Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelina25 napisał:
wind_of_hope ona nie miala okresu jakies 46 dni tak pisze. to troche ponad miesiac to czy to jest az tak duzo??

no w sumie to nie tragedia..ale na moje oko powinien to zobaczyc lekarz...chyba ze...ma nieregularne cykle. jak tak to sorry Razz

pomóżcie mi ANIA napisał:
wytrysk byl ale poza mna...wiem ze to dlugo i ze nie powinnam zwlekac ale ja sie boje..

czego sie boisz? przeciez zdrowie masz tylko jedno...3/4 ludzi boi sie, zwleka a co do czego okazuje sie ze jest juz za pozno zeby pomoc. Bron Boze nie mysl ze strasze,ale powinnas wziac sie w garsc i maszerowac do ginka Laughing

pomóżcie mi ANIA napisał:
to ja juz nie wiem....boje sie jak nie wiem co mialam okres a teraz go juz nie mam(to powinien byc drugi po tym) prosze piszcie

ale co mamy pisac? my nie jestesmy lekarzami. jesli nie było wytrysku w srodku to nie jestes w ciazy...zawsze miałas tak długie cykle czy to 1wszy raz?
mdłosci pojawiaja sie ok. 7 tygodnia Smile

Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Sob Lis 03, 2007 3:22 pm, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pomóżcie mi ANIA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ja juz nie wiem....boje sie jak nie wiem co mialam okres a teraz go juz nie mam(to powinien byc drugi po tym) prosze piszcie

chcialam dodac jeszcze ze nie mam zadnych objawow ciazy tz nie mam mdlosci czy to dobrze????penie tak:D ale czy mdlosci itp wystepuje juz okolo 3 miecha???

ja mam dosc dlugie cykle bo trwaja one od32 do 36 dni i to zawsze

---edit by Wind_of_hope---
---->>>>>ANIA Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta. Błagam stosuj sie do moich próśb bo jak znikne to smietnik tu sie zrobi!! Sad
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj kurde no juz sie pomotalam w tych postac ktos cos ucina ktos cos przenosi i odpowiedzi mi sie pomotaly ej Confused Confused Shocked Shocked

do pomozcie mi ANIA jak pisalam w ciazy nie jestes ale widze ze masz obawy wiec idz do gina a jak to kolezanka WIND tu napisala potem moze byc za pozno ej nie zwlekaj z tym ...pojdziesz dowiesz sie co jest grane i sie uspokoisz Smile powodzenia
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelina25 napisał:
oj kurde no juz sie pomotalam w tych postac ktos cos ucina ktos cos przenosi i odpowiedzi mi sie pomotaly ej Confused Confused Shocked Shocked

Ewelina bo własnie smietnik sie zrobil i wszystko sie pomieszało. a Wszystko dlatego ze ludzie nie czytaja regulaminu i pisza po 2 takie same posty w roznych dzialach. ale nie moja sprawa- ja tylko pilnuje porzadku! Smile.

Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no rozumiem tylko mi tez cos tam zwrocilas uwage tyle ze ja pisze odpowiedzi na pytania.jak jest pytanie to ja daje odpowiedz a ty mi napisalas ze cos tam jak mam cos dodac to mam uzyc opcji zmien. i to mi cos tu ino nie pasilo hehe;)
ale i tak cie lubie hehe:) a to pozwalam ci usunac bo to nie na temat juz hehe buzka
Powrót do góry
ewelina17

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 3:42 pm    Temat postu: ciąza?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy mozna zajsc w ciaze jesli stosunek byl z prezerwatywa,ale potem pekła i bardzo krotko sie kochalismy bez niej i chlopak sie nie spuscil??czy mozna tak zajsc w ciaze jesli chlopak sie wogole nie spuscił???bo cos slyszalam ze mozna.prosze o odp.

-----edited by emilka-----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i do tematu specjalnego.

poza tym proszę nie pisać TYLU tematów o identycznej treści! wystarczy jeden!
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ej nie pytaj sie o to samo w kilku forach a poza tym to nalezy raczej do tematu o ciazy
Powrót do góry
evee89

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 6:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chciałabym dowiedzieć się czy można mieć miesiączke w czasie ciąży... słyszałam rózne odpowiedzi...
i czy plamienia które mogą występować podczas ciąży mają takie objawy jak przed okresem? tzn bole brzucha, jajników, dolnych części pleców czy piersi.

z góry dziękuje za odpowiedź i sorry jeśli takie pytanie już było Smile
Powrót do góry
sylwia_s1989

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope
Kurcze bardzo bym się cieszyła jakbym miała dzidziusia. Bolą mnie piersi czasami swędzą,jajniki nieraz mnie zabolą.Dzisiaj zauważyłam,że częściej chodze siusiu Smile. A ta temperatura (37st.C) to powinna utrzymywac się cały dzień czy tylko rano? Pozdrawiam

zapomiałam dodac,że ostatnią miesiączke miałam 06 października. 02 listopada powinnam dostac @ ,dziaiaj robiłam test i wynik wyszedł negatywnie.

--edit by Pituszka
Oba posty polaczylam w jeden, tak na przyszlosc jak chcesz cos dodac to uzyj obcji "zmien".
Powrót do góry
celka

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 10:22 pm    Temat postu: ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc robilam dzisiaj test i dwie krechy!!!!!!!!!!!!!! jestem szczesliwa dzieki pa[/b]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 23 z 40