Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 11:19 pm Temat postu: |
|
|
nie miesiaczka a plamienia... po 2gie ...jak mozesz byc w ciazy bez wytrysku? oswiec mnie bo ja nie znam takiego sposobu? stresuj sie dalej to napewno ciotka wpadnie na czas _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina124
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 11:26 pm Temat postu: |
|
|
a jesli na penisie byl plyn a w nim plemniki to tez nie moglby dojsc do zaplodnienia????
a czemu ten wiekszy brzuch i piersi czy to nie objaw ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 11:29 pm Temat postu: |
|
|
w plynie plemnikow nie ma chyba ze przed samiutenkim wytryskiem.
wiekszy brzuch ale o ile wiekszy? moze przytyłas i wcale nie znaczy ze ciaza. jesli "bys była" tfuuu to ktory tydzien? to Ci powiem czy brzuch rosnie bo malenstwo siedzi czy rosnie bo rosnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina124
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 11:34 pm Temat postu: |
|
|
tydzien 4 +2 dni, powiedz ze to jest nie mozliwe ze nie jestem a brzuch to mam taki twardy a piersi znowu takie miekkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 11:38 pm Temat postu: |
|
|
4 tydz i juz widac duzy brzuch? niemozliwe. napewno to nie ciaza tym bardziej ze nie doszlo w srodku do wytrysku. wiesz kiedy brzucho sie zaokragla? najwczesniej w 5 m-cu, takze Tobie daleko do tego. zrelaxuj sie i nie mysl tak non stop. mowie ze nie ciaza koniec i . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina124
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 11:39 pm Temat postu: |
|
|
a co z piersiami?dlaczego wieksze i sutki tez?
czy te objawy moga byc spowodowane tym ze 7 lutego spodziewam sie miesiaczki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 11:45 pm Temat postu: |
|
|
no jasne ze tak. przed okresem zazwyczaj cyce zaczynaja bolec nigdy tak nie mialas? na bank nie masz co sie martwic a jak okres nie pojawi sie w terminie to wylacznie przez stres. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina124
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 11:48 pm Temat postu: |
|
|
mialam tylko ze zazwyczaj bolaly 2 dni przed miesiaczka, a teraz to mnie nie bola tylko po prostu sa wieksze i sutki tez, zrobic test, a moze jakis badanie krwi jak uwazasz?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 12:03 am Temat postu: |
|
|
jesli Cie to uspokoi to po 12 dniach od stosunku zrob test- wynik bedzie prawidlowy. a test krwi- kosztuje ok.20zł, mozna go zrobic po 6 dniach. wybor nalezy do ciebie. wg mnie ciazy nie ma ale dla spokoju zrob- sama sie przekonasz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolina124
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 9:36 am Temat postu: |
|
|
Dziekuje naprawde dziekuje!!
A jakby mogl mi ktos jeszcze odpowiedziec:w czasie ciazy kiedy piersi i sutki sie juz powiekszaja i kiedy widac te niebieskie linie na nich??
wiem ze juz pisalam na swoj temat ze mi odpowialaliscie, ale ja na prawde sie teraz boje, wiem ze wy mi pisaliscie ze nie jestem ze bedzie dobrze, ale jednak tak w srodku mam tkei dziwne uczucie i niestety ale wydaje mi sie ze jestem w ciazy a ja nie chce teraz
boje sie teraz bo czytalaam te objawy ciazy ze mam przedewszystkim wieksze piersi ktore wsumie nie bola ale sa tekie inne i sutki tez sa wieksze, nie mam zadnych mdlosci i wymoitow tak normalnie sie sie czuje ale jeszcze taki brzuch mam twardy i taki wiekszy tak nizejw okolicy jajnikow:(ja nie chce byc w ciazy:(
-----edited by emilka-----
staraj sie korzystać z opcji "zmień", żeby nie pisać dwóch postów bezpośrednio pod sobą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|