Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 9:45 am Temat postu: |
|
|
Neugier to nie do konca tak jak mowisz. u kobiety moze wystepowac sluz plodny i nieplodny. w tym pierwszym plemniki moga przetrwac nawet tydzien. w nieplodnym nie staja sie martwe tylko tak jakby unieruchomione. nie moga sie przemieszczac w kierunku jajowodow. i z czasem obumieraja. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 12:07 pm Temat postu: |
|
|
Paweł napisał: | proszę o dostarczenie na adres mejlowy redakcja[at]biomedical.pl odpowiednie dokumęty (kopie w elektronicznej |
Nie musze nic udowadniać komuś kto nawet nie zna ortografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 12:24 pm Temat postu: |
|
|
W takim razie wszystkie posty pod tym nickiem będą kasowane, nie chcemy tutaj nikogo kto będzie sie podszywał pod jakie kolwiek umiejetności.
Albo zmienisz nick i będziesz pisał prywatnie, albo zostaniesz usunięty z forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 11:13 pm Temat postu: |
|
|
"ekspert" i w dodatku arogancki d*****. nie jestes przypadkiem politykiem ekspercie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 11:34 pm Temat postu: |
|
|
Gdybyś był tym ekspertem to, zależało by Ci, na tym by przesłać dokumenty na maila, po to by nikt nie podwarzał Twojej wiedzy. Nie martw się, nikt by Cię po całym świecie nie szukał by zabić za jednego posta.Tym czynem potwierdziłbyś wiarygodność Twoich informacji tu umieszczanych.
No to jak Pawłowi nie chcesz przesłać, bo nie zna ortografii, to nam, forumowiczom prześlij, tu na forum. Grupa zainteresowanych się znajdzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nina0601
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 12:27 pm Temat postu: Moje obawy przed zajściem w ciąże |
|
|
Jest taka sprawa gdyz mam chłopaka z którym współżyję od ponad dwóch lat, mam 18 lat on jest ode mnie starszy o 4 lata. Bardzo sie kochamy i szanujemy. ostatnio współżyliśmy ze sobą 1,5miesiąca temu. dokładnie to ostatni dzień był mojej miesiączki, pękła nam prezerwatywa i doszło do wytrysku w moim ciele. jednak wybrałam sie na nastepny dzien do ginekologa i przepisała mi odpowiednie tabletki, czułam sie po nich fatalnie, ale nie wymiotowałam(jednymi słowy chyba sie przyjęły) powinnam dostać w tym miesiącu okres dokładnie 6,albo koło tego dnia juz jest 19, a u mnie nic sie nie składa na miesiączke.Czuję się świetnie nie mam ani zawrotów głowy ani nie zwracam itp, tylko bardzo sie denerwuje naprawde bardzo to przezywam..wiem ze wszystko moze miec wpływ na miesiączke, oprócz tego jestem chora od paru dni, (goraczka i gardełko) Czy jestem w ciązy? a moze powinnam zrobic test? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 12:32 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem nie masz sie co martwic:) jezeli twoje cykle nie sa krotkie to w ostatni dzien miesiaczki to dni nieplodne:) i jeszcze wzielas tabletki:) ( pewnie chodiz ci tu o postinor). Jestes chora, martwisz sie wiec to jest przyczyna spoznienia sie okresu:) moim zdaniem mozesz byc spokojna i czekac na okres:) a jezeli na parwde nie daje ci to spokoju to zrob test, od razu sie uspokoisz po nim:)pozdarwiam.....
aha..zapomnialam dodac ze powinnas zglosic sie do lekarza ginekologa bo to ze nie masz okresu to moga byc inne przyczyny ( a nie ciaza), wiec idz jak tylko wyzdrowiejesz i nie bedzie okresu :Smile:
---- edit by Paweł:
Gdy zapomni sie czegoś warto skorzystać z opcji "zmień" która jest w górnym prawym rogu każdego swojego postu
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nina0601
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 12:43 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje serdecznie, chodziło własnie o postinor, ale mnie pocieszyłas:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 12:57 pm Temat postu: |
|
|
prosze bardzo:) i pamietaj idz do ginekologa pozdrowki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nina0601
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 3:50 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz znowu mam obawy, bo naczytałam sie o upławach tam co dziewczyny sie wypowiadają ze tez moga byc w ciązy, ja mam tak samo jak w ich przypadkach takze białe geste upławy, ale nic po za tym. ktos tam napisał ze tak jest jak sie jest w ciązy. kupiłam sobie test ciązowy ale boje sie go zrobic:( pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|