Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 11:44 pm Temat postu: |
|
|
nie ma sparwy od tego tu jestem jakbys chciala pogadac to napisz na pw ... nie chce robic tu oftopu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aleksandra24w
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 12:19 pm Temat postu: |
|
|
Kasiu zgadzam sie z dziewczynami nie poddawaj sie. Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki zeby sie udalo Powodzenia
Dziewczyny mam pytanie. Moze troche glupie ale dla mnie bardzo wazne. Chodzi o to ze od paru dni obserwuje swoje cialo i narzady plciowe. Dzisiaj zaobserwowalam ze moje wargi sromowe sa spuchniete i sine. Czy podczas ciazy zachodza takie zmiany??? Prosze Was o odpowiedz. Nadzieja wrocila Mimo ze test wyszedl negatywnie ja wierze ze nosze w sobie malutka fasolke. Od jakiegos czasu zaobserwowalam wiele zmian i wiem ze test mogl nie byc wiarygodny chocby dlatego ze zrobilam go za wczesnie. Jednak z dnia nadziej czuje sie inaczej i obserwuje wiele zmian. Trzymajcie kciuk. Mam nadzieje ze to fasolka!!!! Buziaki dla wszystkich.
---edit by Wind_of_hope---
Jeśli chcesz cos dodac -uzyj opcji "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 9:59 pm Temat postu: |
|
|
tak .. glownie pierwszym objawem ciazy takim widocznym jest zasinienie przedsionka pochwy i brodawki sutkowe tez zmieniaja swoj koloryt moze to nie byc to ale kto wie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mabi
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 12:28 pm Temat postu: Pytanko o ciazy |
|
|
Witam, mam pytanie od paru dni nie dostalam miesiaczki pozatym chce nadmienic ze ostatnio miesiaczki mi sie spoznialy pozatym mam uplawy i wydaje mi sie ze mam jakoms infekcje dla pewnosci zrobilam dwa testy i wykazalo ze nie jestem w ciazy juz sama nie wiem co mam robic? :(
---- edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematu specjalnego "Czy jestem w ciazy - temat specjalny (part 5). , i prosze nie pisac postu drukowanymi literami- post zostal zmieniony. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 12:41 pm Temat postu: |
|
|
mabi a byla taka sytuacja ze mozesz byc w ciazy? moim zdaniem jak testy wyszly negatywnie to nie masz sie co martwic, tymbardziej ze piszesz ze twoje miesiaczki sa nieregularne.... a co do tej infekcji to ona moze tez miec wplyw na to ze sie miesiaczka spoznia, a zauwazylas jakies inne objawy jeszcze oprocz tych uplawow? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tuveneo88
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 4:46 pm Temat postu: długie oczekiwania na okres.. |
|
|
Witam,
Kochałam się z chłopakiem mniej więcej na początku dni płodnych, niestety bez zabezpieczenia, jednakże do punktu kulminacyjnego nie doszło (czego jesteśmy święcie przekonani) no i powinnam dostać okres na początku miesiąca. Jednakże w między czasie zrobiła mi się grzybica pochwy i musiałam zażyć globulek dopochwowych. Od tamtego czasu minął tydzień, a ja nadal nie mam okresu. Brzuszek lekko pobolewa tak jak normalnie, przed okresem. Piersi mnie bolą, jednakże najbardziej sutki - przy naciśnięciu. Zazwyczaj to całe piersi mnie bolały. Miesiączkuje od 7 lat, ale nigdy nie miałam regularnych okresów. Mam nadzieje, że nie jestem w ciąży.. Czy takie opóźnienie spowodowane jest stresem i tą grzybicą? Czy dostane okres wogole? Oby tak..
Pomóżcie, bo codziennie żyje nadzieją, że dostane w końcu okres..
Pozdrawiam cieplutko
---- edit by Pituszka
Temat przylaczony do tematu specjalnego "Czy jestem w ciazy - temat specjalny (part 5 ). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 6:24 pm Temat postu: |
|
|
spokojnie, jeśli "do punktu kuliminacyjnego" nie doszło, to myślę, że nie masz czy się martwić. nie stresuj się bo pogorszysz sytuację, a powiem Ci, że kuracja antygrzybicza często powoduje opóźnianie sie miesiączki. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 6:38 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z Emilka nic sie nie przejmuj _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tuveneo88
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 8:16 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje ślicznie :* Kamień spadł mi z serca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mabi
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 9:19 pm Temat postu: |
|
|
no chodze jeszcze czesto siusiu ale mnie piecze w dole nawet jak nie ide sie zalatwic od nie dawna mam takie niereguralne miesiaczki byl czas ze bylo oki byly miesaiczkia pozniej sie spoznialy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|