Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agas90

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam to znowu ja. pisałam wcześniej, że kochałam się z chłopakiem 1 dnia okresu. Dziś mija tydzień od tego dnia a mnie od hmm 2,3 dni boli brzuch czy to możliwe że jednak jestem w ciąży czy to jednak dużo za wcześnie i mam jakieś urojenia że mnie brzuch boli. Proszę o odpowiedź.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

za wcześnie na jakiekolwiek objawy
Powrót do góry
agas90

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to widocznie mam chyba jakieś urojenia ale boli ten brzuch, a cykle mam 30-35 dni więc raczej nie możliwe ale te bóle mnie zaniepokoiły Sad
Powrót do góry
Rozczochrana

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ból brzucha może być doslownie od wszystkiego u Ciebie stawiam na nerwy, uspokój się, w ciążę nie jest tak łatwo zajść Smile spokojnie
Powrót do góry
agas90

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 2:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no możliwe że z nerwów bo teraz rekrutacja na studia itd.
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie nie jest latwo... a ja mam pytanko czy ktoras miala tak ze we wczesnej ciazy bolaly jajniki jakies 2 tyg mnie pobolewaja czasem az jakby taki skurcz a zgage mialam z tydzien dzien w dzien tak straszna ze az sie budzilam w nocy, dodam ze zastanawiam sie czy jestem w ciazy okres mi sie spoznia juz prawie 2 tyg testu jeszcze nie robilam chyba dlatego ze nie chce rozczarowania 8 miesiac z kolei... i tak z dnia na dzien odwlekam:) dodam z duzo przez ostatni miesiac sie stresowalam i duzo podrozowalam samolotem wiec moze przez to nie mam okresu sama nie wiem co mam myslec...?
Powrót do góry
Rozczochrana

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możliwe że jesteś w ciąży, po co czekać z testem??
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba dlatego ze nie chce rozczarowania, i odwlekam mowiac sobie ;a dobra jak jutro nie przyjdzie okres to zrobie test itp; i raz mowie ze jestem w ciazy raz ze bola mnie jajniki bo okres dostane itp dlatego pytalam o takie male objawy co moga oznaczac...
Powrót do góry
Rozczochrana

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mogą oznaczać zarówno ciążę jak i chorobę jajnikow, bez testu lub lekarza się nie obejdzie, chyba że okresik sam przyjdzie
Powrót do góry
iwonka3424

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej! Współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia i on skończył we mnie. Czy mogę być w ciąży? Ostatni okres miałam 17 czerwca a kochaliśmy się 12 lipca,czy to możliwe? proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 19 z 41