Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martha...
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 2:50 pm Temat postu: |
|
|
no zapomniałam dodać jeszcze że od 2 tyg wypadają mi strasznie włosy za to paznokcie mam w rewelacyjnej formie.
co do wycieku to w sumie było pół kropelki tylko i wyłącznie teraz nie wiadomo jak cisnę to nic nie leci.
oczywiście że poszłabym do ginekologa w normalnej sytuacji, a sytuacja jest taka że jestem za granicą i wracam dopiero we wrześniu więc wolałabym żeby to była ciąża niż coś poważnego.
a czy to były niepłodne to już pisałam że mogłam się walnąć w obliczeniach, zresztą przy wyjeździe i zmianie klimatu wszytsko mogło się rozregulowac... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 2:54 pm Temat postu: |
|
|
Na siarę to mi nie wygląda...Z Twojego opisu...
Cóż...Zrób ten test ciążowy...Bo co innego Ci pozostaje...A nie możesz iść do ginekologa tam gdzie jesteś? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martha...
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 3:00 pm Temat postu: |
|
|
no ale nie wiem na co jeszcze zwrócić uwagę, jak się obserwować?, pod jakim kątem?ciąży?
do ginekologa raczej tutaj, hmmm, nie wiem gdzie, nie wiem jak, nie mam ubezpieczenia...:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 3:50 pm Temat postu: |
|
|
to idz prywatnie.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kumnerris
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 7:14 pm Temat postu: |
|
|
Cześć chcę zapytać co o tym myślicie bo nie wiem czy nie jestem w ciąży.
Ostatnio tzn.4 i 10 lipca kochałam się ze swoim chłopakiem i nie wiem czy nie zaszłam w ciąże w tym tygodniu jak obliczyłam miałam dni płodne z tym że mam nie regularny okres więc nie wiem do końca jak to jest. Ostatnio strasznie źle się czułam rano i jak jeździłam samochodem to było mi nie dobrze drażniły mnie zapachy czuje się zmęczona i cały czas mogła bym spać.Ale z drugiej strony nie wiem czy jestem w ciąży bo mam okres chyba dostałam dziś chodź powinnam 27 czytałam że krwawienie może być w związku z implantacją jaja płodowego . Czy w ogóle w pierwszym miesiącu ciąży może występować miesiączka. Do lekarza mam dopiero na 19 sierpnia a prywatnie mnie nie stać testu też nie chce kupować bo mieszkam w małej miejscowości i zaraz będą plotki bo wszystko się roznosi szybko.
Proszę napiszcie co o tym myślicie. Mogę być w ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mgm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 7:28 pm Temat postu: |
|
|
a były to stosunki zabezpieczone? wytrysk był w Tobie?
jak długie masz cykle?
opisane przez Ciebie "objawy" wcale nie muszą mieć nic wspólnego z ciążą.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zmartwionaaaaa
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 8:27 pm Temat postu: wytrysk poza mna, ale sex bez gumki... |
|
|
Witam, dokladnie 2 tygodnie temu kochalam sie z przypadkowym mezczyzna (wiem, to sie wiecej nie powtorzy...) BEZ ZABEZPIECZENIA... wiem jednak ze wytrysku nie bylo w srodku mnie, tylko na pewno poza i na pewno nic sie nie dostalo do mnie... boje sie jednak, ze wczesniejsze wydzieliny z penisa tez moga zapladniac. Boje sie bardzo, ze jestem przez to w ciazy. W dodatku czuje sie dziwnie, jak mowilam to bylo 2 tygodnie temu a ja mam obrzmiale piersi, powiekszony jakis wzdety dziwnie brzuch i boli mnie ciagle na dole brzucha.. w dodatku dzis dostalam skapego krwawienia (a normalnie mam regularnie po 29 dniach ((( ) nie wiem co jest grane i boje sie strasznie ze moge byc w ciazy... gdyby to chociaz bylo z mezczyzna ktorego kocham... doradzcie mi cos
Dodano po 2 minutach:
a i zapomnialam dodac, ze to sie stalo 3 dnia po okresie, z tego co wiem wtedy jest czas nieplodny tak ? ale jak okres mam teraz, wczesneij to ja nie wiem.. zalamie sie
temat przenosze w odpowiednie miejsce.
mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 9:05 pm Temat postu: |
|
|
3 dnia po okresie tz ktorego dnia cyklu?
Wazne jest tez czy odrazu mial wytrysk po wyjsciu z Ciebie czy tez pozniej.
W tym plynie plemniki pojawiaja sie przed samym wytryskiem wiec jesli wytrysk wystapil zaraz po wyjsciu z Ciebie ciaza jest mozliwa.
Skape krwawienie tez dobrze nie wrozy ale moe zmienialas klimat albo cos? Jakies wakacje?
Podsumowując: Radze zrobić test z krwi, ewentualnie z moczu bo ciaży jednoznacznie wykluczyć nie moza, gdyż stosunek przerywany nie jest dobra metoda antykoncepcji. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Stosunek przerywany w ogóle nie jest metodą antykoncepcyjną...Jest to metoda regulacji poczęć...
W żaden sposób nie zabezpiecza przed ewentualną ciążą... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martha...
|
Wysłany: Czw Lip 23, 2009 10:20 am Temat postu: |
|
|
wiecie co, nacisnęłam ten mój sutek parę godzin po napisaniu posta ze to przezroczyste, ale tym razem poleciała biała kropelka...
od tamtej pory nic, czyli od wczoraj.
właśnie poszłam do w-c jak robiłam siusiu zauważyłam taki śluz zupełnie biały o konsystencji balsamu do ciała, bardzo rzadki... czy to na coś wskazuje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|