Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 11:07 pm Temat postu: |
|
|
maluda nie okres tylko cykle 28dniowe,30dniowe? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 12:05 am Temat postu: |
|
|
maluda trzymaj sie i mam nadzieje ze bedzie dobrze a tego chlopaka bym powiesila za ja... jak on mogl cos takiego pwoiedziec, zastanow sie nat tym czy warto byc z takim czlowiekiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluda2007
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 12:46 am Temat postu: |
|
|
teraz było 24 ...... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 10:11 am Temat postu: |
|
|
Pituszka to samo pisałam to chłopak? zachowuje sie tak jakby zrobił co nalezało i czesc..a dziecko? ono nie bedzie niczemu winne..ehhhh szkoda słow na takich ludzi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluda2007
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 10:46 am Temat postu: |
|
|
przeprasm bo z tych nerwo juz mi sie myli cykle 28 dniowe okers dostałam 1.08 i trwał ok 3-4 dni a kochałam sie 18 w nocy... były to dni płodne? wydaje mi sie ze 18 był ostatnim dniem ale nie jestem pewa... wiec moze nie doszło do zapłodnienia....
z moich obliczen wychodzi ze dni pode miałam 11 a 18 sierpien... a podobno kobieta zachodzi w ciaże tylko w srodku tch dni...... to prawda???
powiedzcie czy sa w polsce jakies tabletki na poronieni dostepne w aptece ktore wypisze ginekolog albo?ile kosztuja?i czy maja działanie uboczne?
----edit by emilka----
łącze dwa posty i na przyszłość pamiętaj, żeby nie pisać dwóch postów pod sobą. jeżeli masz zamiar coś dodać, to użyj opcji "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 11:41 am Temat postu: |
|
|
maluda, masz średnio regularne cykle, więc obliczanie dni plodnych w Twoim przypadku jest mało wiarygodne. jeżeli ostatni mia 24 dni, a poprzednie 28, to tak naprawdę nie wiadomo, jak to teraz się ułoży. niestety prawdopodobieństwo pewne jest.
maluda2007 napisał: | czy sa w polsce jakies tabletki na poronieni dostepne w aptece ktore wypisze ginekolog albo?ile kosztuja?i czy maja działanie uboczne? |
w Polsce tabletki poronne są zabronione i nielegalne i nie dostaniesz ich w aptece po wypisaniu recepty. u nas jest tylko dostępna tzw. antykoncepcja awaryjna (doraźna), czyli escapelle i postinor duo, ale są to tabletki antykoncepcyjne i działają tylko do 72h po stosunku, więc już za poźno.
na razie musisz poczekać i w przyszłym tygodniu (środa, czwartek) zrób test. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluda2007
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 12:37 pm Temat postu: |
|
|
Emilka, mam regularnie co 28 dni.... tam była pomyłka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
skidoo
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 1:16 pm Temat postu: |
|
|
tabletki wczesno poronne sa w polsce nielegalne.. posiadanie ich oraz rozprowadzanie sa karane jak takze ich uzycie nawet na wlasna odpowiedzialnosc... co innego np w UK... pozdrawiam i 3mam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katia
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 4:01 pm Temat postu: mam watpliwosci |
|
|
czy podczas pettingu gdy wytrysk byl na cialo kobiety moglo dojsc do zaplodnienia? potem oboje wzielismy goracy prysznic? prosze o odp. wszytsko zdazylo sie 2 dni przed moim okresem
----edit by emilka-----
katia witamy witamy serdecznie, ale prosze na przyszłość nie zakładać dwóch identycznych tematów. tamten kasuje, tutaj wypowiedź zostawiam i proszę o kontynuowanie wątku w tym temacie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 4:03 pm Temat postu: |
|
|
Plemniki giną w gorącej wodzie więc...
-----edit by emilka----
Gonzi przenoszę tutaj Twoją wypowiedź, bo tutaj koleżanka niexle namieszała
Podam jeden cytat:
"Seksuolodzy podają jednak, że sporadycznie może dojść do zajścia w ciążę podczas pettingu połączonego z wytryskiem nasienia bezpośrednio na kobiece narządy płciowe, lub wprowadzeniu go tam np. palcem."
Po drugie. W gorącej wodzie plemniki giną. PzD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|