Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 9:13 pm Temat postu: |
|
|
nie ma _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
luter
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 9:38 pm Temat postu: |
|
|
Jesteś pewna w 100% ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 9:43 pm Temat postu: |
|
|
tak zapewne to było podniecenie
do ciazy potrzebny jest wytrysk w srodku, dni płodne i owulacja.
zeby zaciążyła to musiałbys miec mega duzo spermy na paluchach i super predkosc a ot tak od wsadzenia nie zachodzi sie w ciaze,chociaz znam taki przypadek ale to 1 na milion.
napisz w ktorym to dniu cyklu sie stało? ilodniowe cykle ma dziewczyna,regularne czy nie? itp wg mnie jest w porzadku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niki;)
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 9:49 pm Temat postu: Nie mam pojęcia czy miałam dni płodne;( |
|
|
Nie mam pojęcia czy miałam dni płodne wiem że to śmieszne że nie mam pojęcia kiedy mam płodne a kiedy nie! ale przyznaję się ze nie wiem zawsze mówiłam jak mnie jajniki bolą to są dni płodne !!! a coś takiego z okresem pierwszy raz mi się zdarzyło że po stosunku zaczęłam krwawić!!! mam upławy na dzień dzisiejszy do tego bolą mnie strasznie jajniki. okropny ból mam lewej piersi a do lekarza nie mam odwagi iść
Nidy nie miałam tak żeby okres trwał 7 dni zawsze miałam 5,6 a teraz po stosunku stało się że 7 i naprawdę nie wiem czy w tym momencie były płodne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luter
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 10:05 pm Temat postu: |
|
|
hmm regularnie ma ale nie wiem zbytnio co i jak a nie chcę jej pytać bo będzie się przejmować, ale miała okres z półtora tyg. temu.
Dziękuję Ci za informacje, nie cisnąłem szybko, tylko powoli i to z minutę nie dłużej ponieważ później się skapowałem, czyli nie muszę się martwić ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiciuu
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 10:47 pm Temat postu: |
|
|
hallo a ja (( ?? (str 33 albo 34 napisalem:( ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Biała_Lilia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 10:47 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Mam problem, dzis pojawila sie krew na mojej bieliznie. Nie wiem czemu teraz mam dni nieplodne i bore luteine na wyregulowanie miesiaczki. Okres powinien byc 10-12 sierpnia. Co prawda uprawialismy peeting z chlopakiem, ale raczej staralismy sie by wszystko bylo dobrze by zachowac czystosc. Martwie sie czy jestem w ciazy.. Pobolewal mnie brzuch piersi nabrzmialy ale nie bola (zawsze przed okresem zaczynaly bolec i nabrzmiewac). Prosze o pomoc pomozcie, bo jasne ze nioe chce by w ciazy:( Za mloda jestem.
Ehh... ja chyba zwariuje.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 11:19 pm Temat postu: |
|
|
luter nie masz się czego obawiać.
wiciuuu a niby jak miała zajść w ciążę? Dostała się świeża sperma do jej pochwy?
Biała_Lilia prawdopodobnie jest to okres...wywołany właśnie luteiną... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Ostatnio zmieniony przez nowicjuszka dnia Sro Lip 29, 2009 11:28 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 11:21 pm Temat postu: |
|
|
niki Zajrzyj do tematu "jak wyliczyć dni płodne/niepłodne" w dziale "metody naturalne" (2 albo 3 od góry) Tam masz napisane co i jak... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Ostatnio zmieniony przez nowicjuszka dnia Wto Sie 04, 2009 3:44 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luter
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 11:26 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję wam bardzo.. jesteście bardzo w porządku :* na pewno będę tutaj zaglądał, jeżeli będzie tak jak mówicie na pewno napiszę ! pozdrawiam i dzięki :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|