Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz testy z regóły sa wiarygodne ale skoro lekaż niemoże stwierdzić test tez negatywny to powtóż test jak wyjdzie negatywny i nadal beda objawy to zrób test z krwi on jest już napewno pewny. 3mam kciuki
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 7:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asia00 skoro ginekolog nie potrafi ocenic czy jestes w ciazy to widocznie za wczesnie jeszcze zeby gdybac Razz. testy myla sie to fakt- dlatego najlepszy jest test krwo Bhcg. wynik w 100% pewny. ile minelo od stosunku?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ola1234

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 12:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalam sie ze swoim chlopakiem z miesiac temu wtedy brakowalo mi 10dni do okresu ostatnio miewam od czasu do czasu bule brzucha tak pod pepkiem raz z jednej strony a raz z drugiej czy to moze byc objaw ciazy
Powrót do góry
mała18

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytanie mam do kobietek ktore maja bobaska w brzuszku albo juz mialy czy podczas ciąży wystepował u was sluz??jak tak to jak wygladał?i ile trwał??i czy po zjedzeniu chociazby jednej kanapki czułyście sie takie wzdęte?prosiłabym o odpowiedz pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 5:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ola1234 zalezy jak długie masz cykle...jesli 28dniowe to 10dni przed okresem to dni niepłodne..nastapił wytrysk wewnatrz?

mała sluz w ciazy wystepuje..na forum juz był taki post..poszukaj uwaznie i wszystkiego sie dowiesz Very Happy

Powrót do góry
mała18

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope dziekuje za odpowiedz ale niestety przy braku czasu nie znajde tego tematu Sad
Powrót do góry
miedziana

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to upomne się i ja.. czekam na ta głupia @ juz miesiąc i nic;/ robiłam test 2 tygodnie temu i owszem ywszedl negatywny ale kurcze.. bola mnie jajniki, czasami zbiera mi sie na wymioty ale głownie wieczorami wzdelo mnei strasznie juz nie wspomne ze jem za 2;p od kilku dni bola mnei piersi jak przed okresem ale nic sie nie dzieje;/ kochałam sie z chlopakiem 17-22.08 ;/;/ okres skonczyl mi sie w okolicach 5-6.08. Zabezpieczalismy sie ale czy to mozliwe ze jestem w ciazy.. test wyszedl negatywny ale mozliwe ze mogl sie mylic?? poradzcie cos
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mała chciałabym Ci pomoc ale tez zgubiłam sie w tych postach...ale na 100% gdzies o sluzie było. jak znajde to dam znac Smile

miedziana jesli gumka nie pekła to w ciazy nie jestes Smile. co do testu- albo idz do gina na badanie ogolne albo zrob test krwi- wynik w 100% pewny (koszt. ok.20zł w zal. od laboratorium ) pzdr. Smile

Powrót do góry
mała18

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope dziękuje serdecznie Smile
Powrót do góry
ola1234

PostWysłany: Sro Paź 03, 2007 9:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
ola1234 zalezy jak długie masz cykle...jesli 28dniowe to 10dni przed okresem to dni niepłodne..nastapił wytrysk wewnatrz?

nie nastapil wytrysk wewnatrz wiec to raczej nie ciaza ja mam takie dosc specyficzne miesaiczki ze jak juz ja mam to tak mnie boli brzuch przez pierwsze dwa dni ze ledwo co moge chdzic czy to moze z tym jest cos zwiazane czy to moze byc przyczyna tego ze jakis czas temu miałam chory jajnik i tez mnie bolal ale to juz wyleczylam i jakos na poczatku sierpnia zaczelam brac proszki a pod koniec sie kochalismy czy to jest moze znowy jakas choroba
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Strona 39 z 42