Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 10:57 am Temat postu: |
|
|
ola byc moze- radze przejsc sie do gina...moze jajnik znow daje znac... powodzonka w ciazy nie jestes _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anusia695
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 8:36 pm Temat postu: czy mogłam zajśc w ciąże??? |
|
|
witam...mam pytanko odnośnie tego czy jest to mozlwe,ze mogłabym zajsc w ciążę...jezeli kochałanm sie ze swoim narzeczonym w 5 dzień okresu i zakończył we mnie???prosze o odpowiedzi...pozdrawiam
---- edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematu specjalnego _ Czy ejstem w ciazy temat specjalny part. 7. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 8:43 pm Temat postu: |
|
|
jezeli mialas jeszcze krwawienie to jest ok w czasie okresu nie zajedziesz w ciaze.... ale jezeli juz krwawienie nie bylo i masz krotkie cykle to jest tam jakis % szans ale musialabys miec twtedy dni plodne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ola1234
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 10:29 am Temat postu: |
|
|
mam jeszzce takie jedno male pytanie czy to jest objaw ciazy ze po miesiacu od tego jak sie kochalam mam taki troch twardy brzuch czy to moze to ze nidlugo poninnam miec okres i ten brzuch jest oznaka tego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 2:43 pm Temat postu: |
|
|
Ola twardy brzuch z tego co wiem to oznaka ciazy... nie chce Cie wprowadzac w bład, dlatego najlepiej bedzie jak przejdziesz sie na badanie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Max1508
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 5:25 pm Temat postu: Starch przed ciążą |
|
|
hej. mam pytanie. czy jeśli dziewczyna była 3 dzień po zakończeniu krwawienia (miesiączka) to ma dni bezpłodne? co jeszcze oznacza to za tydzień po skończeniu miesiączki pojawiła sie nie wielka ilość krwi? a dodam że spałem z dziweczyną nago. czy jest w ciąży? błagam o odpowiedź
-----edited by emilka----
temat przeniesiony do tematu specjalnego "Czy jestem w ciąży" - part 7 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała18
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, ze moze troszke panikuje,ale chciałabym sie z wami podzielic więc w srode ide do chirurga (problem z reką) i on zapewne zrobi mi przeswietlenie, a dzieje sie ze mna cos dziwnego nie wiem na 100% czy to ciąza ale brzuszek mi troszke podrosł w szczegolnosci widac go jak siedze, jest taki niby twardawy no i od czasu do czasu mnie cos zakuje w brzuszku (ostatnio jak wstaje z pozycji siedzacej) okres ma pojawic sie 15 pazdziernika wiec za szybko na jakies objawy okresowe, a do ginekologa mam wizyte dopiero 21 pazdziernika niestety P.S. mam również śluz koloru żółtawego jak myslicie o co w tym wszystkim chodzi?miał kiedys ktos również takie odczucia?proszę o szybką odpowiedz dziekuje
ps. i przez ostatnie 4 dni temp. mam 36,8
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 8:19 pm Temat postu: |
|
|
Max1508
No dobra spałeś z nią ale był stosunek czy nie. No bo wydaje mi sie że chodzi ci że spaliście poprostu w jednym łóżku i niedoszło do stosunku? Jak tylko spaliście nago to ciąży brak _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 9:49 pm Temat postu: |
|
|
Wind twardy brzuch moze ale nie musi oznaczac ciazy
Max ale doszlo do stosunku??
mala18 a byla taka mzoliwosc ze moglas zajsc w ciaze?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 9:50 pm Temat postu: |
|
|
Max1508 zgadzam sie z kolezanka...od samego lezenia nie zachodzi sie w ciaze . chyba ze miala płodne..w co watpie..zalezy jak długie ma cykle..jesli krotkie to mogł to byc poczatek płodnych...a co do krwawienia:podczas owulacji dochodzi do uwolnienia pecherzyka ,czasem pojawia sie w sluzie domieszka krwi- takze moze miala szczyt płodnosci jesli krawienie nie ustapi to radze ja wysłac do gina na badanie czy nie ma torbiela itp. pzdr.
pituszka napisał: | Wind twardy brzuch moze ale nie musi oznaczac ciazy |
heh dlatego napisałam ze nie chce wprowadzac w bład _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|