Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sylwunia86

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 6:37 pm    Temat postu: nie martw się Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj elfik mnie się spóźnia już drugi tydzień, ale nawet się cieszę! może wreszcie doczekamy się pozytywnego teściku Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lolkaaaa

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.

Mój problem: Używałam plastrów Evra od 1,5 mięsiąca i już od pierwszego tyg kocham się z chłopakiem regularnie bez innych zabezpieczeń. Teraz kończe 2 miesiąc i dzieje sie ze mną coś niedobrego, czego nie było w pierwszym miesiącu. Nastroje co chwila inne raz placze a zaraz sama sie pocieszam, ból jajnika i to sporawy, ospałośc, bóle piersi. Brałam teraz antybiotyk, ale był to taki w postaci spreju do gardło. Czy powinnam się obawiac ciązy ?!
Powrót do góry
WamPia

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Blondi -> nie sądzę, żebyś była w ciąży Wink Część z tych objawów ujawnia się, z tego co sie orientuję, to po ok. 3-4 tygodniach, a część jeszcze później. Ale na przyszłość pamiętajcie o prezerwatywach. Sama dobrze wiem ile nerwów kosztuje takie zapominalstwo.
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie bioparox;P

jeżeli zastosowałaś sie do zaleceń lekarza co do korzystania z plastrów to nie ma sie co obawiać, może poprostu źle na nie reagujesz w połączeniu z osłabieniem organizmu - i stąd te objawy / skutki uboczne
Powrót do góry
lolkaaaa

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokladnei bioparox. no plastry stosuje tak jak bylo na ulotce, zreszta zadna filozofia odkleic i nakleic nowy Smile mam nadzieje ze bedzie ok dzieki
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plastry maja skuteczność chyba 98%Razz a piguły 99% :d wiec nigdy nie wiadomo do końca ale raczej to są skutki ubocze plastrów mogą być spotęgowane przez osłabienie org.
Powrót do góry
kasai69

PostWysłany: Sob Paź 20, 2007 10:20 am    Temat postu: ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem tu nowa i mam pytanko, czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy jezeli po ok 6 dniach od zaplodnienia mialam tak z ok 10 dniowy okres?bylam z tym u ginekologa i stwierdzil ze mam mala torbiel,czyli dlatego tak wczesnie dostalam okres,ale czy czy ten 10 dniowy wyklucza ciaze? bardzo prosze o odpowiedz

----edited by yalissea-----
Jest specjalny temat w którym umieszczamy tego typu pytania..
Przenoszę.
Powrót do góry
lolkaaaa

PostWysłany: Sob Paź 20, 2007 11:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tutaj sie nie zgodze bo plastry biorac pod uwage prawidlowe stosowanie i jakies zapominalstwo sa bardziej skuteczne ... I ogólnie słyszałam ze tez bardziej poniewaz niestety jest w nich duzo wiecej hormonow...

------------------ link kasuje Smile to nie miejsce na reklame. pzdr. wind of hope Smile ---------------
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Paź 20, 2007 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasia jezeli po 6 dniach dostalas okres to wtedy jak sie kochaliscie mialas nieplodne dni wiec na moje oko nie ma sie co martwic ciaza Wink
Powrót do góry
Paula 106

PostWysłany: Sob Paź 20, 2007 11:19 pm    Temat postu: Pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześc. Juz pisalam wczesniej ze spóxnia mi sie okres.. wtedy spoźnial sie 4 dni tydzien a teraz 2-gi tydzien bez dnia:( Bolą mnie jajniki,nieraz prawy nieraz lewy.. mam bardzo twarde bola mnie piersi.. i taki śluz zolto brazowy jakby ..wydaje mi sie ze to na okres.. co myslicie?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 12 z 40