Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala155 napisał:

Okres miałam 24.10.07 a moj oststni cykl trwał 37 dni...To czy 18.11.07 były dni płodne???

jeżeli masz regularny cykl zawsze 37miodniowy, to to były jeszcze płodne.

kasiek22, jak długie masz cykle i czy są to cykle regularne? czy zabezpieczyliście się w jakiś sposób? czy wytrysk nastąpił w Tobie?
w ogóle to mi to wygląda na plamienie okołoowulacyjne... ale to jest krwawienie czy plamienie?
Max1508

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 12:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam takie same pytanie co kasiek22. moją dziewczyne spotkało dokładnie to samo 7 dni po stosunku. ale dodam ze nie było wsadzania oraz się nie spuściłem choć miałem wilgotnego przyjaciela przez ciecz przed właściwym wytryskiem. pozdróweczka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 1:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro nie było "wsadzania" a nie ma naukowych dowodów mówiących o tym w w preejakulacie sa plemniki(czasem sie zdarza ale zazwyczaj mało ruchliwe)
to nie ma bata zeby była w ciaży

/ps masz taki avatar a masz takie problemy czy to sie nie kłuci jakoś;] proche przyzwoitosci i szacunku..
Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 9:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm....cykle mam nieregularne,,,, zabezpieczylismy sie prezewatywa i jak mowi to nie pekla....i niemial wytrysku poniewaz trwalo to 10-15 min:( a teraz to bola mnie jajniki i jest tak samo jakbym miala okres wiec niewiem co mam robic:( jutro kupuje test ciazowy:( i dodam ze jest sporo krwi:(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kaasiek a czy to był Twoj 1wszy raz??? ...krew podczas stosunku moze swiadczyc o torbielu lub cyście na jajniku...powinnas zgłosic sie do lekarza...bardzo bardzo watpie aby była to ciaza... Wink Very Happy

Mikmik znow piszesz nie na temat,znaczy w 2giej czesci wypowiedzi. PRzeciez mozesz to na PM napisac nie? a Teraz Max odpowie i bedzie offtopik ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Razz ;/

Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 12:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak to byl moj 1raz:( masz pewnosc ze to nie swiadczy ze jestem w ciazy??Sad bo ja po nocach nie spie:(Sad:(swiat mi sie zawali jak bym WPADLA:(SadSad i skda to mozesz wiedziec ze to jakis torbiel czy co???

a i po tym stosunku mam krwawienia jakbym miala normalny okres tylko ze drogi raz w ciagu miesieca??SadSadSad:(cos jest nie tak:( glowa mnie boli i wogooooloe zle sie czuje:(:(pomocy!!!SadSadSad

---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 1:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasiek22 to nie ciaza. uspokoj sie... tak reaguje organizm...przezyłas 1wszy raz, byc moze był bolesny i stad krwawienia. To normalny objaw. Błona została przebita wiec wiesz..krew jest jak janbardziej na miejscu,chociaz nie u kazdej dziewczyny sie pojawia. Co do torbiela- to brałam pod uwage to ze juz wczesniej wspołzyłas i po kazdym stosunku była krew, ale nie zaprzataj sobie głowy. To nie torbiel Smile. Wszystko bedzie dobrze,głowa boli bo sie denerwujesz Smile mysliszz ze bol glowy to oznaka ciazy? heh. 1000% nie Smile. czekaj cierpliwie do okresu, potem bedzie juz tylko lepiej Smile. mozesz wybrac sie do gina i porozmawiac o tym wszystkim co sie stało. przeciez to nie wstyd. zycze udanych i przyjemnych chwil Smile pzdr. Razz Very Happy

Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki:)Smile juz mam lepszy humor:)Smile jakbym miala jakies pytanka to bede pisac na tym forum bo juest zajeb******SmileSmile dzieki wszystkim za wskazowki:)SmileSmile teraz bede uwazac zeby czasem nie zostac Mamusia:)SmileSmile wybiore sie do gina:):)uffff...kamien spadl mi z serca:)Smile: pozdro:)SmileSmile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 5:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kasiek22 wycieczka do gina jest bardzo dobrym pomyslem, sprawdzisz czy wszystko ok a przy okazji moze przepisze Ci tabletki antykoncepcyjne jest to dosyc dobre i wygodne zabezpieczenie i wierz mi bedziesz miala caly ten stres z glowy czy bedziesz mamusia czy nie Smile

PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nio nawet jutro sie wybiore:)SmileSmile: hehe: dzieki wam wszystkim:)*:*::* ale czy to normalne ze mnie tak dół brzucha boli??? chyba te jajniki mnie bola:(SadSad

i mam pytanko czy dlugo bede miala te krwawienia???SadSad i czy to normalne ze mnie jajniki bola?SadSadSad

Ostatnio zmieniony przez kasiek22 dnia Pon Lis 26, 2007 6:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 35 z 40