Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Simmi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 1:26 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem ja już jestem taki przewrażliwiony, ale wychodzę z założenia, że lepiej się martwić i przeżywać, a potem odetchnąć niż na odwrót, ale słyszałem różne rzeczy o preejakulacie, że zawiera plemniki itp. między innymi na www.ponton.org.pl tak pisze i dlatego się boję ;/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moga wystapic w tym plynie plemniki ale na chwilke przed wytryskiem - to sie nazywa tzw. kropelkowanie, nie czuje sie tego ani nie widac, nie wystepuje u wszystkich mezczyzna no i jak wystapi kropelkowanie to juz nie da sie powstrzymac wytrysku...
Powrót do góry
dentysta69

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Simmi ale Ty sie przeciez sam nakrecasz na to wsyztsko . wrzuć na luz nie ma możliwosci na zajscie w ciaze . bynajmniej dla mnie. zajscie w ciaze nie jest chyba takie proste. ze sie podotykacie i Juz. Very Happy
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 1:49 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja nie wiem ale ja jestem bardzo nerwowy, 2 noc nie spałem z tego powodu, po prostu nie chcę być ojcem, tym bardziej jeżeli oboje się nigdy nie kochaliśmy ;/ .... czysta paranoja ;/ ale co ja na to poradzę, szukam wiadomości na różnych forach bo w szkole ten temat jest tylko "liźnięty" powierzchownie, a na tych forach piszą różne rzeczy, np: że zaszła w ciąże poprzez dotknięcie, podczas dni niepłodnych itp ;/ i im więcej czytam tym większa jest psychoza ;/
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 1:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przestan czytac jakies tam wypociny innych ludzi, ludzie potrafia napisac takie bzdury ze szok... chyba sie liczy bardziej zdanie fachowca co??
Powrót do góry
dentysta69

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 1:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz przeds chwila pisałem ze miałem poodobna sytuacje Wink i świrowałem tak jako jak Ty . Smile najlepsze jest to ze nie miałem powodu Smile jestes mezczyzna wiec stary trzymaj fason Wink Nie mysl kategoriami bedziesz tatusiem. wiec wrzuć na luz . wejdz sobie na forum o 14-nastkach to zobaczysz ze tam kazda pierwsze zaszła w ciaze przez dotkniecie. Wink
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 2:04 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no pewnie, że zdanie fachowca, no cóż jakoś będę musiał przeczekać ...

yyyy ... dziewczyna dostała okresu już dzisiaj ... czy to może mieć związek z ciążą ? bo w sumie nie wiem czy mam się cieszyć czy nie ... zawsze miała regularne cykle 27-28 dni a tu nagle 25 dni ;/ ( ma 20 lat ).

---edit by Pituszka
Posty ppolaczylam razem, na przyszlosc uzywaj opcji "zmien".
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dostala okres, a ty sie jeszcez martwisz?? ciesz sie i odetchnij z ulga Smile
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 3:54 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mam nadzieję, że koniec stresu, dzwoniła i mówi, że krwawienie wygląda normalnie, że bolą ją plecy tak jak zawsze przy okresie, tylko że dostała wcześniej 25 dnia ( 26 jeśli wliczymy pierwszy dzień ostatniej miesiączki ) a zawsze miała 27 - 28 ... więc mówicie żeby się już nie martwić i że jest ok ?
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 4:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest ok , a okres poprostu zcasem przychodzi wczesniej bez powodu Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 28 z 52