Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to tylko Twoja wyobraznia, nie zamartwiaj sie Smile
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podzielam zdanie dziewczyn powyzej Smile
Powrót do góry
szeola

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 2:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak.
nie wiem, kiedy dokładnie miałam okres. Wydaje mi się, że koło 12.06 się zaczął. Wiem, że 20.06 już go napewno nie miałam, a 2.07 na kilka sekund (może 2 albo 3.) był we mnie mój facet (bez zabezpieczenia.) - jak się domyślacie do wytrysku nie doszło, a 4.07 najpierw znowu 2 sekundy bez zabezpieczenia, potem kochaliśmy się z zabezpieczeniem. Jestem poniżej 20 roku życia.
Obojętnie, jak długi bym miała cykl, te dni powinny być już bezpłodne, prawda?
Cykl zazwyczaj mam bardzo krótki, koło 24 dni, ale totalnie nieregularny. nawet 30/32 dniowe się zdarzały, kiedy byłam w stresie. A teraz mam duuużo stersu, czy mogę być w ciąży.
Więc tak, czy mogę być w ciąży? Kiedy zrobić test, ile jeszcze poczekać?
dodam, że trochę zniszczyłoby mi to życie.

temperatura ciała na dzień dzisiejszy wynosi 36,4 stopnia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agas90

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to mnie uspokoiłyście Wink
Powrót do góry
Małgo

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Very Happy Dokladnie kochalam sie ze swoim mezczyzna w dzien owulacji :/ Wyliczylam to kilka dni po tym zdarzeniu. minely 2 tyg a ja mam zgage i jest mi ciagle niedobrze ale skoro to za wczesnie to napewno tylko moja podswiadomosc. Z ciazy nawet bym sie ucieszyla bo dziecko to szczescie Very Happy Dzieki jeszcze raz za odp Surprised pozdrawiam
Powrót do góry
szeola

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mój post jest na poprzedniej stronie, chciałam dopisać jeszcze, że to nie był mój pierwszy raz, a 2.07 miałam krwawienie (trwało do rana następnego dnia.). Przy pierwszym, ani kolejnym współżyciu (z innym partnerem) nie krwawiłam, nie czułam bólu, ani nic i żyłam w przekonaniu że urodziłam się bez błony dziewiczej, ewentualnie źle siadłam na rowerze jak byłam młodsza. Czy to mógł być taki 'szybki' okres ?
Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

za jaki czas moge iść do lekarza??bo pewnie jeszcze za wczesnie
Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Czw Lip 09, 2009 8:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie.mam umówioną wizyte pryatnie i jak by ten lekarz proadził moją ciąże to za każdą wizyte bym musiała płacić??prosze o odpowiedzi.może tu nie zadaje sie takich pytań,ale ja musze wiedzieć
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 09, 2009 10:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli prywatnie to tak... za kazda wizyte płacisz..od 50 -100zł w zal. od tego czy to bedzie samo usg czy tez nie

Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Czw Lip 09, 2009 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
to za każdą wizyte bym musiała płacić??

oczywiście że tak. idziesz prywatnie= płacisz. i nie ma znaczenia, czy jesteś w ciąży czy nie. i czy chodzisz do niego raz w tygodniu czy raz w miesiącu. za każdą wizytę płacisz. przecież to jego praca Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 16 z 41