Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Simmi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 4:16 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem co bym bez tego forum zrobil ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 7:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne ze okres moze przyjsc wczesniej ): ja poki nie uregolowaly mi sie okresy to tez mialam czesto wczesniej.. Rolling Eyes to normalna sprawa u kobiety Smile pelny relaxxx simmi wszystko jest oki doki Smile pozdrowki Cool

P.S. a zreszta chyba lepiej ze przyszedl wczesniej niz pozniej co nie? bylby jeszcze wiekszy stres..a tak go nie ma i po sprawie Smile
Powrót do góry
braveheart22

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc mam pytanie 15 skonczyl mi sie okres a 16 uprawialam seks z chlopakiem jednak po stosunku przy wyciaganiu pekla mu gumka ... czy jest mozliwosc ze zajde w ciaze ? nie wiem czy to przez stres ale czy po 2 dniach moge odczuwac juz jakies bolke zwiazane z ciazam czy to tylko taka podswiadomosc ? prosze o odpowiedz Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

braveheart dzien po okresie to dni niepłodne...chyba ze masz b. krotkie cykle... Neutral. 2 dni i objawy ciazy? niemozliwe...najwczesniej pojawiaja sie ok.5 tygodnia Smile czasem pozniej.
Wytrysk nastapil w srodku? podczas pekniecia gumki?

Powrót do góry
braveheart22

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 11:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

znaczy nie wiem dokladnie ... jak to sie stalo on wyciagnac a gumki nie bylo tzn zostala polowka na jego czlonku no nie wiem tak czuje jakby mi cos w brzuchu sie dzialo moze to przez to ze sie bardzo denerwuje miesiaczke mam przewaznie regularnie i trwa ona od 3 -4 dni ... ponoc po okresie jest do 4 dni nieplodnych nie mam narazie sluzu wiec mam andzieje ze jest dobrze ale chce Cie was upewnic Sad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 12:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja rowniez dolaczam sie do Wind i mysle ze jest wszystko dobrze. Jesli masz regularne cykle to to byly Twoje dni nieplodne Smile pewnie ze stresu sobie za duzo wyobrazasz Rolling Eyes zawsze mozesz dla spokoju zrobic test po 12 dniach od stosunku, pozdrawiam
Powrót do góry
kiniaaa

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 11:51 pm    Temat postu: czy mogło dojść do zapłodnienia? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, ostatnio z chłopakiem uprawialiśmy petting. Kiedy miał pierwszy wytrysk zostało mu na palcach trochę spermy. Później się wytarł i wprowadzał palec do mojej pochwy. Czy a taki sposób jest możliwe zapłodnienie. Proszę o odpowiedź.
Powrót do góry
IceMan1619

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 2:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam spory problem....mozna powiedziec ze odbylem z dziewczyna stosunek bez zabezpieczen(krotki...bardzo krotki) bylo to tylko "włożenie" na chwile i nic wiecej...Zrobilismy tak dwa razy w roznych dniach i nigdy nie doszlo do wytrysku...bylo bardzo daleko do niego...Okres Powinna miec 17 stycznia(dodam ze ma nieregularny) dzis jest 20 i nic ...mowi mi ze boli ja brzuch troche, tak chwilowo i przestaje...ostatnio dostala 2 razy krwotoku z nosa....czy jest mozliwosc ze jest ona w ciazy? jestem szczepkiem nerwow.......prosze o opinie
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozliwosc ciazy jest nikla. Nie bylo wytrysku w srodku i to jest najwazniejsze Smile piszesz ze boli ja brzuch wiec okres pewnie juz zbliza wielkimi krokami i niedlugo sie pojawi Smile pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

IceMan1619 nie ma bo nie było wytrysku ani w 1dnym ani w 2gim przypadku.... Smile pomysl na chłopski rozum- jak kobieta zachodzi w ciaze? Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 29 z 52