Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Megggg!

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 5:07 pm    Temat postu: O co chodzi??:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam Problem Sad i nie wiem o co chodzi.... naczytałam sie różnych rzeczy o temperaturze w ciąży i teraz tak... Byłam u ginekologa stwierdził u mnie nadżerkę i zapalenie. Od kilku dni mam temperature 37.5- 38. jesli wezmę cos przecic gorączce to spada. Boli mnie głowa z jednej strony szyja tak jakbym miała powiększony wezeł chłonny. na początku tamtego miesiąca "bawiłam" się z facetem. Skonczył na moim brzuchu ale byłam w spodniach. Z tego wynika że ciąże można wykluczyć jednak ja smam nie wiem co mam myślec. lekarz rodzinny stwierdził ze mnie gdzies przewiało itd... co wy o tym myślicie?? prosze pomózcie Exclamation

--- nie zakladaj takich samych tematow jezeli juz istnieja
czytaj regulamin!
przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tusia25

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 5:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co myślę? - Megggg nie wpadaj w paranoję ...

spokojnie - nie jesteś przecież wiatropylna Smile

przez spermę na brzuchu nie zachodzi się w ciążę ...

jeśli masz obawy to zrób test ciążowy ... w dzień oczekiwanej miesiączki jeśli tak owa się spóźni Smile

a tak ogólnie to temp. może być podwyższona z wielu przyczyn ...

myślę, że jesteś podziębiona
Powrót do góry
Megggg!

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 5:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

łatwo powiedzieć troszkę trudniej zrobićRazz jak sie człowiek naczyta na kazdej stronie innych rzeczy to nie wiadomo co i jak... pozatym po antybiotyku nie mam zadnej wydzieliny, czy to moze byc normalne??
Powrót do góry
tusia25

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 5:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesteś wyjałowiona ... a brałaś coś osłonowo ... jakieś probiotyki ?

to nie czytaj na zapas ... !!! bo tylko głupoty z tego wszytkiego wychodzą ... Wink
Powrót do góry
Megggg!

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 5:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przy antybiotyku kazała mi brać jedynie nospe nic poza tym... ale hmmm nie jest mi ani nie dobrze ani nieczuje zmeczenia... moze momentami jest mi zimno ale to chyba faktycznie przeziębienie... w sumie to dzięki jestem troche spokojniejsza... jeszcze tylko czeka mnie wypalanie nadzreki Confused ajjj
Powrót do góry
tusia25

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tych naszych lekarz to trzeba w rakietę i wysadzić gdzieś koło marsa ... pamiętaj przy każdym antybiotyku bierz coś osłonowo - lacidofil lub coś podobnego - ja mam w domu dzieci więc Dicloflor30 u mnie nie wychodzi z lodówki - jak sama choruje i biorę antybiotyk to właśnie to łykam osłonowo ...

a tak swoja drogą to powodzenia z tą nadżerka
Powrót do góry
Megggg!

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teraz to juz po kwiatkach... antybiotyk skonczyłam brac 2 dni temu, wole nie wiedziec jak wyglada moj żołądek:P a przez takie cos mozna sie zle czyc?? mozna miec czuce ze cos siedzi na zoładku??Razz
Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli gin mi pow że jestem w II fazie cyklu to znaczy, że w ciąży nie jestem tak:)?
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak Smile jakbys była w ciazy to by Ci powiedziała Wink

Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 8:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona powiedziała, że to by było za wcześnie a miejsce zapłodnienia miało by miejsce koło 1 marca czyli mam być spokojna ?Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 31 z 41