Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paula 106

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 22, 2007 12:24 am    Temat postu: odpowiedź Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Emilka i ale_ksa_ndra.. troszke mnie aleksandro uspokoilas.. mam 2 tyd spóźnienie i 3 raz brazowy sluz.. do tego mam tem ciala 35-35.9 max. nie wiem co ze mna jest.. jeszcze troszke poczekam.. mam nadzieje ze wkoncu dostane.. czuje sie ciagle jak na okres.. tez tak mialas aleksanra? tesciku sie boje .. narazie nie zrobie.. jak nie bedzie w listopadzie to zrobie napewno..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pon Paź 22, 2007 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przeciez test nie gryzie;] nie ma sie co bać;] na niego sie sika tylko;P

---edit by Wind_Of_Hope---
Mikmik prosze takie uwagi na PM pisac bo to wszystko jest ludziom znane. Jak raz odpiszesz to potem zacznie sie robic rozmowa na temat testow i bedzie mega offftopik Neutral. mam nadzieje ze jasno sie wyraziłam. w razie czego posty przeniose,bo nie beda na temat :)pzdr.
Powrót do góry
j1984

PostWysłany: Pon Paź 22, 2007 5:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny!!! Pomóżcie, bo już do głowy dostaję. Nie wiem co myśleć. Mam cykle regularne co 31 dni, ostatnio okres miałam 15.09. a 28.09 i 29.09 kochałam się z moim chłopakiem. nie ukrywam że chcemy mieć dzidziusia. okres miałam dostać 16.10 i do dzisiaj nic. temperature mam podwyższoną powyżej 37 piersi jakieś dziwne nawet może ciut większe, myślałam że to może już coś tam w moim brzuszku jest a tu 2 testy negatywne (pierwszy robiłam 18.10 a drugi 21.10). Mój lekarz jest na urlopie a ja już do głowy dostaję. Powiedzie co o tym sądzicie, czy jestem a w ciąży??? Pozdrawiam gorąco i czekam na każdą odpowiedź
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 22, 2007 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

j1984 nie napisałas kiedy sie kochaliscie...czy miałas dni płodne,czy nie..moze trafiliscie na owulacje? jesli tak to napewno szanse na poczecie sa i to duze Smile hmmm moze zrob test krwi? on na 1000% da Ci pewny wynik i jesli pokaze brak ciazy to tak jest..ale nie tym razem to nastepnym Smile powodzenia!!!

Powrót do góry
moniap8414

PostWysłany: Pon Paź 22, 2007 9:44 pm    Temat postu: pomozcie prosze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam wielki problem mam juz roczne malenstwo niedawno kochalismy sie z mezem ale uprawiamy seks bez zabezpieczenia ale onn nigdy nie konczy w srodku zawsze na zewn od 2 tyg spoznia mi sie miesiaczka nie chce i nie moge by w ciazy nie stac nas na drugie czy to jest mozliwe ze doszlo do zaplodnienia jestem cala zestresowana!!!

----edited by emilka----
temat przyłączyłam do specjalnego "Czy jestem w ciąży" części 8mej
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 22, 2007 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moniap8414 jesli facet nie skoczył w Tobie to nie jestes w ciazy Smile troche niebezpieczne ze bez zabezp. tym bardziej ze masz małe dziecko..nigdy nie wiadomo kiedy nastapi owulacja... Confused. Okresy masz dosc regularne? niedawno urodziłas? zawsze sie tak spozniały?

Powrót do góry
Squit

PostWysłany: Pon Paź 22, 2007 11:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I nie ma Sad moze ktoś powiedzieć o co chodzi z tym brązowym śluzem? też to mam już długo a okres spóźnia mi się 6 dzień a od 3 pojawił się własnie ten brązowy śluz... co on może oznaczać? pomócie Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Paź 23, 2007 12:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

my mozemy tylko gdybac, najlepiej by bylo jakbys sie wybrala do gina, moze masz torbiel albo nadzerke i dlatego masz takie zawirowania z okresem, bo na ciaze to mi nie wyglada Smile
Powrót do góry
majka24

PostWysłany: Wto Paź 23, 2007 1:18 pm    Temat postu: czy mogę być w ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chciałam zapytać czy mogę być w ciąży jeżeli kochałam sie z chłopakiem w 5-6 dzień cyklu a wytrysk był do środka proszę o szybką odpowiedź z góry dziękuje

-----edited by emilka-----
temat podczepiłam do specjalnego "Czy jestem w ciąży?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Paź 23, 2007 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możesz.
a jak długie masz cykle?
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 14 z 40