Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalny (part. 5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 30, 31, 32  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma sparwy od tego tu jestem Smile jakbys chciala pogadac to napisz na pw ... nie chce robic tu oftopu Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
aleksandra24w

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 17, 2007 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kasiu zgadzam sie z dziewczynami nie poddawaj sie. Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki zeby sie udalo Very Happy Powodzenia Exclamation

Dziewczyny mam pytanie. Moze troche glupie ale dla mnie bardzo wazne. Chodzi o to ze od paru dni obserwuje swoje cialo i narzady plciowe. Dzisiaj zaobserwowalam ze moje wargi sromowe sa spuchniete i sine. Czy podczas ciazy zachodza takie zmiany??? Prosze Was o odpowiedz. Nadzieja wrocila Very Happy Mimo ze test wyszedl negatywnie ja wierze ze nosze w sobie malutka fasolke. Od jakiegos czasu zaobserwowalam wiele zmian i wiem ze test mogl nie byc wiarygodny chocby dlatego ze zrobilam go za wczesnie. Jednak z dnia nadziej czuje sie inaczej i obserwuje wiele zmian. Trzymajcie kciuk. Mam nadzieje ze to fasolka!!!! Buziaki dla wszystkich.

---edit by Wind_of_hope---
Jeśli chcesz cos dodac -uzyj opcji "zmień" Smile
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Maj 17, 2007 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak .. glownie pierwszym objawem ciazy takim widocznym jest zasinienie przedsionka pochwy i brodawki sutkowe tez zmieniaja swoj koloryt Smile moze to nie byc to ale kto wie Very Happy
Powrót do góry
mabi

PostWysłany: Pią Maj 18, 2007 12:28 pm    Temat postu: Pytanko o ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam pytanie od paru dni nie dostalam miesiaczki pozatym chce nadmienic ze ostatnio miesiaczki mi sie spoznialy pozatym mam uplawy i wydaje mi sie ze mam jakoms infekcje dla pewnosci zrobilam dwa testy i wykazalo ze nie jestem w ciazy juz sama nie wiem co mam robic? :(

---- edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematu specjalnego "Czy jestem w ciazy - temat specjalny (part 5). , i prosze nie pisac postu drukowanymi literami- post zostal zmieniony.
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Maj 18, 2007 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mabi a byla taka sytuacja ze mozesz byc w ciazy? moim zdaniem jak testy wyszly negatywnie to nie masz sie co martwic, tymbardziej ze piszesz ze twoje miesiaczki sa nieregularne.... a co do tej infekcji to ona moze tez miec wplyw na to ze sie miesiaczka spoznia, a zauwazylas jakies inne objawy jeszcze oprocz tych uplawow?
Powrót do góry
tuveneo88

PostWysłany: Pią Maj 18, 2007 4:46 pm    Temat postu: długie oczekiwania na okres.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Kochałam się z chłopakiem mniej więcej na początku dni płodnych, niestety bez zabezpieczenia, jednakże do punktu kulminacyjnego nie doszło (czego jesteśmy święcie przekonani) no i powinnam dostać okres na początku miesiąca. Jednakże w między czasie zrobiła mi się grzybica pochwy i musiałam zażyć globulek dopochwowych. Od tamtego czasu minął tydzień, a ja nadal nie mam okresu. Brzuszek lekko pobolewa tak jak normalnie, przed okresem. Piersi mnie bolą, jednakże najbardziej sutki - przy naciśnięciu. Zazwyczaj to całe piersi mnie bolały. Miesiączkuje od 7 lat, ale nigdy nie miałam regularnych okresów. Mam nadzieje, że nie jestem w ciąży.. Czy takie opóźnienie spowodowane jest stresem i tą grzybicą? Czy dostane okres wogole? Neutral Oby tak..
Pomóżcie, bo codziennie żyje nadzieją, że dostane w końcu okres..
Pozdrawiam cieplutko

---- edit by Pituszka
Temat przylaczony do tematu specjalnego "Czy jestem w ciazy - temat specjalny (part 5 ).
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Maj 18, 2007 6:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie, jeśli "do punktu kuliminacyjnego" nie doszło, to myślę, że nie masz czy się martwić. nie stresuj się bo pogorszysz sytuację, a powiem Ci, że kuracja antygrzybicza często powoduje opóźnianie sie miesiączki.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Maj 18, 2007 6:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z Emilka Wink nic sie nie przejmuj Razz

Powrót do góry
tuveneo88

PostWysłany: Pią Maj 18, 2007 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje ślicznie :* Kamień spadł mi z serca Smile
Powrót do góry
mabi

PostWysłany: Pią Maj 18, 2007 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no chodze jeszcze czesto siusiu ale mnie piecze w dole nawet jak nie ide sie zalatwic od nie dawna mam takie niereguralne miesiaczki byl czas ze bylo oki byly miesaiczkia pozniej sie spoznialy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 30, 31, 32  Następny
Strona 11 z 32