Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
perez

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No w plodne niestety,ale skoro w tym plynie niema plemnikow.... Wink Chcialbym zeby bylo ok:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko będzie okej Smile

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jakies objawy kiedy sie wogole pojawiaja?? Bo Moja cos narzeka ze ja jajniki bola.... moze od zimna to byc?? Czy jak??
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bol jajnikow moze byc spowodowany zupelnie czyms innym , a takie objawy anstepuja okolo 3 miesiaca Smile czasami sie zdazaja wczesniej ale na pewno nie tak szybko jak w waszym wypadku...
Powrót do góry
wi_sienka

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do perez: nie chcę Cię straszyć, ale to co mówili Tobie na innym forum to niestety prawda. Stosunek, który opisałeś to tzw. seks przerywany, nie jest on bezpieczny ponieważ plemniki tak jak mówiłeś uwalniają się z penisa wcześniej, jeszcze przed wytryskiem, może ale nie musi dojść do zapłodnienia.
Wiem co mówię, ponieważ tak właśnie zaszłam w ciążę.
Jednak najlepiej zaczerpnąć rady u specjalisty, to jest najpewniejsze źródło.
Mam jednak nadzieję, że u was nie dojdzie do zapłodnienia.
pozdrawiam
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wi_sienka tak moze i masz racje. Ale perez nie skonczyl w swojej dziewczynie Smile i wyszedl na dlugo przed wytryskiem wiec to inna sytuacja i tam ciaza jest raczej nie mozliwa...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no pewnie ze tak ! miałas pecha (chyba ze planowałas to sorrki ) Smile. Ja tez stosuje te metode i mama nie jestem. Ostatnio nawet w owulacje Nam sie zdarzylo, ale moj facet wie kiedy ma wyjac i wszystko gra. Perez na długo przed wytryskiem wyjał wiec ciazy nie bedzie Smile

Powrót do góry
wojo

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 10:30 pm    Temat postu: Czy doszło do zapłodnienia:(:(:( -proszę o pomoc:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam , jakies poltora tygodnia temu wspolzylem z partnerką . Wszystko było ok. Po stosunku sprawdzilem prezerwatywę czy wszystko jest z nią ok i czy nie przecieka ,była ok . Dziewczyna dzisiaj miala dostac okres ,jeszcze go nie ma:(Sad bolą ją piersi tak jak przed miesiączką . czy jest możliwe że jest w ciąży ??? .Bardzo proszę Sad jeżeli ktoś moze mi odpisac bede bardzo wdzieczny:(Sad poniewaz bardzo sie boimy SadSad

---edit by Wind_Of_Hope---
Staraj sie nie zakładac 2 razy teakiego samego tematu ok? pisz w specjalnie do tego przeznaczonych Smile
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeden dzien spóznienia to jeszcze nie powod do paniki. jesli się zabiezpieczyliście to prawdopodobienstwo jest małe. Piersi bola przed okresem a stres robi wlasnie swoje:)

Powrót do góry
wojo

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślicie że jest wszystko ok:(SadSad??? naprawde martwie się Sad ona przezywa pewnie katusze Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 22 z 52