Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
katia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 4:15 pm    Temat postu: a jesli... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jesli podczas prysznicu dotykalismy swoich narzadow plciowych to takze nie ma wplywu na zaplodnienie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapłodnienie następuje kiedy nasienie zostanie wprowadzone do pochwy. Jeżeli mówimy o dotykaniu rękoma narządów płciowych to nie ma skąd wziąć się ciąża. Jezeli partner podczas wytrysku miał ręce "umoczone" w spremie i wprowadził palc do pochwy to może mieć to miejsce, ale jeżeli mówimy o takim przypadku jaki ty opisujesz to nie. Zresztą przeczytaj jeszcze raz powyższy tekst.

Zapraszam TUTAJ http://www.biomedical.pl/forum/1-vt2852.html?start=0
Powrót do góry
katia

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 4:28 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po prostu sie martwie ze mimo wysokiej temperatury jakies plemniki mogly dostac sie podczas prysznicu do moich narzadow gdy sie dotykalismy...
wszytstko sie okaze
pozdrawiam,pa
Powrót do góry
maluda2007

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 5:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochalm się z chłopakiem bez zabespieczenia.Niestety doszło do wytrsku... Nie jestem pewna czy miałam dni płodne czy nie .Czy podczas dni niepłodnych istnieje prawdopodoieństwo zajścia w ciążę lub krotko po dniah lub na koncu dni płodnych...np. ostatnim??? :cry:Boj sie bo teraz boli mnie brzuch... co prawda na objawy za wczesnie bo to są dopiero 4 dni...A on juz mi powiedził ze usuwamy ciążę bo on teraz nie chce miec dziecka...boje się ...kochalismy sie 18 sierp w nocy okres miałam 1 sierp trwał ok 3-4 a dni płodne według moich obliczen to 11-18 sierpien.... cykl miesiackowy 28 dni...... Crying or Very sad
Powrót do góry
alexandra90

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam...chcialam sie dowiedziec czy mozliwe jest, ze zaszlam w ciaze mimo tego, ze dzien po stosunku dostalam okres? slyszalam gdzies, ze bedac w ciazy mozna miec pierwszy okres...troche sie boje...
i czy objawy ciazy moga pojawic sie juz w 3 tygodniu? jesli tak to jakie...bardzo prosze o odpowiedz...
Powrót do góry
katia

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 7:19 pm    Temat postu: do emilki: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przepraszam. dzis zaistnialam tu po raz pierwszy i nie bardoz rozeznana jestem jak to dziala.
ps. mam nadal duzo watpliwosci co do mojego problemu. to mile jesli mozemy dzielic sie tu swoimi doswiadczeniami a przy tym pomoc innym lub przynajmniej rozjasnic im dzien Smile
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli macie wątpliwości to zróbcie test.

Albo czekajcie na bardziej fachowa pomoc Wink ( w ciązy to nie moja działka Very Happy z) PzD
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluda2007, czemu dublujesz posty? przecież już wiele osób wypowiedziało się na temat Twojego problemu...

alexandra90, przed okresem są dni niepłodne, a w dni niepłodne nie zajdziesz w ciążę. objawy zwykle pojawiają się dopiero koło 6tego tygodnia ciąży. test już jest bardzo wiarygodny po 21 dniach od stosunku.

katia, spoko. jak coś, to pytaj Wink a jeśli chodzi o Twoją sytuację, to Gonzi ma racje.
skidoo

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 12:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gonzi a Twoja dzialka to co?? po eskulapie widze ze rekawiczki latexowe czy tez rurki ustno gardlowe nie sa ci obce?? hmm ??
Powrót do góry
siaka

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 12:26 pm    Temat postu: czy jestem w ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej Smile mam pytanko: jeśli uprawiałam z chłopakiem petting i on podobnie jak ja był w majtkach i miał wytrysk to czy mogło dojśc do zapłodnenia?? prosze o szybką odpowiedz

---edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematu o podobnej tematyce "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 4 z 42