Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalny (part. 5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30, 31, 32  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
oliwia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 10:27 pm    Temat postu: czy da sie tak ??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam pytanie czy jesli doszlo do wytrystu chlopaka obok tylka tzn wsumie nawet na to czy jakims cudem plemniki moga dostac sie do pochwy ?? czy mozna zajsc tak w ciaze ?? a i jeszcze jedno a podczas stosunku analnego da sie zajsc w ciaze ??

---edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematy specjalnego "Czy jestemw ciazy - temat specjalny (part 5.)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej! ani w jednym ani w drugim przypadku nie ma mowy o zajsciu w ciaze Wink Smile jesli wytrysk nie nastapil wewnatrz to nie masz sie co martwic Laughing

Powrót do góry
oliwia

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy to pewne w 100 ?? czyli aby zajsc w ciaze do wytrysku musi zajsc wewnatrz pochwy ?? Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie tak Exclamation nie dosc ze musi dojsc do wytrysku w pochwie to jeszcze musisz miec dni płodne Wink nie ma tak hop siup hehe Laughing spokojnie! nie masz co sie zamartwiac

Powrót do góry
oliwia

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki uspokoilam sie troche SmileSmile wsumie racja z tym niejest tak latwo SmileSmile dziekuje bardzo za ekspresowa odpowedz:) pozdrawiam pa SmileSmile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe a prosze Cie bardzo Wink pozdroFFki

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bursi hmm... dw atesty nie powinny sie pomylic ale na twoim miejscu przeszlaby sie do lekarza... miesiaczki w czasie karmienia piersia jak juz wystapia to moga byc jeszcze nieregularne Smile

ela a byla taka mozliwosc ze doszlo do zaplodnienia, byala jakas "taka" sytuacja ze sie martwisz ??

oliwia zgadzam sie z Wind Smile
Powrót do góry
Słodka23

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 14, 2007 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
a jakie dlugie masz cykle??

Mam co 28-30 dni!
Powrót do góry
mała18

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 14, 2007 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oliwia Niestety, ale wind_of_hope po części sie myli, ponieważ przy stosunku analnym trzeba tak samo zadbać o antykoncepcję jak przy innych formach współżycia. Sperma wypływa z odbytu i możę wpłyną do pochwy dlatego przez wiele jeszcze godzin istnieje ryzyko zajścia w ciążę.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mała 18 absolutnie sie z Toba nie zgadzam...oto moje argumenty Wink
- przez seks analny nie moze dojsc do zapłodnienia ponieważ odbyt nie ma nic wspólnego z drogami rodnymi kobiety:)
-odbyt jest wyłacznie połączony z żołądkiem
A co do wypłyniecia ta watpie zeby sperma dotarła do pochwy...a nawet jesli to wiesz jaka musi byc predkosc plemnikow by mogły zaplodnic komorke??? mysle ze sobie nie zdajesz sprawy Exclamation
Oliwia tylko spokojnie hehe Razz Ja wiem swoje, mała twierdzi inaczej,ale Pituszka mnie tez poparła wiec z palca wiadomosci nie wyssałam.
Pzdr. Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30, 31, 32  Następny
Strona 5 z 32