Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 11:01 pm Temat postu: |
|
|
kasia.k54 wg moich obliczen masz jeszcze do dzis dni płodne
A sluz tylko to potwierdza
Drapaka mi własnie chodzilo o to ze nie zabezpieczali sie przez 4 dni a nie w trakcie brania tabletek. No ale juz wiem ze to umyslnie wiec 3mam kciuki mocno
Ahaaaaaaaaa chyba pomyliłas sie...Kasia nie jest w ciazy Chyba chodzilo Ci o Aleksandre no ale coz kazdemu sie moze zdarzyc nie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 11:12 pm Temat postu: |
|
|
zaraz zaraz ... mi sie wydaje ze kasia i aleksandra chca miec dzidziusia i sie o niego staraja wiec trzymajmy kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia.k54
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 11:13 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope dziekuje chcialam tylko sie upewnic racja moj sluz to potwierdza wiec musza byc dzis przytulanki tak myslalam ze to juz ostatni dzien wiec trzeba to wykorzystac a potem zobaczymy czy przyjdzie ta cholerna@
a drapaka hehe pomylilas sie ale to nic ja nie biore zadnych tabletek bo chce byc w ciazy ale to nic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia.k54
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 11:18 pm Temat postu: |
|
|
pituszka tak ja na 100% sie staram i mam nadzieje ze cos z tego bedzie ale dzieki wam dziewczyna na ty forum jest tak milo i to mozna zawdzieczac wam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 11:26 pm Temat postu: |
|
|
hehehhehe... no dzieki dzieki
ja tam trzymam kciuki bardzooooo mocnoooo ah, ja tez bym juz mogla miec dzidzie
wlasnie to jest moje najwieksze marzenie, zalozyc rodzinke ( slub a potem dzidzia z moim ukochanym ) ah..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aleksandra24w
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 12:34 pm Temat postu: |
|
|
pituszka i wind_of_hope jeszcze nie dziekuje za kciuki bo nic nie wiadmomo. Jednak mam cicha nadzieje ze to jednak ciaza i juz za 2 tyg zobacze na tesciku 2 kreseczki. Dziewczyny dzisiaj czuje sie troszke dziwnie. Mdli mnie ale tak slabo i czuje bol w dole brzucha i mam wrazenie jakbym za chwle miala dostac biegunke. Moja prawa brodawka wielkascia jest juz taka sama jak lewa i przy dotyku obydwie mnie bola. Jednak sutki i cale piersi nie bola. Zastanawiam sie czy to nie za wczesnie na takie objawy. Wczoraj myslalam ze moj wech wrocil do normy jednak dzisiaj rano jak tylko wstalam znowu to wrocilo Nie wiem co myslec bo przeciez test wyszedl negatywny ale mysle ze zrobilam go za wczesnie i w dodatku nie z porannego moczu wiec moze dlatego wyszedl negatywnie. Dziewczyny pozdrawiam Was bardzo serdcznie i bede caly czas sledzic Wasze pogaduchy na forum Buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 3:51 pm Temat postu: |
|
|
Ja tak apropo negatywnego testu .juz to gdzies tu pisalam ale napisze jeszcze raz zeby Ci humor poprawic Ja kiedy bylam w ciazy wykonywalam test ciazowy 2 razy za kazdym razem wynik negatywny(tzn oczywiscie jeszcze nie wiedzialam ze jestem ale mialam takie podejrzenia ) Poszlam do ginia powiedzialam ze mam podejrzenia ale testy byly jednoznaczne zbadala mnie i powiedziala ze tak +/- 8tc Wiec ja wiem na swoim przykladzie ze testy sie myla,moze ja tylko mam takie szczescie ale w moim przypadku test sie nie sprawdzil chociaz wykonywalam z porannego mocz i dokladnie wedle ulotki...pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aleksandra24w
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 4:25 pm Temat postu: |
|
|
mama Julki napisał: | Ja tak apropo negatywnego testu .juz to gdzies tu pisalam ale napisze jeszcze raz zeby Ci humor poprawic Ja kiedy bylam w ciazy wykonywalam test ciazowy 2 razy za kazdym razem wynik negatywny(tzn oczywiscie jeszcze nie wiedzialam ze jestem ale mialam takie podejrzenia ) Poszlam do ginia powiedzialam ze mam podejrzenia ale testy byly jednoznaczne zbadala mnie i powiedziala ze tak +/- 8tc Wiec ja wiem na swoim przykladzie ze testy sie myla,moze ja tylko mam takie szczescie ale w moim przypadku test sie nie sprawdzil chociaz wykonywalam z porannego mocz i dokladnie wedle ulotki...pozdrawiam |
Dziekuje slicznie za pocieszenie Humor mi sie od razu poprawil. Ale mysle ze rzeczywiscie test mogl byc niewiarygodny bo z dnia na dzien czuje sie inaczej. Zaczynam to obserwowac Dzisiaj caly dzien mnie mdli i swedza mnie piersi. Myslalam ze to za wczesnie na takie objawy ale tak szczerze to odkad odstawilam tabletki tj 25 kwietnia to caly czas kochalismy sie bez zabezpieczenia a 03, 04, 05 maja to tak szczegolnie bo planowalismy dzidziusia. Moze udalo mi sie zafasolkowac znacznie wczesnie niz ja mysle Fajnie by bylo. Juz za tydzien wracam do Polski a 30 maja mam wizyte u ginekologa wiec wszystko sie wyjasni Jeszcze raz dziekuje za pocieszenie i pozdrawiam bardzo goraco. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 4:54 pm Temat postu: |
|
|
No to czekamy 30-tego na dobra wiadomość..Powodzonka trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aleksandra24w
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 4:57 pm Temat postu: |
|
|
mama Julki napisał: | No to czekamy 30-tego na dobra wiadomość..Powodzonka trzymam kciuki |
Nie dziekuje zeby nie zapeszyc Napewno dam znac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|