Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kornelka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 11:47 pm Temat postu: |
|
|
byłam u lekarza po tabletke wiec mam juz świety spokój dziekuje za rade |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babcia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 12:08 am Temat postu: |
|
|
shorty1990, poczekaj i zrób test jutro rano z pierwszego moczu. Będzie bardziej wiarygodny. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pyskata18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 10:45 am Temat postu: |
|
|
DOKŁADNIE NAJLEPIEJ Z 1 _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
erekcja
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 11:59 am Temat postu: Re: "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18 |
|
|
Mam problem ostnio kochałem sie z moja dziewczyną (stosunek przerywany) niewiem czy to były dni płodne okres skończył sie jej 5.03 a kochaliśmy si 14.03 i boje sie ze jest w ciąży ale powiem ze nie czułem ze dochodze porostu ona miała juz orgazm i skończylismy nawet nie poczułem ze dochodze czy mogłemnie poczuć czy raczej tak I czy moja Dziewczyna jest w ciązy ? porostu jestem jeszcze nie pełnoletni i nie potrzebuje problemów jak narazie proszę odpiszczie i Doradzcie ( Dzieki z góry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Achora
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 12:40 pm Temat postu: Czy to możliwe?? |
|
|
Nie wiem czy to możliwe ale .... Może ktoś z Was mi podpowie.
Więc od początku... Ostatnia @ skończyła się około 18 lutego. Potem niejednokrotnie z moim mężem - zarówno w dni płodne jak i nie (według moich obliczeń). Oczywiście zawsze do końca i bez zabezpieczeń jako, że o "fasolka" staramy się od dawna. Okres mam raczej regularny i 28 dniowy cykl. Czasem jest poślizg 1 - 2 dni w tę lub drugą stronę. Od jakiegoś tygodnia zaobserwowałam u siebie dziwne zmiany: jestem notorycznie senna, pobolewa mnie brzuch w okolicy lewego jajnika, wiecznie mi niedobrze - nie wymiotuję ale nie raz "narywa mi żołądkiem". Zauważyłam też lekkie zawroty głowy. Wczoraj doszedł do tego niemiłosierny ból piersi - co właśnie mnie najbardziej dziwi ponieważ moje piersi jak mam 31 lat nigdy w życiu mnie nie bolały w żadnej fazie cyklu!!! Także ból miesiączkowy występował tylko podczas 2 dnia @ i poza tym nie odczuwałam żadnych dolegliwości spowodowanych "byciem kobietą". Do tego wszystkiego wczoraj zostałam pośmiewiskiem w rodzinie ponieważ obdzwaniałam wszystkie ciotki z pytaniem : Co to jest zgaga? Czułam dziwne pieczenie w przełyku tak jak by obiad chciał wrócić na światło dzienne. Wczoraj po raz pierwszy mierzyłam temperaturę w pochwie było 37,6 dziś rano 37,1. No i jedzenie: zaliczam się do kobiet o Rubensowskich kształtach i jedzonko jest dla mnie dużą przyjemnością a teraz moimi ulubionymi kotlecikami można by mnie straszyć
I wszystko wyglądało by na objawy ... ale dwa dni temu ( czyli jakieś 4 - 6 ) przed spodziewaną @ zrobiłam test i wyszedł negatywny. Moja wina także w tym, że nie był z porannego moczu. Czy są więc jakieś szanse na "fasolka" czy test mógł być niewiarygodny? Czy jednak waszym zdaniem tak jak moja suczka kiedyś przechodzę ciąże urojoną to się zaraz do niej do kojca położę może ona coś doradzi... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamkaz85
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Achora moim zdaniem to troszkę za wczesnei na test. Najbardziej wiarygodny bylby test z krwi. POczekaj jeszcze troszkę i zrób test. Albo przejdź sie do lekarza, aczkolwiek nawet lekarz wykryje ciąże w ok 6 tygodniu. Więc za krótko. Ja bym radzila odczekac troszkę i zrobic test z krwi. On zawsze jest najpewniejszy. Trzymam mocno kciuki i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Margotek
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 3:55 pm Temat postu: Dni niepłodne?! Stosunek. |
|
|
Hej . okres mam dostać za 5 dni (jest regularny, co 28 dni). Wczoraj mój chłopak spuścił mi się do środka. Czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże ?
--- przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 4:01 pm Temat postu: |
|
|
nie ma o ile masz regularne cykle ja na 9 dni przed ide na maxa i jakos przez 5 lat metoda nie zawiodla _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Margotek
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 4:07 pm Temat postu: |
|
|
No to dobrze, bo powtórzył to dzisiaj dwa razy i miałam pewne wątpliwości co do tego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
shorty1990
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 4:13 pm Temat postu: |
|
|
Test wyszedl negatywny, 3godziny pozniej przyszla @ |