Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalny (part. 5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 30, 31, 32  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
guciaczek10

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 10:46 am    Temat postu: zmartwiona! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam!
wiem ze moze jestem przewrażliwiona.okres spoźnia mi się 1 dzieN.
wczoraj powinnam dostać i jic.
nie byliśmy pewni do końca czy w trakcie stosunku wszystko było w porządku(było to 9 dni temu,czyli teoretycznie dzień niepłodny).na wszelki wypadek wczoraj (czyli w dniu w którym powinnam dostać okres)zrobiliśmy test.wynik - negatywny.
czy to nie jest za wcześnie na test?
prosze o szybką odpowiedź.
dzięki

---edit by drapaka---
Temat przeniesiony tematu specjalnego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Natalia dz

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem czy jeżeli wspólżyłam z chłopakiem w dni niepłodne i odbyliśmy stosunek przerywany to czy mogę zajsć w ciążę?? proszę o szybką odpowiedź, to dla mnie naprawdę ważne...
może trochę panikuję, ale powinnam dostać dziś okres, a nic nie zapowiada,że tak będzie. troche się boję.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To zależy między innymi od tego czy masz regularne cykle i czy chłopak na pewno "zdążył". Trzeba też pamiętać o tym, że w preejakulancie mogą znajdować się plemniki.
Natalia dz

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki za odpowiedź...
mam regularne cykle tylko krótkie bo 23-24 dniowe.
chłopak napewno "zdązył", jest doświadczony i wie co robi...ale jeżeli były to napewno dni niepłodne??
będę bardzo wdzięczna za kolejną odpowiedź.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli mialas napewno niepłodne i zdazyl na czas to jak mozesz byc w ciazy? Rolling Eyes Wink

Powrót do góry
Natalia dz

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem... ciąglę o tym myślę , bo to było pod wpływem impulsu, a ja jak narazie nie chcę ciązy... i jestem poddenerwowana, więc szukam upewnień w każdym możliwym miejscu... wielkie dzięki za odpowiedź.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 8:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W takim razie nie ma szans. Wink
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Cze 21, 2007 5:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie nie ma szans zebys zaszła w ciaze Wink Exclamation i nie doszukuj sie niczego na siłe Razz

Powrót do góry
Aneta19

PostWysłany: Nie Cze 24, 2007 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć Wam, nazywam Się Aneta. jestem Tu pierszy raz.. To mój Pierwszy Post, Wiec tak Od około 3 Miesięcy wSpółżyje Ze Swoim Chłopakiem.. Na początku było to z Zabezpieczeniem.. od jakiś 2 miesięcy Bez.. Confused Współżyjemy Dość Często ze Sobą.. jak wspoiminałam wczesniej bez zabespiueczenia, i zdazzało się że niezdążyliśmy Tzn: no niezdążył wyciągnać członka i Stało się.. (Teraz odczuwam.. takie nudności, Senność Jak nigdy niespałam popołudniu to teraz od jakiegoś czasu śpię dość czesto.. Jestem przerazona.. bo urusł mi brzuch , niewiem moze to ze stresu czy ja sobuie to wmawiam naprawde niewiem, Teraz zdałam do klasy maturalnej, i to naprawde niejest czas na dziecko.. Moje pytanie Brzmi Czy moge być w ciąży?? (Miesiączka to nic słyszlałam ze można ją mieć 2 razy po zapłodn ieniu nawet.. ) a miesiączke mialam ostatnio 20 maja.. wiec teraz powinnam dostać.. 18 czerwca.. a mamy 24.. I miesiąćzki niewidze.. Niewiem Pocieszcie Mnie.. Niechce dziecka.. bo przedemną matura.. i nieczas na to .. wiec co mam robićć..??? odpiszcie z Góry dziękujee..:* Sad "Sad Sad Sad Sad Sad
Powrót do góry
Aneta19

PostWysłany: Nie Cze 24, 2007 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam Jeszcze Jedno Pytanie, Czy Jeśli Podczas Jednej Nocy Współżyłam z Chłopakiem ze 4 razy to jest prawdopodobnosć ze zajde w ciażee ( oczywiscie bez zabezpieczenia) Prosze o odpowiedz na to i na tamto wczesniejsze z Góryy bardzo Wam Dziękuje ;*
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 30, 31, 32  Następny
Strona 27 z 32