Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MADZIULKA18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 6:59 pm Temat postu: OKRES |
|
|
czy jest mozliwe zajscie w ciaze w piatym dniu okresu. i jak sie oblicza dni plodne i niepldone bo polapac sie nie moge moja dlugosc cyklu wynosi 26 dni czy jakos tak bo nie wiem
--- edit by Pituszka
temat przenosze do tematu pokrewnego i chyba juz 2 raz upominam zeby nie pisac postow drukowanymi literami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hi_vision
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 9:35 pm Temat postu: |
|
|
kalendarzyki liczace dni plodne na stronkach to nie jest dobry pomysl bo one sie myla
Madzulka napisz do mnie na pw jezeli chcesz sie dowiedziec o tych dniach plodnych bo tutaj nie jest temat na to
jezeli chodzi o sex w 5 dniu okresu to wtedy sa dni nieplodne jezeli masz krwawienie, twoje cykle sa krotkie wiec mozesz odrazu po skonczeniu krwawienia miec juz plodne dni ale o tym na pw
hi_vision jak jest okres to sa dni nieplodne... wczoraj mialas 5 dzien wiec dzis pewnie jest 6 dzien okresu i dlatego ta krew, okres poprostu jeszcze trwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lizka_92
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Słuchaj.. ja mam to samo.. tylko, ze uprawiałam seks oralny.. mam schize, że mogłam przy posiłku przenieść plemniki na palce(bo przecież miałam je w buzi) i przy podcieraniu sie itp.. mogłam sie zapłodnić.. zobiłam dwa testy... oba negatywne.. wszyscy mi mowią, ze mam sie nie przejmoważ.. ale tak sie nie da... okres spóźnia mi sie już ponad tydzień... Max sie martwie:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 10:13 pm Temat postu: |
|
|
Lizka spokojnie juz Ci odpisałam na post. wiec wyluzuj. daje reke uciac ze nie jestes w ciazy. chyba wiesz jak powstaja dzieci nie? sex oralny to mega cudowna przyjemnosc heh niech nie spedza Ci snu z powiek _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lizka_92
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 10:18 pm Temat postu: |
|
|
hehehe:) No mam nadzieje, ze nie bedzie... jak na razie śpi mi sie dobrze xDD hahah:DD no, ale wiesz.. martwie się... bo przecież miałam te plemniki w ustach.. nie mam pojęcia czy przeżyły... ale je miałam xD P to sie liczy jestem jeszcze młoda.. co miałabym zrobić jak bym był w ciązy? ;> Chyba cała szkołą by sie zebrała i skakała mi po brzuchu:)) heee... bo na pewno nie chodziłabym z brzuszkiem do sqqql.. ODPADA ) no czekam teraz tylko na okres =DD mam nadzieje, ze przyjdzie niebawem XD a jesli nie to robie następny test P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marry
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 10:34 pm Temat postu: |
|
|
prosze pomozcie !!! dwa miesiace temu mialam podejzrenie o wpadke i zazylam postinor duo, okres pojawil sie z 5 dniowym opozniem w nastepnym miesiacu tak jak blyo napsiane w ulotce leku, a wiec stawierdzilam ze wszystko jest dobrze potem wpsolzylam z chlopakiem ale nie bylo zadnych wpadke i wszyskto bylo w pozadku z tym ze zaczal mnie bolec lewy jajnik mialam biegunke (co moglo byc zwiazne hcyba z jakas grypa jelitowa albo cos). moje cykle przed zastosowaniem postinoru trwaly 26 dni po zazyciu 30-31. xzrobilam test ciazy i byl negatywny no i dostalam drugi raz miesiaczki z tym ze znowu cykl trwal 30 dni. Wydaje mi sie z enie mam zadnych objawow ciazy ale mam juz fobie na punkcie brzucha wydaje mi sie ze mi urusl poza tym to krawienie miesiaczkowe ostatnie wygladalo dosyc normlanie bylo obfite i umieralam pzrez pare godz z bolu ale na koneic wydzielina byla juz brazowa prosze powiedzcie mi jeszcze raz czy mam sie czego obawiac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 11:47 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem to nie ciąża i się za bardzo nakręcasz. najprawdopodobniej hormony z "tabletki" po spowodowały, że Twój cykl się wydłużył. może już taki pozostanie a może po kilku miesiącach wróci do tych 26 dni. nic się nie bój. czasami skutki antykoncepcji awaryjnej są długotrwałe, ale test negatywny i co najważniejsze normalne miesiączki wykluczają ciązę. spoko, postinor spełnił swoją rolę _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 12:13 pm Temat postu: |
|
|
Lizka_92 napisał: | Słuchaj.. ja mam to samo.. tylko, ze uprawiałam seks oralny.. mam schize, że mogłam przy posiłku przenieść plemniki na palce(bo przecież miałam je w buzi) i przy podcieraniu sie itp.. mogłam sie zapłodnić..
|
... w którym ja wieku żyję.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszka;)
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 3:54 pm Temat postu: |
|
|
tak byly czesto boli mnie brzuch i zaczoly bolec mnie piersi , czy to oznacza ze moge byc w ciazy ?? czekam za okresem mam dostac 15.10 a moj chlopak doszedl i nastapil wytrysk ,liczylam z kolezanka i mialam wtedy dni płodne....dziekuje za pomoc;) juz mi lepiej;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|