Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 7:00 pm Temat postu: |
|
|
myszka;) jesli mialas owulacje to zapewne udalo sie zasiac fasolke nie wiem czy planowałas czy wpadka, ale w kazdym razie zycze powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 7:06 pm Temat postu: |
|
|
Yalissea napisał: | Lizka_92 napisał: | Słuchaj.. ja mam to samo.. tylko, ze uprawiałam seks oralny.. mam schize, że mogłam przy posiłku przenieść plemniki na palce(bo przecież miałam je w buzi) i przy podcieraniu sie itp.. mogłam sie zapłodnić..
|
... w którym ja wieku żyję.. |
hehehe Yali...no sa i takie przypadki niewiedzy coz poradzic _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Może ktoś nie widział ze juz raz pisałam bo zero odpowiedzi było. A ja po prostu chce się doradzić was dziewczyny a nie mojego faceta, ktory nie kumaty jest:) w tym temacie.
Powiem tak: kochalismy sie w dni plodne lub jakos tuz przed nimi, bez uważania do końca we mnie. Podświadomie robimy dzidzię. Okres miałam miec 7 a do dziś nie dostałam, robiłam test wynik negatywny. Cały czas mam 37`C. Czasem poboli jak na @ ale nic innego. Cera jak na dodatek piękna żandego pryszcza oraz napięcia. Czy to mozliwe że test za szybko zrobiony był bo np. mało jest HCG. Wolałabym mieć dwie kreski albo juz ta @ bo ta niepewność jest najgorsza. Dodam że co miesiąc okresik miałam bardzo regularnie, a moje nerwy mówiły mi "oho zaraz dostane" Co o tym myslicie? Pozdrawiam WAS! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jagodka71
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:53 pm Temat postu: niepewna |
|
|
Mam problem podczes stosunku pękła gumka ale mój chłopak wyszedł ze mnie przed wytryskiem. Czy mogę byc w ciąży??? Proszę o szybką odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:58 pm Temat postu: |
|
|
jak wytyrsku nie bylo w tobie to mysle ze male szanse sa a ktory mialas dzien cyklu?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jagodka71
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 11:13 pm Temat postu: |
|
|
12. Bo chodzi o to że ten płyn przed wytryskiem tez ma plemniki i tego się boje troszku...
chciałam kupić tabletki 72 godz po ale one sa na recepte a jutro sobota i do lekarza sie nie dostane
----edited by emilka----
posty zostały połączone |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paula 106
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 11:17 pm Temat postu: Pomóżcie.. |
|
|
Cześć Wszystkim. Okres mam raczej nie regularny.. Ostatnie moje okresy byly 12 12 10 11 8 a teraz nie mam i strasznie się boje. Kochałam się z moim chlopakiem 7 miesiac temu i 8 dostalam okres.. 7 kochalismy sie bez zabezpieczenia ale nie skonczyl we mnie bo potem zalozyl prezerwatywe.. w okres 8-9 sie kochalismy chwile bez i potem zalozyl.. potem chcielismy sie kochac i zaczelismy.. włozył bez 2 razy i wyciagnol bo przypomnialo sie nam ze wychodzą za pare dni dni plodne..Ale nie skonczyl we mnie za zadnym razem. I teraz myslalam ze miedzy 8-10 dostane okres bo bolaly mnie jajniki a tu nic:( mamy 12 i nie mam.. Czy moge byc w ciązy? Obiawy mam jak na okres: pryszcze,bolą mnie jajniki najbardziej rano.. piersi bolą i mam troszke wieksze .. i zauwazylam takie swedzenie w pochwie aż pomyślalam ze to jakas choroba i to przez nia nie mam wlasnie okresu boli mnie brzuch, jestem senna wieczorem ale mysle ze to przez to ze o 6 wstaje, ochote mam na slodkie jak przed okresem Pomóżcie .. Proszę.. Sprawdzalam obiawy ciazy i raczej nie mam ani tem. wyzszej bo mam 35.3 do 34.8 nieraz.. nie wiem co robic:(
-----edited by emilka-----
temat został przyłączony do "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wrotka
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 11:29 pm Temat postu: |
|
|
Marry, musisz nieco wrzucić na luz, bo się sama psychicznie wykończysz, postinor mógł rozregulować Ci cykl, w końcu wzięłaś sporą dawkę hormonów, ale w ciąży nie jesteś, masz normalnie okres, test negatywny, więc nie wiem czego oczekujesz. Najprawdopodobniej za czas jakiś cykl wróci do poprzedniego stanu, ale stres i nerwy na pewno Ci w tym nie pomogą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 11:43 pm Temat postu: |
|
|
jagodka71, no to troche niebezpieczny czas skoro 12sty dc... a ile czasu upłynęło od wyjęcia penisa z pochwy do wytrysku? no niestety escapelle jest na receptę, ale możesz spróbować na pogotowiu ratunkowym lub po prostu do lekarza pierwszego kontaktu. każdy lekarz może wypisac receptę na tabletkę awaryjną. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jagodka71
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 8:59 am Temat postu: |
|
|
Mineło gdzieś około 3-4 sekund |