Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sylwunia86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 6:37 pm Temat postu: nie martw się |
|
|
oj elfik mnie się spóźnia już drugi tydzień, ale nawet się cieszę! może wreszcie doczekamy się pozytywnego teściku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolkaaaa
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich.
Mój problem: Używałam plastrów Evra od 1,5 mięsiąca i już od pierwszego tyg kocham się z chłopakiem regularnie bez innych zabezpieczeń. Teraz kończe 2 miesiąc i dzieje sie ze mną coś niedobrego, czego nie było w pierwszym miesiącu. Nastroje co chwila inne raz placze a zaraz sama sie pocieszam, ból jajnika i to sporawy, ospałośc, bóle piersi. Brałam teraz antybiotyk, ale był to taki w postaci spreju do gardło. Czy powinnam się obawiac ciązy ?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WamPia
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Blondi -> nie sądzę, żebyś była w ciąży Część z tych objawów ujawnia się, z tego co sie orientuję, to po ok. 3-4 tygodniach, a część jeszcze później. Ale na przyszłość pamiętajcie o prezerwatywach. Sama dobrze wiem ile nerwów kosztuje takie zapominalstwo. _________________ Innym pomaga...a samej sobie nie potrafi, bo panicznie boi się strachu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 10:52 pm Temat postu: |
|
|
pewnie bioparox;P
jeżeli zastosowałaś sie do zaleceń lekarza co do korzystania z plastrów to nie ma sie co obawiać, może poprostu źle na nie reagujesz w połączeniu z osłabieniem organizmu - i stąd te objawy / skutki uboczne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolkaaaa
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 11:27 pm Temat postu: |
|
|
dokladnei bioparox. no plastry stosuje tak jak bylo na ulotce, zreszta zadna filozofia odkleic i nakleic nowy mam nadzieje ze bedzie ok dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 11:30 pm Temat postu: |
|
|
plastry maja skuteczność chyba 98% a piguły 99% :d wiec nigdy nie wiadomo do końca ale raczej to są skutki ubocze plastrów mogą być spotęgowane przez osłabienie org. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasai69
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 10:20 am Temat postu: ciąża? |
|
|
jestem tu nowa i mam pytanko, czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy jezeli po ok 6 dniach od zaplodnienia mialam tak z ok 10 dniowy okres?bylam z tym u ginekologa i stwierdzil ze mam mala torbiel,czyli dlatego tak wczesnie dostalam okres,ale czy czy ten 10 dniowy wyklucza ciaze? bardzo prosze o odpowiedz
----edited by yalissea-----
Jest specjalny temat w którym umieszczamy tego typu pytania..
Przenoszę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolkaaaa
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 11:08 am Temat postu: |
|
|
Tutaj sie nie zgodze bo plastry biorac pod uwage prawidlowe stosowanie i jakies zapominalstwo sa bardziej skuteczne ... I ogólnie słyszałam ze tez bardziej poniewaz niestety jest w nich duzo wiecej hormonow...
------------------ link kasuje to nie miejsce na reklame. pzdr. wind of hope --------------- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 4:10 pm Temat postu: |
|
|
kasia jezeli po 6 dniach dostalas okres to wtedy jak sie kochaliscie mialas nieplodne dni wiec na moje oko nie ma sie co martwic ciaza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paula 106
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 11:19 pm Temat postu: Pomocy |
|
|
cześc. Juz pisalam wczesniej ze spóxnia mi sie okres.. wtedy spoźnial sie 4 dni tydzien a teraz 2-gi tydzien bez dnia:( Bolą mnie jajniki,nieraz prawy nieraz lewy.. mam bardzo twarde bola mnie piersi.. i taki śluz zolto brazowy jakby ..wydaje mi sie ze to na okres.. co myslicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|