Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasienkaaaaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 3:44 pm Temat postu: |
|
|
a zapytam jeszcze o przypadek mojej kolezanki:rozmawiaalm z nia bo jes troche zalamana twierdzi ze chyba jest w ciazy ze zrobiala to w czasie dni plodnych mowila ze nie bylo wytrysku, dostala miesiaczke jest juz po i czeka na nastepna twierdzi ze ma teraz objawy ciazy ze przytyla ze ma wieksze piersi i niebieskie linie na piersiach czy jest mozliwe ze jest w ciazy czy tylko panikuje??przeciez dostaal miesiaczke wiec nie rozumie jej wsumie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 3:47 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem panikuje, moze niech zrobi test to wtedy sie wyjasni a nie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 5:55 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem kumepla rowniez panikuje.. dostala okres. Jak sie boi to niech czeka nastepny albo juz zrobi test i bedzie wiedziala. Po cosie niepotrzebnie dolowac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina124
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 9:04 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich,jestem tu nowa napisalam bo tak czytam wasze wypowiedzi i chcialabym sie zapytac czy wy naprawde uwazacie ze kobieta ktora sie kochala z mezczyzna i podczas stosunku nie bylo wytrysku to nie moglo dojsc do zaplodnienia?? i czy jesli ja kochlam sie z mezczyzna i nie bylo wytrysku to znaczy ze nie jestem w ciazy? wyrazcie swoje zdanie na moje pytanie jeszcze dopisze ze na dzien spodziewany dostalam regularna miesiaczke kilka dni po stosunku wlasnie i byla ona normalana (a nie krwawienie czy plamienie), teraz za jakis tydzien powinnam dostac nastepna, ale czytalam ze kobieta ktora jest w ciazy rowniez moze miec miesiaczke, czy wy uwazacie ze nie jestem w ciazy mimo tego ze teraz mam objawy ciazy: powiekszone piersi i takze sutki i wiekszy brzuch...odpowiedzcie prosze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 9:12 pm Temat postu: |
|
|
po pierwsze bez wytrysku ciazy nie ma...
z tego co piszesz kochalas sie kilka dni przed ostatnia miesiaczka ale ja dostalas wiec w ciazy nie jestes, byly to nieplodne dni ...
ciazy bylaby gora 5 tygodniowa ( z twojej wypowiedzi tak wynika ) wiec na pewno nie mialabys wiekszego brzucha bo brzuch sie powieksza okolo 5 miesiaca zazwyczaj, a piersi moga cie bolec bo okres sie zbliza... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 9:13 pm Temat postu: |
|
|
jesli dostalas normalny okres i trwal on tyle samo co zwykle to niee ma powodow do obaw przeciez to jest jasne ze bez wytrysku nie zachodzi sie w ciaze.. plemniki wydzielaja sie dopiero przed samym wytryskiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina124
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 9:15 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie byl to pezed ostatni dzien dni plodnych, i to jest tak jakby 30 dzien wsumie. wiec mowisz ze nie jestem?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 9:18 pm Temat postu: |
|
|
zaraz, 30 dzien cyklu i przedostati dzien dni plodnych?? to jak dlugie ty masz cykle?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina124
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 9:20 pm Temat postu: |
|
|
przed ostatni dzien dni plodnych, aa 30 dzien bylybym w ciazy czyli tak gdzies okolo 4 tygodnie a ty napisales 5.przepraszam ze tak nie wyraznie napisalam.
czyli nie moge byc w ciazy??
to skad u mnie ten wiekszy brzuch i takie uczucie ciezkosci,tak jakbym miala pelny brzuch, ja jestem dziewczyna szczupla dlatego wydaje mi sie ze przytylam i ze mam wieksze piersi czemu tak??
Prosze Pituszka odpisz jeszcze a jesli nie mozesz to prosze o odpowiedz innych osob prosze.
posty połączyłam --- emilka
Ostatnio zmieniony przez karolina124 dnia Sro Sty 30, 2008 9:42 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina124
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 11:16 pm Temat postu: |
|
|
wiem ze juz mi odpowiadalo kilka osob, ale ja teraz jestem nata bardzo nie spokojna bo naprawde mam wiekszy brzuch tak nizej w okolicy jajnikow, mam wieksze piersi i sa one takie delikatniejsze i sutki sa tez wieksze, naprawde sie boje, nie bylo wytryskuu miesiaczke dostalam i jak pisalam czekam na druga ale czytalam ze sa takie przypadki ze miesiaczka wystepuje w czasie ciazy, ja sie boje nie chce miec dziecka jeszcze, moze oprocz tego ze zrobie test jutro przyda mi sie badanie krwii??niech mi ktos powie prosze bo swojego brzuch i piersi sie przerazam PROSZE |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|