Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Simmi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 4:16 pm Temat postu: .... |
|
|
nie wiem co bym bez tego forum zrobil ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 7:54 pm Temat postu: |
|
|
jasne ze okres moze przyjsc wczesniej ): ja poki nie uregolowaly mi sie okresy to tez mialam czesto wczesniej.. to normalna sprawa u kobiety pelny relaxxx simmi wszystko jest oki doki pozdrowki
P.S. a zreszta chyba lepiej ze przyszedl wczesniej niz pozniej co nie? bylby jeszcze wiekszy stres..a tak go nie ma i po sprawie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
braveheart22
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 10:20 pm Temat postu: |
|
|
czesc mam pytanie 15 skonczyl mi sie okres a 16 uprawialam seks z chlopakiem jednak po stosunku przy wyciaganiu pekla mu gumka ... czy jest mozliwosc ze zajde w ciaze ? nie wiem czy to przez stres ale czy po 2 dniach moge odczuwac juz jakies bolke zwiazane z ciazam czy to tylko taka podswiadomosc ? prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 11:18 pm Temat postu: |
|
|
braveheart dzien po okresie to dni niepłodne...chyba ze masz b. krotkie cykle... . 2 dni i objawy ciazy? niemozliwe...najwczesniej pojawiaja sie ok.5 tygodnia czasem pozniej.
Wytrysk nastapil w srodku? podczas pekniecia gumki? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
braveheart22
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 11:41 pm Temat postu: |
|
|
znaczy nie wiem dokladnie ... jak to sie stalo on wyciagnac a gumki nie bylo tzn zostala polowka na jego czlonku no nie wiem tak czuje jakby mi cos w brzuchu sie dzialo moze to przez to ze sie bardzo denerwuje miesiaczke mam przewaznie regularnie i trwa ona od 3 -4 dni ... ponoc po okresie jest do 4 dni nieplodnych nie mam narazie sluzu wiec mam andzieje ze jest dobrze ale chce Cie was upewnic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:22 pm Temat postu: |
|
|
ja rowniez dolaczam sie do Wind i mysle ze jest wszystko dobrze. Jesli masz regularne cykle to to byly Twoje dni nieplodne pewnie ze stresu sobie za duzo wyobrazasz zawsze mozesz dla spokoju zrobic test po 12 dniach od stosunku, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiniaaa
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 11:51 pm Temat postu: czy mogło dojść do zapłodnienia? |
|
|
witam, ostatnio z chłopakiem uprawialiśmy petting. Kiedy miał pierwszy wytrysk zostało mu na palcach trochę spermy. Później się wytarł i wprowadzał palec do mojej pochwy. Czy a taki sposób jest możliwe zapłodnienie. Proszę o odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
IceMan1619
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 2:42 am Temat postu: |
|
|
Mam spory problem....mozna powiedziec ze odbylem z dziewczyna stosunek bez zabezpieczen(krotki...bardzo krotki) bylo to tylko "włożenie" na chwile i nic wiecej...Zrobilismy tak dwa razy w roznych dniach i nigdy nie doszlo do wytrysku...bylo bardzo daleko do niego...Okres Powinna miec 17 stycznia(dodam ze ma nieregularny) dzis jest 20 i nic ...mowi mi ze boli ja brzuch troche, tak chwilowo i przestaje...ostatnio dostala 2 razy krwotoku z nosa....czy jest mozliwosc ze jest ona w ciazy? jestem szczepkiem nerwow.......prosze o opinie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:09 am Temat postu: |
|
|
mozliwosc ciazy jest nikla. Nie bylo wytrysku w srodku i to jest najwazniejsze piszesz ze boli ja brzuch wiec okres pewnie juz zbliza wielkimi krokami i niedlugo sie pojawi pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 4:03 pm Temat postu: |
|
|
IceMan1619 nie ma bo nie było wytrysku ani w 1dnym ani w 2gim przypadku.... pomysl na chłopski rozum- jak kobieta zachodzi w ciaze? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|