Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kamkaz85

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej zrobisz, jak pójdziesz do ginekologa. Nie mozesz jakoś przyspieszyć tej wizyty?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mjk89

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bylam 9 marca powiedzial ze mam przyjsc dopiero za 3tyg;/ zapisal mi luteine ktora po 2 tyg ma zadzialac lub nie;/ narazie nie stac mnie na gin prywatnie , a chlopak nic nie wie chce mu zrobic niespodzianke dlatego nie pozycze od niego kasy ;]
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niby są, ale raczej niezdolne do zapłodnienia.
jesli jednak miałas dni płodne, to proponuje iśc po escapelle (tabletke 72 po), bedziesz miała święty spokój, nie ma co ryzykowac.
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to powiedz ze potrzebujesz na cos innego, wg mnie robisz wielka glupote :/ ale widze przegadac sie nie da, wiec czekaj nadal, ale nie zadawaj glupich pytan, bo odpowiedz zawsze bedzie ta sama ;/

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mjk89
Ja byłam w bardzo podobnej sytuacji. zdaje się, ze nawet w ten sam dzień byłysmy u ginekologa. Rowneiż bralam luteinę no i dzisiaj dostałam okres. Wiec od dziś już nie biorę luteiny. Trzymam kciuki!!

Co do badania to popieram - ja na Twoim miejscu poszlabym na badanie krwi jeśli podejrzewasz ciąże.
Powrót do góry
shorty1990

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eh... kupiłam test, jutro rano go zrobie... jak myslicie bezie duzo bardziej wiarygodny niz gdybym go zobila teraz? Btw to @ nadal sie spóźnia... Sad
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak.

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

shorty myśle że tak. Lepiej jednak poczekać do rana
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli mineło 16 dni od stosunku to bedzie wiarygodny.

Powrót do góry
shorty1990

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 6:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzis jest równe 16... poczekam do jutra... mój chłopak mi mówił żebym już już bo ciekawość... i obawy wiadomo... Jeszcze dzis 2kumpli mu oswiadczylo ze zostana tatusiami heh to on tez tym bardziej chce wiedziec jak najszybciej...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 7 z 41