Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iwonka3424

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nio 10% niepewności to nie dużo,więc myślę,że będzie dobrze...
Jeszcze raz wielkie dzięki za odpowiedź, rozwiałaś moje wątpliwości, chłopaka pewnie też. Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
carboczar

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chmielu1218
daj sobie na uspokojenie,na pewno nie będzie w ciąży jeśli jest tak jak opisujesz.
biedronkaa

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej .mam problem..
obawiam sie, ze moge byc w ciazy.
wyglada to tak, ze 9 dni przed okresem kilka razy kochalam sie z chlopakiem. wszedl we mnie kilka razy bez zabezpieczenia, ale na krotka chwile. nie dostal orgazmu we mnie, jednak 12 powinnam miec okres, ktorego nie dostalam do dzis (dzis jest 16)
czy wystarczy mala kropelka jego spermy, abym zaszla w ciaze?
slyszalam, ze okres moze sie spozniac przez zmiane klimatu, a ja 1 lipca wyjechalam do anglii.
zwykle mam regularne cykle 28-30 dniowe.
prosze o -pomoc. bardzo sie martwie ;((
Powrót do góry
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 12:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres może się spóźniać z powodu wyjazdu
poczekaj jeszcze z kilka dni i zrób test
ciąża wydaje mi się mało prawdopodobna
Powrót do góry
wiktoooria

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiktoooria Nie jest to możliwe. Jak n ie wierzysz testom z apteki, to zrób test z krwi...[/quote]

test z krwi zrobiłam i wyszło 1.2 czyli ciąży brak, ale to nie zmienia faktu ze po skonczeniu krwawienia czułam ból coś na kształt kłucia, rwania w okolicy macicy i jajników, na piersiach mam widoczne żyłki, których wcześniej nie zauważyłam, czasem pobolewają mnie piersi, bardziej same z siebie niz pod wplywem dotyku, powiekszyl mi sie brzuch. sytuacja wydaje sie absurdalna skoro beta wyszla negatywnie, ale skad te wszystkie objawy? czy robienie bety po raz drugi ma sens jesli nie przyjmowalam zadnych lekow mogacych wplynac na wynik? (w zasadzie jestem zla sama na siebie, ze powinnam dac sobie juz z tym spokoj i zapomniec a nie wpedzac sie w paranoje, tylko skad te zachowania organizmu)..;/
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

biedronkaa napisał:
slyszalam, ze okres moze sie spozniac przez zmiane klimatu, a ja 1 lipca wyjechalam do anglii.(

a wiec przez wyjazd spoznia Ci sie okres. Te 6 dni przed okresem to hyly dni nieplodne wiec ja nie widze mozliwosci zajscia w ciaze Exclamation poza tym nie doszedl w Tobie co juz wogole wyklucza ciaze Smile glowa do gory. Stres tez wplywa na cykl.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma mozliwosci zajscia w ciaze.
Powrót do góry
biedronkaa

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 10:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje wam bardzo!
juz mi troszke lepiej.
wiem, wiem. schizuje za bardzo..wiecie jak to jest.
juz mi rosnie brzuch, mam nudnosci itp, szkoda tylko, ze to wszystko swiruje tylko w mojej glowie, hehe
Ile moze mi sie ten okres max spozniac, a kiedy powinnam zaczac sie konkretnie martwic, ze np. cos jest nie tak?
pozdrawiam
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze 7 dni jakby Ci sie spoznial to juz duzo. A nie wolisz zrobic testu? najlepiej z krwi i bedziesz wtedy wiedziala..
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chmielu1218hmm .. objawy zaczynają się najwcześniej po 3-4 TYGODNIACH od zapłodnienia a nie po jednym dniu od stosunku. Wink
przecież tak technicznie rzecz biorąc to nawet nie wiadomo że doszło do zapłodnienia o objawach już nawet nie mówiąc Wink
poza tym- skoro zabezpieczyliście się prezerwatywą i nie pękła ani nie była przeterminowana i nie miałeś wytrysku to skąd dziecko? z powietrza? Confused

tak w ogóle- to kto Ci powiedział, że ma objawy ciąży?
dziewczyna Cię "uświadomiła" czy Ty sam doszedłeś to tego wniosku?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 21 z 41