Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 9:22 pm Temat postu: |
|
|
lala155 napisał: |
Okres miałam 24.10.07 a moj oststni cykl trwał 37 dni...To czy 18.11.07 były dni płodne??? |
jeżeli masz regularny cykl zawsze 37miodniowy, to to były jeszcze płodne.
kasiek22, jak długie masz cykle i czy są to cykle regularne? czy zabezpieczyliście się w jakiś sposób? czy wytrysk nastąpił w Tobie?
w ogóle to mi to wygląda na plamienie okołoowulacyjne... ale to jest krwawienie czy plamienie? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Max1508
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 12:09 am Temat postu: |
|
|
Ja mam takie same pytanie co kasiek22. moją dziewczyne spotkało dokładnie to samo 7 dni po stosunku. ale dodam ze nie było wsadzania oraz się nie spuściłem choć miałem wilgotnego przyjaciela przez ciecz przed właściwym wytryskiem. pozdróweczka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 1:29 am Temat postu: |
|
|
skoro nie było "wsadzania" a nie ma naukowych dowodów mówiących o tym w w preejakulacie sa plemniki(czasem sie zdarza ale zazwyczaj mało ruchliwe)
to nie ma bata zeby była w ciaży
/ps masz taki avatar a masz takie problemy czy to sie nie kłuci jakoś;] proche przyzwoitosci i szacunku.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek22
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 9:42 am Temat postu: |
|
|
hm....cykle mam nieregularne,,,, zabezpieczylismy sie prezewatywa i jak mowi to nie pekla....i niemial wytrysku poniewaz trwalo to 10-15 min:( a teraz to bola mnie jajniki i jest tak samo jakbym miala okres wiec niewiem co mam robic:( jutro kupuje test ciazowy:( i dodam ze jest sporo krwi:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 11:42 am Temat postu: |
|
|
Kaasiek a czy to był Twoj 1wszy raz??? ...krew podczas stosunku moze swiadczyc o torbielu lub cyście na jajniku...powinnas zgłosic sie do lekarza...bardzo bardzo watpie aby była to ciaza...
Mikmik znow piszesz nie na temat,znaczy w 2giej czesci wypowiedzi. PRzeciez mozesz to na PM napisac nie? a Teraz Max odpowie i bedzie offtopik ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek22
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 12:53 pm Temat postu: |
|
|
tak to byl moj 1raz:( masz pewnosc ze to nie swiadczy ze jestem w ciazy?? bo ja po nocach nie spie:(:(swiat mi sie zawali jak bym WPADLA:( i skda to mozesz wiedziec ze to jakis torbiel czy co???
a i po tym stosunku mam krwawienia jakbym miala normalny okres tylko ze drogi raz w ciagu miesieca??:(cos jest nie tak:( glowa mnie boli i wogooooloe zle sie czuje:(:(pomocy!!!
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 1:37 pm Temat postu: |
|
|
kasiek22 to nie ciaza. uspokoj sie... tak reaguje organizm...przezyłas 1wszy raz, byc moze był bolesny i stad krwawienia. To normalny objaw. Błona została przebita wiec wiesz..krew jest jak janbardziej na miejscu,chociaz nie u kazdej dziewczyny sie pojawia. Co do torbiela- to brałam pod uwage to ze juz wczesniej wspołzyłas i po kazdym stosunku była krew, ale nie zaprzataj sobie głowy. To nie torbiel . Wszystko bedzie dobrze,głowa boli bo sie denerwujesz mysliszz ze bol glowy to oznaka ciazy? heh. 1000% nie . czekaj cierpliwie do okresu, potem bedzie juz tylko lepiej . mozesz wybrac sie do gina i porozmawiac o tym wszystkim co sie stało. przeciez to nie wstyd. zycze udanych i przyjemnych chwil pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek22
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 2:15 pm Temat postu: |
|
|
dzieki:) juz mam lepszy humor:) jakbym miala jakies pytanka to bede pisac na tym forum bo juest zajeb****** dzieki wszystkim za wskazowki:) teraz bede uwazac zeby czasem nie zostac Mamusia:) wybiore sie do gina:):)uffff...kamien spadl mi z serca:): pozdro:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 5:09 pm Temat postu: |
|
|
Kasiek22 wycieczka do gina jest bardzo dobrym pomyslem, sprawdzisz czy wszystko ok a przy okazji moze przepisze Ci tabletki antykoncepcyjne jest to dosyc dobre i wygodne zabezpieczenie i wierz mi bedziesz miala caly ten stres z glowy czy bedziesz mamusia czy nie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek22
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 5:51 pm Temat postu: |
|
|
nio nawet jutro sie wybiore:): hehe: dzieki wam wszystkim:)*:*::* ale czy to normalne ze mnie tak dół brzucha boli??? chyba te jajniki mnie bola:(
i mam pytanko czy dlugo bede miala te krwawienia??? i czy to normalne ze mnie jajniki bola?
Ostatnio zmieniony przez kasiek22 dnia Pon Lis 26, 2007 6:00 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|