Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hanes
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 7:24 pm Temat postu: Czy możliwe, że to ciąża? |
|
|
Hmm może i to głupie pytanie ale wole dmuchać na zimne
Współżyliśmy z dziewczyną może 4-5 dni temu niestety bez zabezpieczenia, od tamtego wieczoru, juz zaraz po stosunku zaczoł boleć ją brzuch. Teraz prawie codziennie boli ją brzuch i głowa, ale nie ukrywam, że wydaje mi się że była przeziębiona. A właśnie no i też dwa dni temu dostała miesiączki. Czy mogą to być jakie kolwiek objawy ciąży ?
Pozdrawiam
-----edited by yalissea---------
JEST TEMAT PRZYKLEJONY - "CZY JESTEM W CIĄŻY".
WIDAĆ CZY NIE WIDAĆ?
TAM NALEŻY UMIESZCZAĆ TEGO TYPU PYTANIA.
TEN TEMAT PRZENOSZĘ WŁAŚNIE TAM. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 8:02 pm Temat postu: |
|
|
Eeee no co Ty. miała dni niepłodne, więc nie widzę możliwości na ciążę.
a te objawy, to zapewne chorobowe. więc do apteki, po gripexy i inne cuda i będzie ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bubinka-88
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 8:06 pm Temat postu: |
|
|
Hej wszystkim!! Mam pytanie. Kochalam sie z chlopakiem podczas dni plodnych. Zabezpieczylismy sie globulka Patentex i prezerwatywa. Jednak w czasie stosunku prezerwatywa zsunela sie, ale chlopak tego nie poczul. Wytrysk byl na zewnatrz i wlasnie wtedy zorientowal sie ze nie ma prezerwatywy. Okazalo sie, ze byla ona we mnie. Jeszcze w ciagu 12 godzin bylam u lekarza i zazylam escapelle. Czy moge byc w ciazy? czy raczej sa nikle szanse?? Z gory dzieki za odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 8:11 pm Temat postu: |
|
|
No myślę, że nie powinnaś się niczym martwić. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 9:42 pm Temat postu: |
|
|
pewnie ze nie! zgadzam sie z kolezanka. Po 1wsze miałas globulke- a to tez zabezpiecza by plemniki nie dostały sie do komorki, po 2gie: wziełas tabletke "po". Spokojna głowa,ciazy nie ma _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina_19x
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 10:08 pm Temat postu: |
|
|
hej mozecie mi powiedziec czy jesli mialam okres spozniony o 13dni ale taki obfity, a teraz mnie jakos muli czy moze to byc ciaza? dodam ze dzis bolał mnie jajnik okres mialam 16sie zaczoł sierpnia i trwał 4 dni obficie i 2 skompo. 3-5 sierpnia miał byc okres a nie było i 4 sierpnia kochałam sie z chłopakiem nie wiem moze to dni niepłodne. była gumka ale nie wiem czy była cała (nie mam pewnosci) robiłam test ok 14stego i był negatywny ...teraz jakos dziwnie sie czuje a od zblizenia minie jutro miesiac...czy moze byc to ciaza?? a dzis zauwazyłam na bielisnie śluz pomozcie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 11:03 am Temat postu: |
|
|
myśle że ten śluz który zauważyłąś świadczy o zbliżającym się okresie więc czekaj cierpliwie:)a jak wygląda ten śluz? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zlota
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 11:46 am Temat postu: nie wiem co mam robic |
|
|
Hej mam pytanie: okres miałam od 4-10 sierpnia zawsze trwa 6-7 dni,odrazu po okresie 11 sierpnia kochałam sie z chłopakiem ,oczywiscie z prezerwatywa plemnikobojcza, po wyjsciu ze mnie niestety pękła nam prezerwatywa:( ale nie było wytrysku!! moje cykle trwaja 30-32 dni:) nie bola mnie piersi ani brzuch:(dzis jest 4 wrzesien a okresu nie ma:(co mam robic:(?bo ciaza jest wykluczona
--------edit by emilka
nie pisz dwóch takich samych postów w innych działach i tematach. jeden zupełnie wystarczy. post z działu "niepłodność" kasuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:40 pm Temat postu: |
|
|
zlota czekac . Wytrysku nie było wiec w ciazy nie jestes. pzdr.
ahaaa i nie stresuj sie tyle bo tylko opozniasz ciotke _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zlota
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:41 pm Temat postu: to znowu ja |
|
|
Dodam ze dobrze sie czuje:)nie mam zadnych zawrotow głowy,boli piersi czy brzucha..Moze po prostu wkrecam sobie:( i tak dziala moja psychika bo w ciaze tak łatwo zajsc sie nie da:( nie wiem co mam myslec o tym zreszta w tym miesiacu miałam strasznie duzo stresu:(
Dziekuje:) Bardzo:) Moja chłopak to samo mi mowi ale po prostu moja psychika tak działa i nie wiem dlaczego:(?
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|