Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gossiekg
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 3:24 pm Temat postu: pomocyu prosze |
|
|
prosze o pomoc w piatek mialam 3 dzien okresu i razem z moim chlopakiem sien zabawialismy dotykalam go po penisie podczas wytrysku a potem nie myjac rak zmienialam tampona. jestem dziewica nigdy mnie nie bolal brzuch podczas okreswu tak dlugo a dzis 4 dzien i dalej mnie momentami bolin . CZY MOGE BYC W CIAZE NIE MAM tamperature mam normalna a okres dalej przosze POMOCY
---edit by Wind_of_hope---
Temat przeniesiony do odp. działu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 4:15 pm Temat postu: |
|
|
Gwiazdka hmmm skoro tak to szanse sa,ale nie na 100%. badz dobrej mysli
moze wez tabletke "po" jesli nie mineło 72h. 3mam kciuki
Gossiekg 3 dzien okresu..a cykle ilodniowe masz zazwyczaj sa to dni niepłodne chyba ze masz bardzo nieregularne okresy...
spokojnie w ciazy nie jestes. Takie jest moje zdanie.
Musiałby nastapic wytrysk wewnatrz...a poza tym dalej masz okres wiec głowa do gory
PS- piszesz ze jestes dziewica. Dziewice uzywaja tamponow? pytam tak z ciekawosci _________________
Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Nie Cze 17, 2007 4:24 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 5:28 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: |
PS- piszesz ze jestes dziewica. Dziewice uzywaja tamponow? pytam tak z ciekawosci |
a czemu nie? ja używałam. tylko nie wiem, jak można nie umyć rąk przed jego zmiana... ale ok. zgadzam sie z wind, też myśle, że ciąży nie będzie. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze: zupełny brak higieny . Przed zmianą/założeniem tamponu należy mieć czyste łapki.
A co do pytania: według mnie nie zajdziesz w ciążę. No ale teoretycznie jakaś tam szansa jest.
To właśnie wynika z Twojego braku higieny, ale może po tym fakcie, po przeżyciu nerwów, dostaniesz nauczkę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Yalisseą. Za każdym razem należy myć ręce przed i po zmianie tamponu/podpaski.
Wydaje mi się, że dzieci z tego nie będzie. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 9:26 pm Temat postu: |
|
|
emilka myslałam ze jesli jest sie dziewica to nie powinno stosowac tamponow ze wzgledu na błone ok ale niewazne,nie bede tworzyc off _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nikola888
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 7:34 am Temat postu: Czy to objaw ciąży?? |
|
|
Mam problem...Odsatwilam tabletki o od kilku dni boli mnie brzuch.Bylam przekonana,ze to skutek odstapienia od hormonow,jednak...Pzy zalatwianiu sie,wyszla ze mnie ..jakas dziwna blona.Przynajmniej wydawalo mi sie,ze to blona.Miala zabarwienie biale i w pewnych miejscach jasnorozowe.Czy ktos moze mi powiedziec co sie dzieje?
---edit by Wind_of_hope---
Temat został przesniesiony do odp. działu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 8:47 am Temat postu: |
|
|
hmm moze to oznacza zblizajacy sie okreS? spokojnie nie denerwuj sie. Sa obawy do niepokoju? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Arkadiusz18
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 2:46 pm Temat postu: Prosze pomóżcie |
|
|
Moja dziewczyna ma regularne miesiączki.Kochałem sie z nia jeden dzień po okresie ale w druga dziurke.Zauważyłem jednak że troche wyciekło i poleciało tam gdzie nie powinno .... czy jest szansa że zajdzie w ciaze?
-----edit by drapaka----
Temat przeniesiony do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nikola888
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 3:11 pm Temat postu: |
|
|
Oby to byla racja...Niby nie ma powodow do niepokoju.Tyle tylko,ze jak juz mowilam odstawilam tabletki i w tym czasie wspolzylam.Oczywiscie zabezpieczalismy sie innymi sposobami... no ale pierwszy raz zdarzylo mi sie cos takiego... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|