Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosiaczek84

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 9:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co się orientuję to są dni niepłodne więc małe szanse Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agas90

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 9:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no z tego co ja wiem to też ale czytałam tu i na innych forach i jedni piszą tak drudzy nie i już sama nie wiem w co wierzyć
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 11:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie zajdziesz w ciaze bo masz dlugie cykle Smile i napewno było bezpiecznie Cool

Powrót do góry
agas90

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 11:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bezpiecznie? było bez zabezpieczenia... dlatego się pytam Very Happy bo gdyby była prezerwatywa bym się nie martwiła Very Happy
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej opcji Wink

Powrót do góry
Michal1234

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 11:56 am    Temat postu: Pytanie dot. ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, otóż nurtuje od jakiegoś czasu mnie pewien kłopot/problem. Jesteśmy razem z moją dziewczyną około roku, uprawialismy sex ostatnim razem około 6 tygodni temu, z prezerwatywą, a podczas gdy dochodziłem wyjąłem penisa i dokończyłem "na zewnątrz". Problemów z przedwczesnym wytryskiem nie mam i nigdy nie miałem. Po tym wszystkim moja dziewczyna dostała regularnie, obfitej miesiączki, jak zawsze. I teraz moje pytanie, czy możliwe jest, aby zaszła w ciąże, jeżeli podczas wytrysku z nałożoną prezerwatywą nie dokończyłem w niej? Mam się o co martwić, czy to tylko moja wyobraźnia? Dodam, że prezerwatywa była cała, bez najmniejszych uszkodzeń. Dziękuje z góry za pomoc!

I drugie pytanie, jeśli już tu jestem. Czy plemnik może "wyślizgnąć" się z nie uszkodzonej prezerwatywy podczas sexu?

nie zakladaj nowego tematu jesli taki juz istnieje! jak sie rejestrujesz na forum to czytaj jego regulamin!
przenosze do pokrewnego -- eyesonfire
Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 1:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raczej nie masz się o co martwic do ciąży raczej nie doszło.

A plemnik może się wyślizgnac z prezerwatywy ale dużo od tego zależy np. pozycja w jakiej się kochacie, rozmiar prezerwatywy itd.
Pozrd
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 2:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi sie wydaje ze zadnych objawow nie ma... po prostu kilka dni po stosunku moga byc jedynie urojone Smile jednym z podstawowych objawow bedzie zatrzymanie miesiaczki i wtedy zrobic trzeba test by sie upewnic:) i wydaje mi sie ze to tyle
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 2:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Michał- a niby jak ma dojść do zapłodnienia?
nie dość że używaliście prezerwatywy i jeszcze nie doszedłeś w niej , a gumka nie była uszkodzona to jak?
plemniki nie umieją się teleportować ani nic z tych rzeczy Wink
moim zdaniem w ciązy nie jest

jaa18
nie , nie wykaże. dla pewności możesz zrobić test z krwi.
Sloneczko123
nie. nie ma szans. jeśli oczywiście masz regularne cykle .
Małgo
dni?... raczej tygodni. w zależności od organizmu objawy mogą pojawić się około 6-8-10 tygodni od zapłodnienia.

Ostatnio zmieniony przez Gosia85 dnia Sro Lip 08, 2009 9:58 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile

Ostatnio zmieniony przez Gosia85 dnia Sro Lip 08, 2009 10:04 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 15 z 41