Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
katia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 4:15 pm Temat postu: a jesli... |
|
|
a jesli podczas prysznicu dotykalismy swoich narzadow plciowych to takze nie ma wplywu na zaplodnienie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 4:20 pm Temat postu: |
|
|
Zapłodnienie następuje kiedy nasienie zostanie wprowadzone do pochwy. Jeżeli mówimy o dotykaniu rękoma narządów płciowych to nie ma skąd wziąć się ciąża. Jezeli partner podczas wytrysku miał ręce "umoczone" w spremie i wprowadził palc do pochwy to może mieć to miejsce, ale jeżeli mówimy o takim przypadku jaki ty opisujesz to nie. Zresztą przeczytaj jeszcze raz powyższy tekst.
Zapraszam TUTAJ http://www.biomedical.pl/forum/1-vt2852.html?start=0 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katia
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 4:28 pm Temat postu: ... |
|
|
po prostu sie martwie ze mimo wysokiej temperatury jakies plemniki mogly dostac sie podczas prysznicu do moich narzadow gdy sie dotykalismy...
wszytstko sie okaze
pozdrawiam,pa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluda2007
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 5:21 pm Temat postu: |
|
|
Kochalm się z chłopakiem bez zabespieczenia.Niestety doszło do wytrsku... Nie jestem pewna czy miałam dni płodne czy nie .Czy podczas dni niepłodnych istnieje prawdopodoieństwo zajścia w ciążę lub krotko po dniah lub na koncu dni płodnych...np. ostatnim??? :cry:Boj sie bo teraz boli mnie brzuch... co prawda na objawy za wczesnie bo to są dopiero 4 dni...A on juz mi powiedził ze usuwamy ciążę bo on teraz nie chce miec dziecka...boje się ...kochalismy sie 18 sierp w nocy okres miałam 1 sierp trwał ok 3-4 a dni płodne według moich obliczen to 11-18 sierpien.... cykl miesiackowy 28 dni...... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alexandra90
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 7:17 pm Temat postu: |
|
|
witam...chcialam sie dowiedziec czy mozliwe jest, ze zaszlam w ciaze mimo tego, ze dzien po stosunku dostalam okres? slyszalam gdzies, ze bedac w ciazy mozna miec pierwszy okres...troche sie boje...
i czy objawy ciazy moga pojawic sie juz w 3 tygodniu? jesli tak to jakie...bardzo prosze o odpowiedz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katia
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 7:19 pm Temat postu: do emilki: |
|
|
przepraszam. dzis zaistnialam tu po raz pierwszy i nie bardoz rozeznana jestem jak to dziala.
ps. mam nadal duzo watpliwosci co do mojego problemu. to mile jesli mozemy dzielic sie tu swoimi doswiadczeniami a przy tym pomoc innym lub przynajmniej rozjasnic im dzien |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 7:28 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli macie wątpliwości to zróbcie test.
Albo czekajcie na bardziej fachowa pomoc ( w ciązy to nie moja działka z) PzD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 7:34 pm Temat postu: |
|
|
maluda2007, czemu dublujesz posty? przecież już wiele osób wypowiedziało się na temat Twojego problemu...
alexandra90, przed okresem są dni niepłodne, a w dni niepłodne nie zajdziesz w ciążę. objawy zwykle pojawiają się dopiero koło 6tego tygodnia ciąży. test już jest bardzo wiarygodny po 21 dniach od stosunku.
katia, spoko. jak coś, to pytaj a jeśli chodzi o Twoją sytuację, to Gonzi ma racje. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
skidoo
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 12:15 am Temat postu: |
|
|
Gonzi a Twoja dzialka to co?? po eskulapie widze ze rekawiczki latexowe czy tez rurki ustno gardlowe nie sa ci obce?? hmm ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
siaka
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 12:26 pm Temat postu: czy jestem w ciąży |
|
|
hej mam pytanko: jeśli uprawiałam z chłopakiem petting i on podobnie jak ja był w majtkach i miał wytrysk to czy mogło dojśc do zapłodnenia?? prosze o szybką odpowiedz
---edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematu o podobnej tematyce "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|