Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 3:17 pm Temat postu: |
|
|
Ewelina25 napisał: | wind_of_hope ona nie miala okresu jakies 46 dni tak pisze. to troche ponad miesiac to czy to jest az tak duzo?? |
no w sumie to nie tragedia..ale na moje oko powinien to zobaczyc lekarz...chyba ze...ma nieregularne cykle. jak tak to sorry
pomóżcie mi ANIA napisał: | wytrysk byl ale poza mna...wiem ze to dlugo i ze nie powinnam zwlekac ale ja sie boje.. |
czego sie boisz? przeciez zdrowie masz tylko jedno...3/4 ludzi boi sie, zwleka a co do czego okazuje sie ze jest juz za pozno zeby pomoc. Bron Boze nie mysl ze strasze,ale powinnas wziac sie w garsc i maszerowac do ginka
pomóżcie mi ANIA napisał: | to ja juz nie wiem....boje sie jak nie wiem co mialam okres a teraz go juz nie mam(to powinien byc drugi po tym) prosze piszcie |
ale co mamy pisac? my nie jestesmy lekarzami. jesli nie było wytrysku w srodku to nie jestes w ciazy...zawsze miałas tak długie cykle czy to 1wszy raz?
mdłosci pojawiaja sie ok. 7 tygodnia _________________
Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Sob Lis 03, 2007 3:22 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pomóżcie mi ANIA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 3:18 pm Temat postu: |
|
|
to ja juz nie wiem....boje sie jak nie wiem co mialam okres a teraz go juz nie mam(to powinien byc drugi po tym) prosze piszcie
chcialam dodac jeszcze ze nie mam zadnych objawow ciazy tz nie mam mdlosci czy to dobrze????penie tak:D ale czy mdlosci itp wystepuje juz okolo 3 miecha???
ja mam dosc dlugie cykle bo trwaja one od32 do 36 dni i to zawsze
---edit by Wind_of_hope---
---->>>>>ANIA Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta. Błagam stosuj sie do moich próśb bo jak znikne to smietnik tu sie zrobi!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina25
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 3:26 pm Temat postu: |
|
|
oj kurde no juz sie pomotalam w tych postac ktos cos ucina ktos cos przenosi i odpowiedzi mi sie pomotaly ej
do pomozcie mi ANIA jak pisalam w ciazy nie jestes ale widze ze masz obawy wiec idz do gina a jak to kolezanka WIND tu napisala potem moze byc za pozno ej nie zwlekaj z tym ...pojdziesz dowiesz sie co jest grane i sie uspokoisz powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 3:28 pm Temat postu: |
|
|
Ewelina25 napisał: | oj kurde no juz sie pomotalam w tych postac ktos cos ucina ktos cos przenosi i odpowiedzi mi sie pomotaly ej |
Ewelina bo własnie smietnik sie zrobil i wszystko sie pomieszało. a Wszystko dlatego ze ludzie nie czytaja regulaminu i pisza po 2 takie same posty w roznych dzialach. ale nie moja sprawa- ja tylko pilnuje porzadku! . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina25
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 3:31 pm Temat postu: |
|
|
nie no rozumiem tylko mi tez cos tam zwrocilas uwage tyle ze ja pisze odpowiedzi na pytania.jak jest pytanie to ja daje odpowiedz a ty mi napisalas ze cos tam jak mam cos dodac to mam uzyc opcji zmien. i to mi cos tu ino nie pasilo hehe;)
ale i tak cie lubie hehe:) a to pozwalam ci usunac bo to nie na temat juz hehe buzka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelina17
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 3:42 pm Temat postu: ciąza?? |
|
|
czy mozna zajsc w ciaze jesli stosunek byl z prezerwatywa,ale potem pekła i bardzo krotko sie kochalismy bez niej i chlopak sie nie spuscil??czy mozna tak zajsc w ciaze jesli chlopak sie wogole nie spuscił???bo cos slyszalam ze mozna.prosze o odp.
-----edited by emilka-----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i do tematu specjalnego.
poza tym proszę nie pisać TYLU tematów o identycznej treści! wystarczy jeden! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina25
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 3:54 pm Temat postu: |
|
|
ej nie pytaj sie o to samo w kilku forach a poza tym to nalezy raczej do tematu o ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
evee89
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 6:41 pm Temat postu: |
|
|
chciałabym dowiedzieć się czy można mieć miesiączke w czasie ciąży... słyszałam rózne odpowiedzi...
i czy plamienia które mogą występować podczas ciąży mają takie objawy jak przed okresem? tzn bole brzucha, jajników, dolnych części pleców czy piersi.
z góry dziękuje za odpowiedź i sorry jeśli takie pytanie już było |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia_s1989
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 6:52 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope
Kurcze bardzo bym się cieszyła jakbym miała dzidziusia. Bolą mnie piersi czasami swędzą,jajniki nieraz mnie zabolą.Dzisiaj zauważyłam,że częściej chodze siusiu . A ta temperatura (37st.C) to powinna utrzymywac się cały dzień czy tylko rano? Pozdrawiam
zapomiałam dodac,że ostatnią miesiączke miałam 06 października. 02 listopada powinnam dostac @ ,dziaiaj robiłam test i wynik wyszedł negatywnie.
--edit by Pituszka
Oba posty polaczylam w jeden, tak na przyszlosc jak chcesz cos dodac to uzyj obcji "zmien". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
celka
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 10:22 pm Temat postu: ciaza |
|
|
czesc robilam dzisiaj test i dwie krechy!!!!!!!!!!!!!! jestem szczesliwa dzieki pa[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|