Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To normalne, jak by nie bylo byla to jakas ingerencja do srodka i organizm jeszcze sie nie przystosowal... Moim zdaniem to normalna reakcja organizmu na 1 raz i nie stresuj sie tak bo okres od stresu moze sie przesunac i wtedy bedziesz panikowala ze w ciazy jestes, lepiej sobie tego zaoszczedzic Smile Pozdrawiam

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 12:32 am    Temat postu: ;( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...mam problem i proszę o radę, z góry dziękuję..otóż okres skończył mi się 22.11 mój cykl trwa 29 dni..współżyłam z moim chłopakiem 3 dni po okresie więc w trakcie dni niepłodnych,tak?ale problem polega na tym,że kochaliśmy sie bez zabezpieczenia i do tzw''końca''. czy jest możliwość abym zaszła w ciąże??? Crying or Very sad ta niepewność jest naprawdę straszna. proszę o radę Crying or Very sad pozdróffka

----edited by emilka----
temat przeniesiony do odpowiedniego działu i tematu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wiecznierozmyslona

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 11:24 am    Temat postu: Czy jestem w ciąży ?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj jest 9 dzień opóżnienia miesiaczki a zawsze mialam regularnie miesiaczke..Z chlopakiem współżyje bez zabezpiecznia zawsze...Czesto rano mam zgage..Moja mama gdy byla w ciazy nie miala zadnych objawow czy to mozliwe ze moge to odziedziczyc ??

----edited by emilka-----
temat przeniosłam do tematu specjalnego
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiecznierozmyślona
prawdopodobieństwo jest duże;]
skoro sie nie zabezpieczasz nigdy... najlepiej udać sie do ginekologa bądź doraźnie zrobić test
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaja090 wg mnie szanse sa..3 dni po okresie to teoretycznie jeszcze niepłodne,ale roznie to bywa. nigdy do konca nie wiesz kiedy nastapi owulacja..
ps- dlaczego nie zazyłas tabletki "po"? wogole słyszałas o czyms takim? ehhh

wiecznierozmyslona własnie- zgadzam sie z kolega. Jesli wspołzyjecie bez zabezp. to szanse na ciaze sa bardzoooo duze.. Confused nie wiem czy chcesz dziecka,czy liczysz ze sie uda.. Rolling Eyes . co do objawow: kazda kobieta przechodzi inaczej, moja przyjaciolka wogole nie miala ani zgagi,ani wymiotow..całe 9 m-cy czuła sie swietnie, inna zaś miala mdlosci juz od 8tyg. rozne kobiety- rozne reakcje Razz.
PS- planujecie dziecko? czy nie "chce" sie Wam uzywac zabezp?

Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kaja...
jestem w podobnej sytuacji i wiem ze ta niepewnosc jest straszna:(SadSadSad

niewiem ale jakos sie dziwnie czuje:(SadSad nieraz mi jest NIEDOBRZE:(SadSad czy sa jakies szanse zebym byla w ciazy jak kochalam sie dwa dni po okresie a cykl mam 32 dni... prezerwatywa nie pekla...nie mial wytrysku we mnie WOGOLE....i trwalo to 10-15 min...SadSad niewiem bo to byl moj 1 raz:(SadSad pomozcie:(Sad:mam nadzieje ze nie jestem w ciazy:(

---edit by Wind_Of_Hope---
prosze pisac max. 3 emotikony obok siebie
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasiek22 nie bedziesz w ciazy Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 11:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie ile razy mamy mowic? przeciez jasno powiedziane jest ze nie bedziesz mama...czujesz sie dziwnie bo przezyłas 1wszy raz...roznie organizmy reaguja.. Rolling Eyes wyluzuj. miało byc pieknie a jak jest? stres,stres i nic wiecej..uhhhhhhh

Powrót do góry
treselle

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 11:54 pm    Temat postu: bez wytrysku nie ma bobasa...? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh...wlasnie.
wiem ze pytanie moze wydac sie smieszne ale jakos dziwinie sie czuje...
no bo...bez stosunku i bez spermy nie da sie sobie dziecka zrobic, nie? ;|
tzn wiem, ze zaraz przed u faceta juz zaczynaja wystepowac plemniki ale to jest tak blisko przed, nie?

a...ostatnio na biologii babka nam powiedziala ze zeby doszlo do zaplodnienia to sperma musi dostac sie na minimalna glebokosc 6, czy 8 cm... to prawda jest?

ahh jestem taka stara a mam takie dziwne obawy.... ;|

(nie wiedzialam jak nazwac temat)
Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Wto Lis 27, 2007 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robilam badania i pojawilo mi sie bialko w moczu a w necie pisze ze to moze byc takze ciaza:(SadSadSad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Strona 36 z 40