Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalny (part. 5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 30, 31, 32  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Maj 18, 2007 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to zapewne jakas infekcja wiec wybierz sie do lekarza on przepisze leki... i na pewno przez ta infekcje okre ssie spoznia , nic sie nie martw Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
oti

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 4:11 pm    Temat postu: Czy to jest ciąża?Jest to możliwe? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc .Mam na imie otylia.Mam 18lat i mam ogromny problem Sad zauwazylam ze mam objawy ciązy:( czy to mozliwe?jesli zawsze sie zabezpieczamy i jeszcze nigdy moj chlopak nie doprowadzil to wytrysku we mnie .zawsze ostrozni jestesmy.Nigdy sie nie kochalismy bez zabezpieczenia.ostatnio kochalismy sie 2 iesiace temu.a ja od niedawna mam jakies objawy;(Tzn.problemy z zoladkiem mam juz od kulku lat.ale ostatnio bardzom mnie bolal jak juz przestawal to zaczelam miec zgage i tak ja mam az caly juz tydzien ale nie nonstop,jestem szczupla a wszyscy mi mowia ze schudlam.ale ja pod brzuchem tzn wydaje mi ise ze pod brzuchem mi rosnie;(,troche zaczely bole mnie piersi.najgorsza jest ta zgaga bo nie weim dlaczego ja mam moze od tego zoladka....prosze o rady.czy to moze byc ciaza?aha obym zapomniala miesiaczke mam normalnie regularnie caly czas.czekam na odpowiedzi dziekuje z gory

----edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematu specjalnego "czy jestem w ciazy temat specjalny (part5 ).
Powrót do góry
anula25

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 4:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób test ciążowy i bedziesz wiedziała czy jestes w ciąży, czy nie Wink choć wydaje mi się, że nie skoro nadal miesiączkujesz Wink
Może masz lub zbliża Ci się owulacja, dlatego bolą Ciebie piersi.
Jakiś czas temu też myślałam, że jestem w ciąży (miałam prawie wszystkie objawy), bo mąż /skończył/ we mnie akurat, gdy miałam dni płodne - a więc skoro istniało prawdopodobieństwo, że mogłam zajść w ciąże, od samego myślenia sama uroiłam sobie objawy Embarassed
W ciąży nie jestem choć wszystko na to wskazywało. Nie robiłam testu ciążowego i żałuję, bo do pojawienia się miesiączki bardzo się denerwowałam.

Ostatnio zmieniony przez anula25 dnia Sob Maj 19, 2007 4:47 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
oti

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 4:44 pm    Temat postu: ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki jutro zrobie.ale duze jest prawdopodobinstwo ze jestem?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 4:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli zawsze się zabezpieczacie i Twój chłopak nigdy nie doprowadził do wytrysku w Tobie, to to nie ciąża.
kasia.k54

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mabi hej wiesz mialam kiedys cos takiego ze wlasnie czesto chodzilam do toalety i tez tak troszke szczypalo i w moim przypadku byl o to przeziebienie, kup sobie w aptece tabletki sa one bez recepty juz po jednej takiej tablece powinno przesc a nazwa tych tabletek "FURAGINUM" napewno pomoga ja je mam caly czas jesli cos mi dokucza to zaraz łykam jedna i jest oki no chyba ze by ci nie pomogly to udaj sie do lekarza pozdrawiam Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z Emilka Razz Ciazy nie ma bez finału heh Laughing Smile tym bardziej ze sie zabezpieczacie

Powrót do góry
juli

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 10:46 pm    Temat postu: Ciąża czy 'choroba' ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Kochałam się z chłopakiem bez zabezpiczenia, wytrysk był na zewntąrz, po jakimś czasie on znowu we mnie wszedł, jego penis był już 'suchy' (wytrarł go), czy możliwe jest, że mogło jednak zajśc do zapłodnienia? Dostałam miesiączkę normalnie, jednak trwała ona dłuzej niz zazwyczaj (7dni) i niestety nadal plamię, śluź jest lekko brązowawy; boli mnie tez prawy jajnik (niedawno miałam problemy z cystą, przyjmowałam tabletki anty, ale musiałam z nich zrezygnować), ból rozprzestrzenia się też na cały brzuch (szczególnie dolną część); czy to może być ciąza? czy raczej odnawiające się problemy z torbielą? wizytę u ginekologa mam w czwartek, ale to czekanie mnie dobija ;( prosze o pomoc.

----edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematu specjalnego "czy jestem w ciazy temat specjalny (part5 ).
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalezy czy miałas dni płodne..mysle ze skoro dostałas okres to nie powinnas byc w ciazy Laughing najlepiej bedzie jak wykonasz test

Powrót do góry
Ewa17123

PostWysłany: Nie Maj 20, 2007 1:18 am    Temat postu: ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam 17 lat.Spozia mi sie okres.Miałam zawroty głowy.Każdy mi mowi ze przytyłam.Zawroty były tylko 2 razy chyba.Czy to moze byc ciaża?Ja teaz nie mam obiawow zadnych tylko raz czy dwa mi sie zakreciło a tak nic:(strasznie sie boje!POMOŻCIE!!!!!! Sad

------edit by drapaka-----
Temat przyłączony do tematu specjalnego.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 30, 31, 32  Następny
Strona 12 z 32