podczas owulacji ale i tak się obawiam ..)
prosze o porade ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nica23
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 5:29 pm Temat postu: |
|
|
Witam, kochałam się z moim mężczyną 17 dnia cyklu, cykle mam nieregularne (zazwyczaj 30-33 dni), dziś mija 37 dzień, a ja wciąż nie mam okresu, zrobiłam 3 testy, wynik negatywny, brak ciąży. Objawy mogłaby pasować do obu sytuacji - bóle piersi, innych niepokojących objawów nie mam, z wyliczeń byłby to 3 tydzień ciąży. Po świętach udam się do ginekologa. Co sądzicie jestem w ciąży? Mozliwe, że stres ma wpływ na spózniajaca się miesiaczkę. Nie wiem też czy dni płodne w tym miesiacu powinnam liczyć od przeciętnej czyli 32 dni, czy od tego cyklu - czyli już 37 dni? Prosze o radę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|