Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Być może to reakcja na tabletki... jeżeli sperma nie miała kontaktu z Twoim śluzem to szans na ciaże nie ma... jednak na wszelki wypadek zrobiłabym test tak dla pewności....

Jeszcze jedno test minimum ok 10 -14 dni od stosunku..

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

włąsnie obawiam się ze sperma miała kontakt z moim śluzem.. :/
po stosunku są na pewno więcej niż 2 tyg.. i tylko mam jeszcze pytanie: czy musze robić go rano?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To leć po test jutro do apteki! Koniecznie!
Testy z porannego moczu są bardziej wiarygodne, chociaż teraz podobno sa takie które można robić o każdej porze. Jednak radziłabym z 1 porannego moczu. Tak dla pewnosci
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teraz juz nie ma takiej potrzeby, tak mi sie wydaje.
ale rano stezenie hcg jest najwyzsze.

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 9:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje Wam bardzo! :*

o kilku dni wybieram się do apteki, ale za każdym razem kończy się tak, że omijam ją wieelkim łukiem.. strasznie się boje.. :/
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wydaje mi sie ze niepotrzebnie, ale lepiej tego dluzej nie odwlekac.
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Eye. Jeśli jednak by się okazało że jesteś w ciąży musisz odstawić tabletki, im wcześniej tym lepiej. Dlatego też zawitaj do apteki i zrób test koniecznie.

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 1:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pół nocy nie mogłam spać, obudziłam się przed budzikiem, poleciałam do apteki, test zrobiłam i w ciąży nie jestem! uf! nie pozostaje mi nic innego jak wizyta u ginekologa i myśle że powinnam zmienić tabletki..
Powrót do góry
Dźazgaa

PostWysłany: Sob Kwi 18, 2009 10:54 am    Temat postu: Brązowa wydzielina i brak okresu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.! mam nieregularne miesiączki.... dostaje tak od 35 do 39 dnia okres.
Ale dzisiaj sie martwie bo dzis wychodzi 42 dzien a po okresie ani śladu.;((
wpółzyjee. z moim chlopakiem i robiłam test dwa dni temu i wyszlo ze nie ejstem w ciazy....dzisiaj jeszcze powtorze... boje sie bo mam 15 lat....jakis tydzien przed okresem moj misio zauwazył przy sexie ze na jego penisie jest brązowa wydzielina...ztroszke jakby z krwiaa... ze 4 dni jeszcze widzialam na majtkach ta maż...dosc sporo jej było...czy ktos wie co to moze byc?? Sad Sad jestem w kropce.

Przyłączyłam do pokrewnego. Przeczytaj regulamin forum. / nowicjuszka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Kwi 18, 2009 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test jest wiarygodny, jeśli zrobisz go najwcześniej 14-16 dni od stosunku.

Zabezpieczyliście się?Był wytrysk w Tobie?To były dni płodne czy nie ( jak je wyliczyć masz napisane tutaj:http://www.biomedical.pl/forum/jak-wyliczyc-dni-plodne-nieplodne-vt9930.html)?
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 37 z 41