Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
petronela

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... napisałam w tym i tamtym dziale bo spotkałam sie z róznimi opiniamy i chciałam kazdej wersji wysłchac a raczej przeczytac

Radze poczytac regulamin działu. nie ma takiej opcji zebys pisała to samo tu i gdzie indziej... teraz prosze pisac w "czy jestem w ciazy part.11". --edited by Wind_Of_Hope---
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ewelcia85

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam was jestem tu nowa mam pytanie kochalam sie z mezem w owulacje czyli 14 dnia cyklu okres mialam 25 marca liczac od pierwszego dnai okresu to 7kwiecein wychodzi na owulke czy moglam zajsc w ciaze 22 mam dostac okres mam troskze bolace sutki i brzuszek jak na okres co mysliscie

---edited by Wind_Of_Hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów. Drugi został usunięty.
Powrót do góry
Magdzia87

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 1:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelcia85 to zależy ilo dniowe masz cykle z tego co wyliczylam to 28 dniowy więc wychodzi na to ze raczej to był okres płodny i przede wszystkim najważniejsze czy maż zakończył w tobie ??
Powrót do góry
ewelcia85

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magdzia 87 maz zakonczył we mnie stosunek był do konca na drugi dzien czulam lekkie bole brzuszka utrzymywały sie przez 2 dni potem ustąpily do mniemiaczki mam 6 dni mam deliaktne bole brzuszka i sutki troszke wrazliwe
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelcia jesli doszlo do wytrysku to szanse sa duze Smile wazne zebys zdazyła...bo byc moze było juz po owulacji... Wink roznie bywa. zycze powodzenia . zrob test 12 dni od stosunku.

z 2giej strony oznaki moga swiadczyc o nadchodzacej @ Razz

Powrót do góry
ewelcia85

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

owulacje mialam 7 kwietnia licząc od pierwszego dnia miesiaczki jesli okaze sie żejestem w ciazy bede szczesliwa
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to powodzenia Smile
Powrót do góry
ewelcia85

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam nadzieje że uda sie dzis mnie troszke bolą piersi i sutki bede bardzo szczesliwa jesli mi sie uda pozdrawiam wszystkie starające sie kobitki
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 10:52 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
dzisiaj kochałem się pierwszy raz ze swoją dziewczyną, ona od prawie miesiąca bierze tabletki, a ja użyłem prezerwatywy, podczas stosunku członek kilka razy "wypadł" z pochwy i prezerwatywa zsunęła się do połowy, naciągnąłem ją tak jak powinno być i kochaliśmy się dalej, sytuacja powtórzyła się jeszcze 2 razy, do wytrysku w środku nie doszło, dziewczyna jest na 3 dni przed okresem, czy możliwa jest ciąża ?
w zbiorniczku na nasienie znajdował się już preejakulat, gdy ją naciągałem
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 12:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Simmi, a powiedz mi, w jakim celu Twoja dziewczyna bierze tabletki skoro stosujecie prezerwatywy? ;>
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 44 z 52