Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 2:49 pm Temat postu: |
|
|
wiktoooria Jeśli zrobiłaś test po 14-16 dniach po stosunku to jest on wiarygodny. Jeśli po krótszym czasie to nie jest wiarygodny. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiktoooria
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 6:14 pm Temat postu: |
|
|
minelo znacznie wiecej czasu niz te 14-16 dni a mimo to organizm daje mi niejasne sygnaly |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 7:56 pm Temat postu: |
|
|
wiktoooria napisał: | minelo znacznie wiecej czasu niz te 14-16 dni a mimo to organizm daje mi niejasne sygnaly |
wedlug mnie powinnas pojsc do ginekologa. Ja bym juz to dawno zrobila. Nie wytrzymalabym swoich mysli i ciaglego podejrzewania ze cos jest nie tak takze radze umowic sie na wizyte jak najszybciej. Dostaniesz fachowa porade i bedziesz wszystko wiedziala. Tutaj nie ma lekarzy wiec mozemy tylko gdybac i pisac z wlasnego doswiadczenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiktoooria
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 8:21 pm Temat postu: |
|
|
mam zamiar to zrobic, chociaz prawde mowiac co wiecej moze zrobic ginekolog niz zlecic beta hcg, ktore juz robilam i wynik byl 1.2, a przeciez ten wynik daje 100% pewnosci... + przeciez mialam normalny okres dwa tyg temu, czyli radzicie zeby jednak do gina? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 9:43 pm Temat postu: |
|
|
ja tak radze. inaczej ciagle bedziesz sobie wmawwiac ze jestes w ciazy albo ze jestes chora a to bez sensu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiktoooria
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 10:10 pm Temat postu: |
|
|
masz w zupelnosci racje, ale chyba przyznasz ze ciaza jest wrecz nierealna po takiej becie, po okresie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 10:15 pm Temat postu: |
|
|
tak przyznam Ci racje. Ale dlatego tym bardziej powinnas pojsc do lekarza by sprawdzil co sie dzieje w organizmie. to wazne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 10:15 pm Temat postu: |
|
|
jesli beta zrobiona w odp czasie to nie ma mowy o ciazy wynik prawidłowy
Dodano po 21 sekundach:
ponizej 5 jest brak ciazy wiec mozesz byc spokojna _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiktoooria
|
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 8:53 am Temat postu: |
|
|
jak zobaczylam wynik bety to odetchnelam, ale chyba organizm plata mi figla bo powiekszyl mi sie brzuch w charakterystyczny sposob, i to jak to bo moze to sobie uroilam ale biały sluz mimo ze juz dwa tyg. po okresie? i ciemniejesze brodawki, z zylkami ? powtarzam sobie ze jak beta wyszla ze nie tzn. ze nie, a nawet nie mam mozliwosci powtorzenia bo bralam antybiotyk a na ulotce pisalo ze moze wplywac na badania lab.. chyba jednak lekarz bedzie najlepszym rozwiazaniem.. juz mam dosc tego stresu;/ psychika siada.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 9:24 am Temat postu: |
|
|
No śluz może taki być jak masz dni płodne, albo jak jest jakaś infekcja...
Ale ciąża to nie jest... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|