Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
WamPia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może przy okazji zapalenie pęcherza ? Skoro boli Cię przy siusianiu.
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak zgadzam sie z kolezanka wyzej, to prawdopodobnie zapalenie pecherza....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
treselle

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 6:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ahhh czyli ze wszystko przez globulki....?
no prosze, takie male a tak potrafie namieszac.... ;|
no i chyba zaczynaja mnie bolec piersi, wiec to dobry znak...Wink
tylko nadal nie rozumiem bolacych brodawek ;|
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdeterminowana wkoncu mam Hope w niku prawda? bedzie dobrze Smile

Tressele no najwidoczniej od nich Smile gdybym nie miała takich objawow jak Ty to bym nie pisała. A cyculki juz bola wiec tym bardziej spokojnie Smile

Powrót do góry
cytryna50055

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 9:59 am    Temat postu: czy doszlo do zaplodnienia?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie jadac w gory moj facet chcial sie kochac zboczylismy autem w las. poczym rozebralismy sie i ja niezbyt mialam chec by sie kochac ale chcialam by choc troche mu ulzylo. nie bralam w tym czasie tabletek nantykoncepcyjnych a on nieuzyk gumy bo nie lubi..
poniewaz ja niehccialam sie kochac wiec wszedl we mnie po czym zachwle wyszedl i tak pare min pozniej w tylek troszke dluzej.. reguralnie dostalam miesiaczke.. ale chcialabym wiedziec czy zaszla mozliwosc by doszlo do zaplodnienia??czy jestem w ciazy?? czekam na odpowiedzi!!Smile

-----edited by emilka-----
temat przeniosłam do działy "Objawy ciąży" i przyłączyłam do temat specjalnego "Czy jestem w ciąży" part 8
proszę nie pisać całych postów innym kolorem czcionki niż czarny
Powrót do góry
Aleksandra_2006

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 2:13 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wiec chodzi o moja kolezanke . jeste to bardzo dziwne niema miesiaczki juz ponad 2 tyg. wiec postanowila wykonac test ciazowy zrobila to po poludniu ten Qiu vi czy jakos tak i wyszedl negatywnie ... nadal nie ma miesiaczki a dotat miala wszystkie regularnie co do dnia . Bola ja piersi i tak sie czuje jak by miala dostac miesiaczke prosze o odpowiedz

---edit by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem.
temat przenosze do odp. działu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cytryna50055~przez stosunek analny nie zajdziesz w ciaze Smile wg mnie w ciazy nie jestes Smile. jak sie kochaliscie to miałas wtedy przerwe 7dniowa? fakt mało kto lubi gumki ale dla bezpieczenstwa mozna uzyc Smile pzdr. Cool

Powrót do góry
Squit

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 12:11 pm    Temat postu: Dziwna sytuacja i proszę o pomoc! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam bardzo nieregularny okres, ale podczas ostatniego okresu kochałam się z chłopakiem z pewnym zabezpieczeniem ale jak to bywa, pękło. Teraz okres spóźnia mi się 3 dni (miałam większe "spóźnienia". Stosunek był 4 dnia okresu, a dodatkowo (chyba źle że) miałam w środku tampon. On oczywiście skończył w środku ale trochę tego wypłynęło na zewnątrz. Czy te czynniki :
-okres
-tampon w środku
-wypłynięcie (raczej nie całe) spermy na zewnątrz
mogą być wystarczające aby nie być w ciąży? Bo boję się że będę, a na razie (co najmniej 10 lat nie chce być ) (pisze od znajomego z konta niech nie zmyli Was nick;)
Powrót do góry
Blondi_laska

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 4:08 pm    Temat postu: Czy moge byc w ciazy???? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam 16,5 latek od niedawna wspolzyje z chlopakiem....Moj misiek jest teraz w wojsku iniedawno uprawialismy sex bez zabespieczenia boje sie ze moge byc w ciazy Sad. Od pewnego czasu kreci mi sie w glowie,boli mnie macica od srodka i urosl mi brzuszek i piersi... Czy to moga byc objawy ciazy Question Question Question Prosze odpowiedzcie mi na te pytanie bo sama nie jestem pewna Question Question

---- edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego.
Prosze pisac maksymalnie 3 emotikony obok siebie.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sguit podczas okresu sa dni nieplodne wiec nie ma mowy o ciazy Smile wiec sie tym nie martw, masz nieregularne okresy wiec tym razem pewnie tez tak jest...
a tak z innej beczki.... kochac sie z tamponem?? to mega niechigieniczne no i musi byc niewygodne... jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic Rolling Eyes

Blondi a okres masz???
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 11 z 40