Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
perez

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mowilem okres jej sie skonczyl w niedziele a to stalo sie wczoraj czyli 2 dni po okresie... wiec jak?? Bylo bez gumki... jak z niej wyszedlem na penisie mialem troche takiej bialej wydzieliny... tak jakby spermy ''ubitej'' Smile niewiem co robic..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dobra ale i tak wszystkiego nie napisałes Razz ilodniowe ma cykle i jak długo trwał okres Smile wtedy cos wiecej powiem Smile swoja droga czemu wszedłes bez gumki? faktycznie mogło cos skapnac... tym bardziej ze orgazm byl tuz przed stosunkiem.. Rolling Eyes

Powrót do góry
perez

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 5:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio miala 28 dniowy, wczesniej 26, wczesniej 27. We wtorek jej sie zaczal i w sobote wieczorem skonczyl.... ale po orgazmie moim i umyciu wszedlem po 40minutach...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie było jeszcze bezpiecznie Smile sluzu chyba nie miala nie? wiec nawet gdyby kapło to w ciazy nie bedzie Smile uwazaj nast. razem chyba ze chcesz byc young daddy Razz

Powrót do góry
perez

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sluzu nie ale jesli juz to taki wodnisty prawie jak nie sluz Smile wiec na 100% mam byc spokojny??
Powrót do góry
light

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

100 % pewnosci da Ci tylko test bhcg, a 99% bobo test, można tylko przypuszczac...
Powrót do góry
perez

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wiem ale pytam...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

perez ja juz odpisałam co mysle. mam wkołko powtarzac to samo? zrob jak radzi kolega. bhcg wykryje na 100% Smile ciazowy robisz najwczesniej minimum po 12 dniach od stosunku... dlaczego ludzie sa tacy nierozsadni? Question Question a dziewczyna Twoja nie umie liczyc jakie dni ma? Rolling Eyes skoro decydujecie sie na sex bez zabezp. to trzeba liczyc sie z konsekwencjami a nie liczyc na farta...czasem moze go zabraknac Rolling Eyes

Powrót do góry
perez

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale przeciez to nie byly plodne i w dodatku nie trysnalem w Niej tylko jak cos to sladowe ilosci... jesli to wogole sperma byla.... Crying or Very sad
Powrót do góry
light

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

różnie bywa, nie zawsze plemniki + dni płodne = ciąża, jeszcze jest ten % że się nie uda bo cośtam nie dopłyną, będzie ich za mało czy inne Wink ja myśle że jest ok Razz ale to tylko gdybanie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 42 z 52