Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalny (part. 5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 30, 31, 32  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karolinasm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 03, 2007 9:53 pm    Temat postu: czy jednak jestem w ciąży.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak...ciąża by była bardzo miłą niespodzianką Smile ... i dla mnie i dla mojego chłopaka Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Cze 03, 2007 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to trzymam kciuki w takim razie Laughing powodzenia

Powrót do góry
pianistka18

PostWysłany: Nie Cze 03, 2007 11:19 pm    Temat postu: Ciąża? nietypowa sytuacja, nie wiem co myśleć, pomóżcie!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochani!
Dzisiaj czyli w 20 dniu cyklu pieściłam sie z moim chłopakiem. On wszedl we mnie na chwilkę i bardzo płytko- jakieś 4-5 cm. Nie trwało to dłużej niż 20 sekund. Po tym czasie on szybko ze mnie wyszedł i po 3 sekundac h miał wytrysk.
Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży ? W końcu to były moje dni niepłodne ( wg obserwacji śluzu i kalendarzyka- niepłodne) a on wytrysnął juz poza mną ( na marginesie - dużo tej spermy było więc nie wydaje mi sie żeby mógł cos wcześniej we mnie)

Pomóżcie, bardzo was prosze... :*

----edit by emilka----
temat został przyłączony do tematu specjalnego
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Cze 03, 2007 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie masz powodow do niepokoju,przeciez masz dni nieplodne,a poza tym wytrysk nastapil na zewnatrz.
Powrót do góry
she18

PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 9:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj były zrobione dwa testy - oba pozytywnie...

To chyba wszystko wyjaśnia.. chociaż po obliczeniach wind_of_hope był promyczek nadziei, że to były dni niepłodne. Jednak w takiej sytuacji chyba nie były...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 11:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

she nie wiem jakim cudem Exclamation Sad Sad wspołczuje i zycze wszystkiego co najlepsze...to juz 2gi przypadek na tym forum Confused
z gory przepraszam ze wprowadzilam w bład...(jak mimo dni niepłodnych mozna zajsc w ciaze?)sama nie moge uwierzyc w to ze bedziesz mama Sad

Powrót do góry
kamik

PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 11:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope bardzo dziekuje za odpowiedz Smile

Całe szczeście okres sie pojawil Very Happy Very Happy Very Happy, wiem ze stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcyjna, ale jak biore tabletki antykoncepcyjne (co prawda z antybiotykiem, który osłabia troszke działanie pigułek) to chyba az takiego zagrozenia nie ma (tak mi się wydaje) inaczej jakbym wcale tabletek nie brała...Ale tak czy inaczej strachu i stresu sobie napędziłam...
pzdr Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 11:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no widzisz Laughing bardzo sie ciesze ze mogłam pomoc
pozdrofkaaa Laughing Smile

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

she18 kurde :/ wiem ze teraz mozna cie tylko pocieszac ale ja na 98% bylam pewna ze w twoim wypadku jest dobrze... sama nie moge uwierzyc tak jak wiele dziewczyn tutaj Neutral
mam tylko nadzieje ze wszystko sie ulozy i pamietaj ze dziecko to jest blogoslawienstwo, wiem ze na poczatku bedzie trudno, rodzice niezadowoleni i wogole ale mimo wszystko wierze w to ze bedzie dobrze...
poporstu to cud chyba jakis <mysli>
powodzenia Exclamation
Powrót do góry
karolinasm

PostWysłany: Pią Cze 08, 2007 10:27 am    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile dni przed @ zaczynają boleć piersi....?? W sumie nie wiem, czy takie objawy jak mam ja można zaliczyć do objawów ciąży ... bardzo bym chciała...ale sama nie wiem. Bolą mnie piersi od wczoraj, mam białą wydzieline, lub przeźroczystą z białymi grudkami - ok. 5 dni, pobolewa mnie brzuszek, i jak chodze to lewy jajnik mnie nieraz kłuje. Dzisiaj jak się obudziłam , to bolał mnie kręgosłup, i do tej pory odczuwam ból w krzyżu. I nie wiem sama co o tym myśleć.... Question Question
przepraszam śluz ten trwa już osiem dni...

---edit by karioka---
jeśli chcesz coś dodać nie pisz dwóch postów po kolei tylko używaj opcji "zmień"
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 30, 31, 32  Następny
Strona 24 z 32