Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 19, 2006 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

upławy to normalna reakcja organizmu - żadko oznaczają ciąże jakojedyny objaw.Nie martw sie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
scarlett

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Paź 19, 2006 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez sie martwie bo na swojej bieliznie zaobserwowalam biale "cos" konsystencji twarozku... przepraszam za okreslenie.... Co to moze byc? Biore tabletki antykoncepcyjne od 4 miesiecy i miedzy opakowaniami spoznilo mi sie krwawienie o 1 dzien... czy to ciaza?
nina0601

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 19, 2006 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dopiero zrobiłam test, wyszedł negatywnie:D strach ma wielkie oczy bardzo wielkie:D nie bójmy sie:D pozdrowienia
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Paź 19, 2006 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

scarlett napisał:
Biore tabletki antykoncepcyjne od 4 miesiecy

No to jakim cudem?

Oczywiście że NIE, skoro bierzesz tabletki i bierzesz je prawidłowo to napewno nie jest to ciąża.
Powrót do góry
monisia
Gość

PostWysłany: Czw Paź 19, 2006 8:33 pm    Temat postu: mam klopocik Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cze zwracam sie do was bo mam wielki klopot i nie wiem co mam zrobic... milama okres regularny, dokladnie o 4 do 4 (wiec moj cykl trwal od 30-31 dni) ale 15 sierpnia kochalam sie z chlopakiem... wedlug moich obliczen mialy to byc dni nieplodne ale okresu dostalam 2 wiec...."balansowalam na krawedzi", fakt uzywalismy zapezpieczenia ale... minelo tyle czasu a ja czuje sie coraz gorzej: bardzo boli mnie brzuch, i mam ciagle zawroty glowy, mam temperaturke 35,5-36,4 ale dzisiaj (kolo poludnia) mialam cale 37, mam tez brak apetytu, i raz prawie wymiotowalam, nie wiem tez o co chodzi z tymi guzkami wokol piersi (o ujsciach gruczolow lojowych) gdzie one dokladnie powinny byc: wokol samej brodawki czy wogol tej obwolutki, naprawde sie boje! i zapomnialam dodac ze jak na razie mam regularny okres!! czy to moze byc ciaza czy....jakas inna choroba o ktorej nie mam pojecia?! Sad [/b]
Powrót do góry
nina0601

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 11:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Embarassed

Ostatnio zmieniony przez nina0601 dnia Pią Paź 20, 2006 5:50 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
nina0601

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 5:15 pm    Temat postu: Ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj czułam sie jak nowo narodzona bo stwierdziłam , ze raczej nie jestem w ciąży, ale im wiecej czytam tym wiecej o tym mysle i wynajduje sobie objawy podczas ciazy:( psychicznie sie wykanczam, mojego chłopaka nie ma a ja nawet nie mam z kim pogadac. wokół moich sutków powiekszyły mi sie takie małe gulki, nie wiem własciwie co to jest nawet, miałam to od dawna, po za tym ze ja bardzo duzo jem, nie tyje ale naprawde bardzo duzo w ciagu dnia jestem w stanie zjesc. ile moze tak własciwie opózniac sie okres? jestem załamana, nie potrafie sie uczyc, myslec nad czym kolwiek , zero koncentracji, zero checi do zycia.. załamka:(
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dlatego lekarze często powtarzają - mniej czytać Smile

co do okresu - może go nie być nawet kilka miesięcy Smile
Powrót do góry
ikusia101

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 11:03 pm    Temat postu: MoGŁAM zajść w ciążę ? wten sposób ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uprawiałam z moim chłopakiem pettin i wydaje mi się ze doszło do wytrusku oboje byliśmy w majtkach i ja lezałam na nim ale w ten sposób ze jego członek dotykał mojej pochwy czy w ten sposób mogłam zajść w ciążę.. ? prosze o szybką odpowiedz Boje się ze jestem w ciąży ... czy to stres tak działa czy mozliwe ze mogłam zajść w ciążę ?
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gdyby tak mozna było zajść w ciąze to co 2 para po krótkim czasie była by rodzicami Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 12 z 52