Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Moim skromnym zdaniem bedzie ok Spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wojo
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki , naprawdę dziękuję ,jestem tak zestresowany że jakiekolwiek światełko nadziei jest dla mnie zbawieniem Przed wczoraj był sylwester ,trochę popiła i do tego dużo stresu może to być przyczyną ? i czy powinna zrobić test jutro ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 10:54 pm Temat postu: |
|
|
wojo napisał: | Po stosunku sprawdzilem prezerwatywę czy wszystko jest z nią ok i czy nie przecieka ,była ok . Dziewczyna dzisiaj miala dostac okres ,jeszcze go nie ma:( bolą ją piersi tak jak przed miesiączką . czy jest możliwe że jest w ciąży ???
|
to moze ja jeszcze sie wypowiem rowniez podzielam zdanie kolezanki. poza tym: gumka była cały czas ok ! wiec nie pownienes sie martwic. Piersi ja bola a to dobry znak- ciotka jest tuz tuz. Czasem zdarzy sie kilkudniowe opoznienie - to nic złego, cykl sie wydłuzył albo stres tak dziala. roznie bywa. najwazniejsze ze wytrysk nie nastapil w srodku. badz dobrej mysli. ja jestem pewna ze bedzie ok !
Wojo: co do testu. to najlepiej robi sie go po 12 dniach od stosunku...wczesniej nie ma sensu bo pokaze nieprawidłowy wynik.
W ktorym dniu cyklu ona byla??? miala dni płodne? _________________
Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Sro Sty 02, 2008 10:56 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 10:55 pm Temat postu: |
|
|
Na test trochę za wcześnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wojo
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Znaczy wytrysk nastąpił w środku partnerki ale potem sprawdzałem gumkę i było wszystko ok nigdzie nie miała na pewno żadnego uszczerbku czyli jednak może być źle (??? - właśnie przed chwilą rozmawiałem z partnerką ,jest załamana , płacze ciągle i nie wie co z sobą zrobić
No właśnie nie jestem pewien czy miała czy nie:(
Rozmawiałem z nią przez telefon i mówi że może nie jest tak źle bo zaczyna ją boleć brzuch tam gdzie boli kiedy jest okres
-----edited by emilka-----
chłopcze, nie pisz tylu postów pod rząd. jak chcesz coś dodać, to korzystaj z opcji "zmień"! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 11:50 pm Temat postu: |
|
|
ale wytrysk w gumce tak? ... mysle ze i tak nie ma co panikowac. kurcze zebys jeszcze napisał jakie dni miala..albo ktory dzien cyklu był- nyłoby łatwiej okreslic. ludzie tak na przyszlosc: jesli obawiacie sie ciazy to idzcie do gina po zabezpieczenie odpowiednie...na co taki stres ? dla nikogo nie jes tpotrzebny... a przeciez chyba chodzi o przyjemnosc a nie obawe co nie?. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
biesiadnik
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 12:06 am Temat postu: pomocy..... |
|
|
hej czy ktos doswiadczony moglby do mnie napisac na gg?? bardzo prosze moj numer 3393697
mam klopot:( moja dziewczyna nie miala od kilku dni okresu, oboje sie boimy ze to nie chciana ciaza mamy po 17 lat, powiedzcie czy to mozliwe ze mogla zajsc w ciaze jesli sie nie kochalismy a uprawialiscy orala no i ja dotykalem penisem ja po lechtaczce a penisa mialem mokrego,ale sie nie sposcilem (na szczescie) czy brak okresu moze byc tym spowodowany??? prosze o szybka odpowiedz.
----edited by emilka----
posty połączyłam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 12:27 am Temat postu: |
|
|
niemożliwe. spóźnienie musi wynikać z czegoś innego. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
biesiadnik
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 12:34 am Temat postu: |
|
|
ale to bylo w samym srodku dni plodnych... kurcze oboje sie troche stresujemy:? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 12:36 am Temat postu: |
|
|
jeżeli nie było wytrysku, to czym chciałbyś zapłodnić dziewczynę? nie ma takiej opcji... nie ma co się stresować. nie wiem, czy jest sens kase wydawać na test ciążowy, ale jak ma to Was uspokoić, to go zróbcie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|