Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
domin92

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdazyc zdarzylem ... nie wiem zapytam sie jej Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
augi_12

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 11:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja dziewczyna ma cylk 28 czasem 27 albo 26 dni, okres jej trwa od 3 do 5 dni... Czy dzien po okresie tzn. jezeli okres skonczyl sie jej w sobote to czy w niedziele miala dni plodne czy nieplodne ?? Bo sam sie gubie w tym sorrki ale nie wiem jak sie to liczy moze mi ktos powiedziec z gory THX Smile))
\
Pozdr.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Kwi 05, 2008 8:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli ma cykle regularne to dzien po okresie jest dniem nieplodnym Smile ale ja radzilabym nie eksperymentowac ze stosunkami niezabezpieczonymi po okresie.. zawsze dni moga sie przesunec i wtedy moze byc niespodzianka..przed okresem (5-6 dni) mozna juz sie kochac przerywanym lub do konca Smile ale musza byc w miare regularne cykle Exclamation pozdrawiam
Powrót do góry
augi_12

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie mowie tutaj o stosunku nie zabezpieczonym bo na takie cos nigdy byl sie nie zgodzil zawsze stosuje 3 minimum 2 zabezpieczenia. Chce poprostu wiedziec czy w takim wypadku dzien po okresie jest dniem plodnym czy nieplodnym??

Czekam na odpowiedz. Pozdr.
Powrót do góry
perez

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 12:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli temat jest w zlym dziale to sorka ale naprawde jestem w strachu. A wiec... pojechalem dzis do panny i mielismy zamiar sie kochac, wiec zanim sie kochalismy poszedlem do ubikacji i oproznilem sie recznie. Umylem wacka ciepla woda i mydlem i nie widzialem zeby byla jakas sperma. Po jakis 45min kochalem sie z dziewczyna, do wytrysku nie doszlo ale jak wychodzilem z Niej na koncu to na wacku mialem takie cos jakby bita smietane, biala substancja, mogly to byc resztki spermy z poprzedniego dogadzania recznego?? Jesli tak to czy moze zajsc w ciaze?? Okres jej sie skonczyl w niedziele.... prosze o szybka odp..
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 7:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli nie miałeś wytrysku, prawdopodobnie był to śluz twojej partnerki. Bez stresu niepotrzebnego, z tego nie będzie ciąży.
light

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 7:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lol perez, tuż przed kochaniem się ze swoją dziewczyną "opróżniłeś się ręcznie"? jaki to ma sens Neutral chyba że masz problemy z dociągnięciem do końca swojej partnerki...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Neutral dlaczego poszedłes do WC .... nie lepiej skonczyc w dziewczynie tzn nie do konca Wink wiadomo ocb Smile. to nie ciaza. umyłes sie dokładnie wiec spoko. Wink

Powrót do góry
perez

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 1:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale w przewodach moze cos zostalo spermy?... a jesli to byla sperma to moze dojsc do zaplodnienia?? W niedziele jej sie skonczyl okres...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Perez wg mnie to było podniecenie..kochaliscie sie z gumka? ktory to był dzien cyklu...moja rada:
jesli podejrzewasz ciaze to napisz od razu w ktorym dniu to sie stało, bedzie łatwiej odpisac...bo niby skad My mamy wiedziec czy to był dzien płodny czy nie ? Rolling Eyes Cool

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 41 z 52