Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiktoooria Jeśli zrobiłaś test po 14-16 dniach po stosunku to jest on wiarygodny. Jeśli po krótszym czasie to nie jest wiarygodny.
wiktoooria

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

minelo znacznie wiecej czasu niz te 14-16 dni a mimo to organizm daje mi niejasne sygnaly
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 7:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiktoooria napisał:
minelo znacznie wiecej czasu niz te 14-16 dni a mimo to organizm daje mi niejasne sygnaly

wedlug mnie powinnas pojsc do ginekologa. Ja bym juz to dawno zrobila. Nie wytrzymalabym swoich mysli i ciaglego podejrzewania ze cos jest nie tak Rolling Eyes takze radze umowic sie na wizyte jak najszybciej. Dostaniesz fachowa porade i bedziesz wszystko wiedziala. Tutaj nie ma lekarzy wiec mozemy tylko gdybac i pisac z wlasnego doswiadczenia
Powrót do góry
wiktoooria

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam zamiar to zrobic, chociaz prawde mowiac co wiecej moze zrobic ginekolog niz zlecic beta hcg, ktore juz robilam i wynik byl 1.2, a przeciez ten wynik daje 100% pewnosci... + przeciez mialam normalny okres dwa tyg temu, czyli radzicie zeby jednak do gina?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tak radze. inaczej ciagle bedziesz sobie wmawwiac ze jestes w ciazy albo ze jestes chora a to bez sensu
Powrót do góry
wiktoooria

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz w zupelnosci racje, ale chyba przyznasz ze ciaza jest wrecz nierealna po takiej becie, po okresie?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak przyznam Ci racje. Ale dlatego tym bardziej powinnas pojsc do lekarza by sprawdzil co sie dzieje w organizmie. to wazne
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli beta zrobiona w odp czasie to nie ma mowy o ciazy Smile wynik prawidłowy Smile

Dodano po 21 sekundach:

ponizej 5 jest brak ciazy wiec mozesz byc spokojna

Powrót do góry
wiktoooria

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 8:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak zobaczylam wynik bety to odetchnelam, ale chyba organizm plata mi figla bo powiekszyl mi sie brzuch w charakterystyczny sposob, i to jak to bo moze to sobie uroilam ale biały sluz mimo ze juz dwa tyg. po okresie? i ciemniejesze brodawki, z zylkami ? powtarzam sobie ze jak beta wyszla ze nie tzn. ze nie, a nawet nie mam mozliwosci powtorzenia bo bralam antybiotyk a na ulotce pisalo ze moze wplywac na badania lab.. chyba jednak lekarz bedzie najlepszym rozwiazaniem.. juz mam dosc tego stresu;/ psychika siada..
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 9:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No śluz może taki być jak masz dni płodne, albo jak jest jakaś infekcja...

Ale ciąża to nie jest...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 22 z 41