Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.9 )

Idź do strony 1, 2, 3 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
patishon

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 10:45 am    Temat postu: Czy to ciąża?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Mam mały problem... ostatnio bardzo żle sie czuje, rano jak coś zjem to zaraz mi jest niedobrze, dostałam miesiączke ale teraz moja miesiączka jest inna niz zawsze.. do tej pory bardzo boleśnie przechodziłam miesiączke, i była ona dość długa, a teraz :/ była bezbolesna i krótka. ostatni przeczytałam ze niektóre kobiety mniewaja po zapłodnieniu trzy a nawet cztery krwawienia w terminach przypadających na okres menstruacji. Czy to moze byc ciążą??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
naneczka

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 1:27 pm    Temat postu: lk Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale kiedy doszlo do stosunku bylas zabezpieczona??
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie zabezpieczalismy sie, a do stosunku doszlo jakies 2,5 tygodnia temu.. niby moj chlopak jest pewien ze wszystko jest ok, ale ja niestety nie jestem pewna
Powrót do góry
patishon

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 2:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze napiszcie cos!!
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie napisałaś który to dzień cyklu- to troche ważne Wink

radziłabym test zrobić, będzie wiadomo.
Powrót do góry
naneczka

PostWysłany: Pią Lip 07, 2006 6:57 am    Temat postu: x Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to troche problem nie wiem co ci poradzic. mialas wtedy dni nieplodne?? a jezeli sie martwisz to zrob test bo po co sie martwic jak nie ma o co.
Powrót do góry
patishon

PostWysłany: Pią Lip 07, 2006 10:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie chodzi o to ze miałam wtedy dni plodne. no nic zrobimy test i zobaczymy. w sumie bym nie plakala jakbym byla w ciazy Smile w sumie myslelismy o dziecku dopiero za 2 lata ale coz Smile
Powrót do góry
naneczka

PostWysłany: Pią Lip 07, 2006 11:50 am    Temat postu: l Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ze jestes w ciazy to chyba bardzo prawdopodobne
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Lip 08, 2006 4:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli sie zabezpieczylas to malo prawdpodobne zebys byla w ciazy, zwlaszcza jesli mialas miesiaczke
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Lip 08, 2006 9:26 am    Temat postu: Re: Czy to ciąża?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej obawiem sie ze jestem w ciazy:( a mam dopiero 15 lat;/ i sie boje tego bardzo....podczas stosunku pękło zabazpieczenie... i teraz sie obawiam ze moze byc ryzyko ciązy:( co mam robic? po ilu miesiacach wystąpią jakies objawy? prosze poradzcie mi cos:(
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 1 z 46