Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
st_jakub
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 3:15 pm Temat postu: |
|
|
mała18 napisał: | Oliwia Niestety, ale wind_of_hope po części sie myli, ponieważ przy stosunku analnym trzeba tak samo zadbać o antykoncepcję jak przy innych formach współżycia. Sperma wypływa z odbytu i możę wpłyną do pochwy dlatego przez wiele jeszcze godzin istnieje ryzyko zajścia w ciążę. |
Śmiała teoria, lecz cięszka do obornienia
Nawet jeśli zakładać że dana osoba nie poczeka aż sperma wypłynie i nie wytrze jej (co uwazam za normalne), to zwieracz sam sie zamknie, po zamknięciu ine da sie nie poczuć że coś wycieka, nawet jeśli by ciekło.
Po 3 sperma w odbycie zostanie wchłonięta przez ścianki.
Radził bym najpierw sprubować tego rodzaju seksu a potem pisać o możliwościach, a nie budować ciekawych aczkolwiek mylnych teorii. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 3:17 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje za kolejne poparcie zawsze to lepiej jak wiecej osob podziela moje zdanie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 3:26 pm Temat postu: |
|
|
Słodka23 napisał: | pituszka napisał: | a jakie dlugie masz cykle?? |
Mam co 28-30 dni! |
no to jezeli twoja miesiaczka trwa mniejwiecej 6 dni i twoje cykle sa tak dlugie to wtedy mialas dni nieplodne ale trzeba pamietac o tym ze mozezdazyc sie tak ze ten cykla akorat sie skroci , roznie to bywa... a uzyliscie prezerwatywy??
a co do sexu analnego takze zgadzam sie z Jakubem... kocham sie tak bardzo czesto i sperma odrazu nie wyplywa z odbytu zazwyczaj jest to juz sporo po stosunku a nawet czasami dopiero podczas zalatwiania.... dlatego uwazam ze jest bardzo maloprawdopodobne to zeby przedostala sie do pochwy... chyba ze ktos specjalnie sobie po wyplynienciu spermy z odbytu "popcha" do pochwy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała18
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 3:30 pm Temat postu: |
|
|
czytałam dużo książek na ten temat i wam również życzę - wtedy porozmawiamy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 3:38 pm Temat postu: |
|
|
duzo ksiazek?? a jakich....?? ja tez sie naczytlaam duzo ksiazek, moja profesja tego wymaga...
owszem sa rozne "dziwne" przypadki... ale zeby doszlo do zaplodneinia musi zaistniec wiele innych czynnikow a ni tylko to ze sperma znajdzie sie w okolicach pochwy po stosunku analnym... nawet jakby wyciskla i znalazla sie w okolicach pochwy to sama nie "wskoczy" do srodka musza zadzialac tutaj ruchy frykcyjne i odpowiednie cisnienie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia.k54
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 5:33 pm Temat postu: |
|
|
czesc dziewczyny tak jak mowilam za dam znac ale nie mam zadnych wiadomosci tylko to ze za miesiac bede dopiero u lekarza bo nie pisalam wam wczesniej ze jestem obecnie za granica no i powod jest taki ze nie bylo mojej lekarki polki bedzie dopiero za miesiac wiec nic mi nie pozostalo tylko czekac do @ a mam ja dostac 26 maja wiec zobaczymy czy sie udalo jak jej nie dostane zrobie wtedy test dziekuje i pozdrawiam was wszystkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 6:52 pm Temat postu: |
|
|
hejka Kasiu to ja bede mocno trzymała kciuki zeby Ci sie udało _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 9:49 pm Temat postu: |
|
|
a ja sie dopisuje do kciukow Wind |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia.k54
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 10:01 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje wam dziewczyny i to bardzo oby to byla ta fasolka wyczekana a jesli nie to dalej bedziemy sie starac ale wtedy od mojego cyklu bede dokladnie wszystko obserwowac i mierzyc temperature |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia.k54
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 10:10 pm Temat postu: |
|
|
pituszka a wind_of_hope dziewczyny mam pytanie wiem ze moze pomyslicie ze to nie moja sprawa ale zapytam bo jestem ciekawa bo wy jestescie suuuper pocieszacie ,podtrzymujecie na duch ,zawsze gotowe do odpowiedzi na kazdy temat.a pytanie mam takie a wy macie dzieci czy jeszcze nie chcecie a moze sie staracie mysle ze to nie glupie pytanie ale jak cos to bardzo przepraszam was caluski |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|