Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zaniepokojony
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 11:30 pm Temat postu: |
|
|
Ja rowniez dziekuje za zastrzyk uspokojenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luter
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Acha jeszcze jedno pytanie, może to ma jakiekolwiek znaczenie do mojego pytania poprzedniego: "Mam pewien problem, i potrzebuję specjalistycznej odpowiedzi, bo troszkę się martwie Sad
Otóż, udałem się z dziewczyną na polanę , pieściłem ją palcami, leżeliśmy obok siebie kiedy ona wsunęła mi dłoń pod majtki, po krótkiej chwili wyciągnęła ją, przypadkowo przytarła mi bluzke na której zostało cuś białego (nie miałem wytrysku) podejrzewam że to ten preja cos tam. Wytarłem to palcem a później wsunąłem jej od pochwy, po chwili się dopiero zorientowałem że miałem to coś na palcu, czy jest jakieś zagrożenie ciążą ?"
W niedzielę wtedy kiedy się spotkaliśmy i doszło do tej sytuacji była mokra, dziś była dość sucha od środka, i gdy wyjąłem z niej palce to miałem dość sporo białego dość gęstego płynu, oraz mdle smakowała.. nie wiem czemu tak ? Czy to ma jakiekolwiek znaczenie ?
Wybaczcie że tak prosto z mostu i w ogóle, ale nie jestem od tego specjalistą :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 11:59 pm Temat postu: |
|
|
To był śluz oznaczający dni niepłodne najprawdopodobniej...Tudzież owulację...
Zależy który to był dzień cyklu _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiciuu
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 12:04 am Temat postu: |
|
|
hmm świeża nie bo a to sie otarlo o cos a to wytarlo wiec nie....poza tym nie wkladalem jej palca do srodka a jescze w ogole to dostala okres ..wiec..tak to wyglada |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 12:15 am Temat postu: |
|
|
wiciuu no widzisz...
No to tak dla informacji pełnej dla wszystkich czytających ten temat:
ŻEBY DOSZŁO DO CIĄŻY NIEZBĘDNA JEST SPORA ILOŚĆ ŚWIERZEJ SPERMY WPROWADZONA GŁĘBOKO DO POCHWY.
Więc przez petting nie da się zajść w ciążę...Tak samo jak przez oral czy anal. Plemniki nie przesiąkają też przez bieliznę nie przegryzają jej, nie drą, nie palą, nie teleportują się, nie skaczą ani nie biegają
Te informację trzeba by gdzieś na widoku kurczę umieścić _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
piekna
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 3:20 am Temat postu: 5 dni przed miesiaczka |
|
|
czesc mam pytanie uprawialam sex z chlopakiem 5 dni przed miesiaczka ...stosunek byl bez zabezpieczenia czy mogam zajsc w ciaze
temat przenosze w odpowiednie miejsce
mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Biała_Lilia
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 6:30 am Temat postu: |
|
|
Nowicjuszka dziwne ze to okres wsrodku dni nieplodnych. Luteine bore od 4mieiecy i nigdy tak nie bylo. Poza tym krew sie pojawila wczoraj dzis juz jej ie ma.. wiec nie wiem dziwne czmu sie pojawila? ehh.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 8:21 am Temat postu: |
|
|
zalezy od długosci cykli i od tego czy masz regularne....
jesli sa 28dniowe to 5dni przed okresem sa niepłodne i nie ma szans na zajscie w ciaze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yust00
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 11:15 am Temat postu: |
|
|
Więc tak. Wraz z chłopakiem chcieliśmy bardzo tego ale nie mieliśmy gumek. Dosłownie wszedł we mnie zaczeliśmy to robić, lecz po minucie zrezygnowaliśmy ponieważ oboje nie chcemy bym zaszła w ciąże. Nie doszło oczywiście do wytrysku. Okres mam co 18 dni teraz jest już 19 i go nie ma, ale przyznam że jest czesto bardzo nieregularny.Piersi mnie odrobine już zaczynają boleć. Śluzu niby nie ma ale pojawiły się od czasu do czasu słuz i to bardzo biał. Czy mogę być w ciąży.? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 1:16 pm Temat postu: |
|
|
Biała_Lilia to to nie okres tylko plamienie śródcykliczne. zdarza się
Yust00 Dostałaś już odpowiedź... ----> http://www.biomedical.pl/forum/34-vt11321.html?postdays=0&postorder=asc&start=330
Nie powielaj postów...To nie jest śmietnik...Przeczytaj regulamin forum... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|