Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim skromnym zdaniem bedzie ok Wink Spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wojo

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki , naprawdę dziękuję ,jestem tak zestresowany że jakiekolwiek światełko nadziei jest dla mnie zbawieniem SadSad Przed wczoraj był sylwester ,trochę popiła i do tego dużo stresu Sad może to być przyczyną Sad? i czy powinna zrobić test jutro ? Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wojo napisał:
Po stosunku sprawdzilem prezerwatywę czy wszystko jest z nią ok i czy nie przecieka ,była ok . Dziewczyna dzisiaj miala dostac okres ,jeszcze go nie ma:(Sad bolą ją piersi tak jak przed miesiączką . czy jest możliwe że jest w ciąży ???

to moze ja jeszcze sie wypowiem Smile rowniez podzielam zdanie kolezanki. poza tym: gumka była cały czas ok ! wiec nie pownienes sie martwic. Piersi ja bola a to dobry znak- ciotka jest tuz tuz. Czasem zdarzy sie kilkudniowe opoznienie - to nic złego, cykl sie wydłuzył albo stres tak dziala. roznie bywa. najwazniejsze ze wytrysk nie nastapil w srodku. badz dobrej mysli. ja jestem pewna ze bedzie ok ! Wink Very Happy

Wojo: co do testu. to najlepiej robi sie go po 12 dniach od stosunku...wczesniej nie ma sensu bo pokaze nieprawidłowy wynik.
W ktorym dniu cyklu ona byla??? miala dni płodne?

Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Sro Sty 02, 2008 10:56 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na test trochę za wcześnie Wink

Powrót do góry
wojo

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znaczy wytrysk nastąpił w środku partnerki SadSadSad ale potem sprawdzałem gumkę i było wszystko ok SadSad nigdzie nie miała na pewno żadnego uszczerbku SadSadSad czyli jednak może być źle SadSad(??? - właśnie przed chwilą rozmawiałem z partnerką ,jest załamana , płacze ciągle i nie wie co z sobą zrobić SadSad

No właśnie nie jestem pewien czy miała czy nie:(Sad

Rozmawiałem z nią przez telefon i mówi że może nie jest tak źle bo zaczyna ją boleć brzuch tam gdzie boli kiedy jest okres SadSadSad

-----edited by emilka-----
chłopcze, nie pisz tylu postów pod rząd. jak chcesz coś dodać, to korzystaj z opcji "zmień"!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 11:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale wytrysk w gumce tak? ... mysle ze i tak nie ma co panikowac. kurcze zebys jeszcze napisał jakie dni miala..albo ktory dzien cyklu był- nyłoby łatwiej okreslic. ludzie tak na przyszlosc: jesli obawiacie sie ciazy to idzcie do gina po zabezpieczenie odpowiednie...na co taki stres Neutral ? dla nikogo nie jes tpotrzebny... a przeciez chyba chodzi o przyjemnosc a nie obawe co nie?.

Powrót do góry
biesiadnik

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 12:06 am    Temat postu: pomocy..... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej czy ktos doswiadczony moglby do mnie napisac na gg?? bardzo prosze moj numer 3393697

mam klopot:( moja dziewczyna nie miala od kilku dni okresu, oboje sie boimy ze to nie chciana ciaza mamy po 17 lat, powiedzcie czy to mozliwe ze mogla zajsc w ciaze jesli sie nie kochalismy a uprawialiscy orala no i ja dotykalem penisem ja po lechtaczce a penisa mialem mokrego,ale sie nie sposcilem (na szczescie) czy brak okresu moze byc tym spowodowany??? prosze o szybka odpowiedz.

----edited by emilka----
posty połączyłam.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 12:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niemożliwe. spóźnienie musi wynikać z czegoś innego.
biesiadnik

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 12:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale to bylo w samym srodku dni plodnych... Confused kurcze oboje sie troche stresujemy:?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 12:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli nie było wytrysku, to czym chciałbyś zapłodnić dziewczynę? nie ma takiej opcji... nie ma co się stresować. nie wiem, czy jest sens kase wydawać na test ciążowy, ale jak ma to Was uspokoić, to go zróbcie Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 23 z 52