Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalny (part. 5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 30, 31, 32  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gossiekg

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 3:24 pm    Temat postu: pomocyu prosze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze o pomoc w piatek mialam 3 dzien okresu i razem z moim chlopakiem sien zabawialismy dotykalam go po penisie podczas wytrysku a potem nie myjac rak zmienialam tampona. jestem dziewica nigdy mnie nie bolal brzuch podczas okreswu tak dlugo a dzis 4 dzien i dalej mnie momentami bolin . CZY MOGE BYC W CIAZE NIE MAM tamperature mam normalna a okres dalej przosze POMOCY Question

---edit by Wind_of_hope---
Temat przeniesiony do odp. działu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gwiazdka hmmm Rolling Eyes skoro tak to szanse sa,ale nie na 100%. badz dobrej mysli Laughing
moze wez tabletke "po" jesli nie mineło 72h. 3mam kciuki Exclamation

Gossiekg 3 dzien okresu..a cykle ilodniowe masz Question zazwyczaj sa to dni niepłodne chyba ze masz bardzo nieregularne okresy... Rolling Eyes
spokojnie w ciazy nie jestes. Takie jest moje zdanie.
Musiałby nastapic wytrysk wewnatrz...a poza tym dalej masz okres wiec głowa do gory Wink

PS- piszesz ze jestes dziewica. Dziewice uzywaja tamponow? pytam tak z ciekawosci Laughing

Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Nie Cze 17, 2007 4:24 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:

PS- piszesz ze jestes dziewica. Dziewice uzywaja tamponow? pytam tak z ciekawosci Laughing

a czemu nie? ja używałam. tylko nie wiem, jak można nie umyć rąk przed jego zmiana... ale ok. zgadzam sie z wind, też myśle, że ciąży nie będzie.
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze: zupełny brak higieny Confused . Przed zmianą/założeniem tamponu należy mieć czyste łapki.

A co do pytania: według mnie nie zajdziesz w ciążę. No ale teoretycznie jakaś tam szansa jest.

To właśnie wynika z Twojego braku higieny, ale może po tym fakcie, po przeżyciu nerwów, dostaniesz nauczkę.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Yalisseą. Za każdym razem należy myć ręce przed i po zmianie tamponu/podpaski.
Wydaje mi się, że dzieci z tego nie będzie. Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka myslałam ze jesli jest sie dziewica to nie powinno stosowac tamponow ze wzgledu na błone Rolling Eyes ok ale niewazne,nie bede tworzyc off Laughing

Powrót do góry
Nikola888

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 7:34 am    Temat postu: Czy to objaw ciąży?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem...Odsatwilam tabletki o od kilku dni boli mnie brzuch.Bylam przekonana,ze to skutek odstapienia od hormonow,jednak...Pzy zalatwianiu sie,wyszla ze mnie ..jakas dziwna blona.Przynajmniej wydawalo mi sie,ze to blona.Miala zabarwienie biale i w pewnych miejscach jasnorozowe.Czy ktos moze mi powiedziec co sie dzieje?Sad

---edit by Wind_of_hope---
Temat został przesniesiony do odp. działu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 8:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm moze to oznacza zblizajacy sie okreS? Wink spokojnie nie denerwuj sie. Sa obawy do niepokoju?

Powrót do góry
Arkadiusz18

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 2:46 pm    Temat postu: Prosze pomóżcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja dziewczyna ma regularne miesiączki.Kochałem sie z nia jeden dzień po okresie ale w druga dziurke.Zauważyłem jednak że troche wyciekło i poleciało tam gdzie nie powinno .... czy jest szansa że zajdzie w ciaze?

-----edit by drapaka----
Temat przeniesiony do tematu specjalnego
Powrót do góry
Nikola888

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oby to byla racja...Niby nie ma powodow do niepokoju.Tyle tylko,ze jak juz mowilam odstawilam tabletki i w tym czasie wspolzylam.Oczywiscie zabezpieczalismy sie innymi sposobami... Wink no ale pierwszy raz zdarzylo mi sie cos takiego... Confused
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 30, 31, 32  Następny
Strona 26 z 32