Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
domin92
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 2:51 pm Temat postu: |
|
|
zdazyc zdarzylem ... nie wiem zapytam sie jej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
augi_12
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 11:20 pm Temat postu: |
|
|
Moja dziewczyna ma cylk 28 czasem 27 albo 26 dni, okres jej trwa od 3 do 5 dni... Czy dzien po okresie tzn. jezeli okres skonczyl sie jej w sobote to czy w niedziele miala dni plodne czy nieplodne ?? Bo sam sie gubie w tym sorrki ale nie wiem jak sie to liczy moze mi ktos powiedziec z gory THX ))
\
Pozdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 8:38 am Temat postu: |
|
|
jesli ma cykle regularne to dzien po okresie jest dniem nieplodnym ale ja radzilabym nie eksperymentowac ze stosunkami niezabezpieczonymi po okresie.. zawsze dni moga sie przesunec i wtedy moze byc niespodzianka..przed okresem (5-6 dni) mozna juz sie kochac przerywanym lub do konca ale musza byc w miare regularne cykle pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
augi_12
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Nie nie mowie tutaj o stosunku nie zabezpieczonym bo na takie cos nigdy byl sie nie zgodzil zawsze stosuje 3 minimum 2 zabezpieczenia. Chce poprostu wiedziec czy w takim wypadku dzien po okresie jest dniem plodnym czy nieplodnym??
Czekam na odpowiedz. Pozdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 12:04 am Temat postu: |
|
|
Jesli temat jest w zlym dziale to sorka ale naprawde jestem w strachu. A wiec... pojechalem dzis do panny i mielismy zamiar sie kochac, wiec zanim sie kochalismy poszedlem do ubikacji i oproznilem sie recznie. Umylem wacka ciepla woda i mydlem i nie widzialem zeby byla jakas sperma. Po jakis 45min kochalem sie z dziewczyna, do wytrysku nie doszlo ale jak wychodzilem z Niej na koncu to na wacku mialem takie cos jakby bita smietane, biala substancja, mogly to byc resztki spermy z poprzedniego dogadzania recznego?? Jesli tak to czy moze zajsc w ciaze?? Okres jej sie skonczyl w niedziele.... prosze o szybka odp.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 7:20 am Temat postu: |
|
|
jeśli nie miałeś wytrysku, prawdopodobnie był to śluz twojej partnerki. Bez stresu niepotrzebnego, z tego nie będzie ciąży. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
light
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 7:59 am Temat postu: |
|
|
lol perez, tuż przed kochaniem się ze swoją dziewczyną "opróżniłeś się ręcznie"? jaki to ma sens chyba że masz problemy z dociągnięciem do końca swojej partnerki... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:44 am Temat postu: |
|
|
dlaczego poszedłes do WC .... nie lepiej skonczyc w dziewczynie tzn nie do konca wiadomo ocb . to nie ciaza. umyłes sie dokładnie wiec spoko. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 1:37 pm Temat postu: |
|
|
ale w przewodach moze cos zostalo spermy?... a jesli to byla sperma to moze dojsc do zaplodnienia?? W niedziele jej sie skonczyl okres... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 2:53 pm Temat postu: |
|
|
Perez wg mnie to było podniecenie..kochaliscie sie z gumka? ktory to był dzien cyklu...moja rada:
jesli podejrzewasz ciaze to napisz od razu w ktorym dniu to sie stało, bedzie łatwiej odpisac...bo niby skad My mamy wiedziec czy to był dzien płodny czy nie ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|