Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewerka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 6:56 pm Temat postu: |
|
|
oj....nie chodzi o ten czy tamten stotunek tylko poprostu dość często strasznie boli mnie w dole brzucha i jakaś dziwna wydzielina sie ostatnio pojawiła...a tak poza tym to moja pierwsza wizyta u gina fatalnie sie czuje..
dzieki za wszystko
pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rogas18
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 8:29 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Otóż chciałem poinformować,że....moja kobieta dostała okres i aż mi łzy poleciały Wychodzi na to,że jej cykl twał 26 dni więc tak na chłopski rozum ma na przemian ok 27 dni i 31 dni.Wy kobiety to jesteście jakieś dziwne hihi.Dziękuję za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 8:37 pm Temat postu: |
|
|
rogas no widzisz moze i jestesmy dziwne ale bez nas byloby dziwnie.. nastepnym razem uwazajacie zeby nie bylo stresu, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rogas18
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 9:11 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | moze i jestesmy dziwne ale bez nas byloby dziwnie.. |
Kochane jesteście przede wszytskim
Cytat: | nastepnym razem uwazajacie zeby nie bylo stresu, pozdrawiam |
"Najśmieszniejsze" jest to,że w sumie nie miałem się czym martwić he coś mi się w główce uroiło-ale refleksje są...oj są |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rogas18
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 10:33 pm Temat postu: |
|
|
To jeszcze raz ja...Otóż dostałem telefon,że to chyba fałszywy alarm bo troche sie pokazało o 19 i teraz jest cisza Co to może oznaczać ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 10:37 pm Temat postu: |
|
|
czasem tak bywa:) napewno sie "rozkapie" na dobre Spokojnie Jak juz zaczelo to napewno okres bedzie Czasami tak jest ze najpierw jest troszke potem przerwa a potem to juz na dobre .... Pozdrawiam i nic sie nie boj Zreszta poczekaj na odp. innych ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze tak sie czasem dzieje... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 11:03 pm Temat postu: |
|
|
ja takze mowie z wlasnego doswiadczenia ze ciotka rozleje sie na maksa tylko potrzebuje czasem na to wiecej czasu.. bedzie ok - zobaczysz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
smutna2255
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 11:48 pm Temat postu: Proszę o Pomoc ciąża??!?!! |
|
|
uprawiałam petting penis byl pocierany o moja Ci*** nie nastapil wytrysk ale plyn mogl sie wydostac mam nadzieje ze nic nie wplynelo we mnie nie czulam ...Strasznie sie obawiam ciazy.. 2dni po tym pojawila mi sie miesiaczka mam je niregularne takze chyba 2dni przed to sa chyba nepłodne..??Nie uprawialam nigdy seksu waginalnego.lecz blone chyba mam przebita.Obawiam sie ciazy...Po ilu dniach powinanm zrobic test.Jakie bylo zagrozenie>prosze blagam, was doswiadczonych o odpowiedzi:( a i jeszcze odczuwam swedzenie u wejscia do pochwy podczas oddawania moczu swedzenie...fuj moz eto dodtkowo jakis syf...?BLAGAM O WYPOWIEDZI
---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze w odp. miejsce, pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 12:05 am Temat postu: |
|
|
smutna2255 smutna jesli nie doszlo do wytrysku to ciazy nie bedzie , bo skad? potem pojawil sie okres wiec powinny to byc dni płodne. radze sie nie stresowac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 12:43 am Temat postu: |
|
|
test po około 12 dniach ale w tym wypadku szkoda wydawać 15 zł;] lepiej isc do kina;] bo ciązy i tak nie ma;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|