Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratulujemy i zyczymy zdrowka tobie i dzidzi Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lolunia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Zrobiłam dziś test. wyszedł negatywnie. Kamień spadł mi z serca ale czy to jest pewne co wskazuje test?? Okres spuźnia sie już 3 tygodnie. Niewiem co jest grane
Powrót do góry
pomóżcie mi ANIA

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chcialam wszystkim podziękowac za to ze uspakajaliscie mnie ze nie jestem w ciazy wlasnie przed chwileczka dostalam okres jestem strasznie happy:):)dzieki za wszystko i przepraszam za klopoty(zrobilam maly smietnik na forum) serdecznie pozrdawiam:)SmileSmile
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie przepraszaj za nic bo po to jest te forum zeby pomagac. a i ciesze sie ze dostalas okres, mowilam ze wszystko jest ok Smile tylko nastepnym razem badz ostrozna zeby znowu niepotrzebnego stresu nie bylo Smile pozdrawiam
Powrót do góry
martabied

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Piszę do was z prośbą o radę. Otóż statania miesiączka jaką miałam to było 3dniowe brudzenie, minęły 3 tygodnie a u mnie zwiększyły się upławy, są białe jak mleko i śluzowate. Bolą mnie piersi, jest mi często niedobrze. czy mogę być w ciąż? Od kilku mieisęcy staramy się mężem o dziecko. Czy mam poczekać na miesiączke czy może od razu iść do lekarza. Robiłam 2 tygodnie temu test ciążowy, wyszedł negatywny. Prosze o pomoc i odpowiedź.
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozumiem ze kochalas sie z mezem przed tymi plamieniami tak?? jesli nie to kiedy dokladnie?? kiedy mialas ta ostatnia miesiaczke?? byc moze poprzedni test byl wykonany za wczesnie. ja proponuje zrobic jeszcze raz test ciazowy.juz teraz powinien byc bardziej wiarygodny. zycze powodzenia i bede trzymac kciuki.
Powrót do góry
martabied

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochaliśmy się przed "misiączką" i po niej. Test zrobiłam 4 dni po plamieniach. Brzuch mam bardzo twardy.
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec tak jak pisalam wczesniej zrob jeszcze raz test ciazowy najlepiej z rana. podejrzewam ze tamten byl zrobiony za wczesniej. ja dopiero w takie tematy sie wdrazam ale z tego co tu na forum czytalam test jest wiarygodny po 12 dniach od stosunku. a tu znajdziesz cos co moze ci sie przydac :

http://www.biomedical.pl/forum/objawy-ciazy-vt233.html

3mam kciuki za fasolke SmileSmileSmile
Powrót do góry
martabied

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za dobre rady i życzliwość.
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma za co dziekowac po to tu jestesmy Smile daj znac jaki wynik testu tez jestem ciekawa Smile

pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez Ewelina25 dnia Nie Lis 04, 2007 3:15 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 24 z 40