Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
martha...

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no zapomniałam dodać jeszcze że od 2 tyg wypadają mi strasznie włosy za to paznokcie mam w rewelacyjnej formie.
co do wycieku to w sumie było pół kropelki tylko i wyłącznie teraz nie wiadomo jak cisnę to nic nie leci.
oczywiście że poszłabym do ginekologa w normalnej sytuacji, a sytuacja jest taka że jestem za granicą i wracam dopiero we wrześniu więc wolałabym żeby to była ciąża niż coś poważnego.

a czy to były niepłodne to już pisałam że mogłam się walnąć w obliczeniach, zresztą przy wyjeździe i zmianie klimatu wszytsko mogło się rozregulowac...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na siarę to mi nie wygląda...Z Twojego opisu...

Cóż...Zrób ten test ciążowy...Bo co innego Ci pozostaje...A nie możesz iść do ginekologa tam gdzie jesteś?
martha...

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale nie wiem na co jeszcze zwrócić uwagę, jak się obserwować?, pod jakim kątem?ciąży?

do ginekologa raczej tutaj, hmmm, nie wiem gdzie, nie wiem jak, nie mam ubezpieczenia...:/
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to idz prywatnie..

Powrót do góry
kumnerris

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć chcę zapytać co o tym myślicie bo nie wiem czy nie jestem w ciąży.
Ostatnio tzn.4 i 10 lipca kochałam się ze swoim chłopakiem i nie wiem czy nie zaszłam w ciąże w tym tygodniu jak obliczyłam miałam dni płodne z tym że mam nie regularny okres więc nie wiem do końca jak to jest. Ostatnio strasznie źle się czułam rano i jak jeździłam samochodem to było mi nie dobrze drażniły mnie zapachy czuje się zmęczona i cały czas mogła bym spać.Ale z drugiej strony nie wiem czy jestem w ciąży bo mam okres chyba dostałam dziś chodź powinnam 27 czytałam że krwawienie może być w związku z implantacją jaja płodowego . Czy w ogóle w pierwszym miesiącu ciąży może występować miesiączka. Do lekarza mam dopiero na 19 sierpnia a prywatnie mnie nie stać testu też nie chce kupować bo mieszkam w małej miejscowości i zaraz będą plotki bo wszystko się roznosi szybko.
Proszę napiszcie co o tym myślicie. Mogę być w ciąży.
Powrót do góry
mgm

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a były to stosunki zabezpieczone? wytrysk był w Tobie?
jak długie masz cykle?

opisane przez Ciebie "objawy" wcale nie muszą mieć nic wspólnego z ciążą....
Powrót do góry
zmartwionaaaaa

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 8:27 pm    Temat postu: wytrysk poza mna, ale sex bez gumki... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, dokladnie 2 tygodnie temu kochalam sie z przypadkowym mezczyzna (wiem, to sie wiecej nie powtorzy...) BEZ ZABEZPIECZENIA... wiem jednak ze wytrysku nie bylo w srodku mnie, tylko na pewno poza i na pewno nic sie nie dostalo do mnie... boje sie jednak, ze wczesniejsze wydzieliny z penisa tez moga zapladniac. Boje sie bardzo, ze jestem przez to w ciazy. W dodatku czuje sie dziwnie, jak mowilam to bylo 2 tygodnie temu a ja mam obrzmiale piersi, powiekszony jakis wzdety dziwnie brzuch i boli mnie ciagle na dole brzucha.. w dodatku dzis dostalam skapego krwawienia (a normalnie mam regularnie po 29 dniach Sad((( ) nie wiem co jest grane i boje sie strasznie ze moge byc w ciazy... gdyby to chociaz bylo z mezczyzna ktorego kocham... doradzcie mi cos Sad

Dodano po 2 minutach:

a i zapomnialam dodac, ze to sie stalo 3 dnia po okresie, z tego co wiem wtedy jest czas nieplodny tak ? ale jak okres mam teraz, wczesneij to ja nie wiem.. zalamie sie Sad

temat przenosze w odpowiednie miejsce.
mala_mi
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

3 dnia po okresie tz ktorego dnia cyklu?
Wazne jest tez czy odrazu mial wytrysk po wyjsciu z Ciebie czy tez pozniej.
W tym plynie plemniki pojawiaja sie przed samym wytryskiem wiec jesli wytrysk wystapil zaraz po wyjsciu z Ciebie ciaza jest mozliwa.
Skape krwawienie tez dobrze nie wrozy ale moe zmienialas klimat albo cos? Jakies wakacje?

Podsumowując: Radze zrobić test z krwi, ewentualnie z moczu bo ciaży jednoznacznie wykluczyć nie moza, gdyż stosunek przerywany nie jest dobra metoda antykoncepcji.
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stosunek przerywany w ogóle nie jest metodą antykoncepcyjną...Jest to metoda regulacji poczęć...

W żaden sposób nie zabezpiecza przed ewentualną ciążą...
martha...

PostWysłany: Czw Lip 23, 2009 10:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiecie co, nacisnęłam ten mój sutek parę godzin po napisaniu posta ze to przezroczyste, ale tym razem poleciała biała kropelka...

od tamtej pory nic, czyli od wczoraj.

właśnie poszłam do w-c jak robiłam siusiu zauważyłam taki śluz zupełnie biały o konsystencji balsamu do ciała, bardzo rzadki... czy to na coś wskazuje?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 26 z 41